Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
alinuk spune:
uffff
Crispy te cred mamica scumpa ca nu iti e deloc usor
dar, capul sus, tu esti puternica, puiul tau e pe maini bune, responsabile..si stii asta
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
koruccia spune:
Crisspy, curaj!
Important e ca ai luat decizia cea mai corecta in conditiile date si puiul tau e pe maini bune.
multi lui Razvi sa se faca bine repede
koruccia spune:
Ce licurici frumosi s-au intalnit la Cluj![]()
Sa va fie de bine intalneala fetelor si sper sa reusim si noi sa participam la vreuna pe viitor. 
koruccia spune:
Alina, multa sanatate Sabinutei!
Irina, bine ati revenit acasa si felicitari pentru progresele lui Andrei
IRINA.C spune:
Sanatate multa Sabinutei!In general la astfel de situatii se cauta infectia otica sau infectia urinara.
Cristina nici nu vreau sa ma gandesc.Marai eu dar as lua o razna fara Andreitza
Ce intalneala misto la Cluj ...ce invidie...sunt acolo prieteni vechi Cristina si Cristi..de Carol ce sa mai vbesc.Daria e asa de maricica domne , pe Sorana unde ati ascuns-o ...sa te mai vaz si pe tine.Astept sa ma suni Dark asa rau imi pare ca nu o sa va cunosc

De mancat noi suntem codasi rau rau
la noi noaptea nu se stie ca io dorm bustean...si el pe langa mine dar in genere are 2 supturi la 3 si 6 si apoi la 8.
la 10 max 140 ml de piers+ branzica
la 14 piure de legume max max 160 ml de obicei mai putin si il indop io
la 18 un iaurt Campina de 2.8% 150 ml
Apoi titi la cerere.La 12 se culca la 8 juma-9 juma da trezirea finala.Are inca 3 somnuri in medie--dupa toate cele 3 mese.Nu pot sa unesc somnul de 8 seara nici vb.Tre sa nani macar o ora altfel e dezastru.Nu ma deranjeaza rau sincera sa fiu ca si io ma culc la 12 ...nu papa mai mult insa nici dc il pic cu ceara.Acem in jur de 8400 gr si e miscacios rau rau rau...
Si io is in depresie de maine Radu e la job io iar acasa cu purcicul mic care...e mare si miscacios si maraicios si un mare rasfatat.Mai ales dp concediu cand a fost din brate in brate in...alte brate.
Va pup ma duc ca ma asteapta o zi grea.
Ps : mai papa cineva atat de sclifosit??
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
lisa79 spune:
salutari!
razvanel,mii de

,Sabinutza la fel!
Crisspy,cred ca e greu pt tine

,te sustinem moral,sa stii!
vazut poze cu Paul de pyc,
ce zambaret ai tu acolo
admirat poze cu Alex, criminal licuriciul
eee,de intalneala de la Cluj ce sa mai zic...imi e ciuda ca nu am mai stat un pic pe acasa
azi am fost la un botoz,Ana a fost tare cumintica,e mult mai usor acum cu ei decat cand erau mici. acum le dai o jucarie si te lasa in pace. la restaurant,am luat un high chair si nu am avut nici o treaba.am si papat frumos... ca o domnisoara![]()
noi(eu si cristi) tot raciti
,tuse si muci

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
micola spune:
va multumesc de raspunsurile cu papa de noapte...deci, o sa-l mai las asa deocamdata...
Irina,noi mancam putin, putiin de tot, uite ca nu masor niciodata, ca am un castronel mic de plastic, negradat, care are maxim 150 ml, si din care mananca 1/4, maxim jumatate...
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
IRINA.C spune:
Sa nu ma alsati singura pe aici da??????
hai inapoi toata lumea sa ne mai socializam
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
cristi_2003 spune:
deci intalnirea de la cluj
la inceput au fost doar lachlan si carol - s-au inteles bine, doar ca al meu a fost oarecum cam posesiv, ca smulgea de la lachlan orice jucarie pe care punea mana.
a aparut si printesa daria - carol contrariat ca are daria sosete. daca o doare? (el si lachlan, copii saraci, nu aveau nici sosete nici papuci) asa ca si-a propus sa nu cumva sa o mai lase sa se chinuie si i le tragea alternativ din picioare.
apoi carol a mancat si ca de obicei dupa ce a ras un borcan de 8 luni in 2 minute a urlat ca nu mai este - si s-a culcat cuminte.
daria smechera a facut ce a facut si a ramas singura cu toate jucariile, si a venit randul lui lachlan sa manance. eu neobisnuita fiind cu un copil care papa cate putin cate putin cred ca i-am stricat si cata pofta de mancare avea ca am strigat bravo cand a facut brrrrrrrrr cu papa - si abia dupa mi-a zis dark ca bravo e pe cand termina. dar apoi si-a primit laptic de mami - si am murit de dor sa pot si eu sa alaptez.
am avut si peripetii cu daria pe scarile rulante - mie mi frica de ele oricum, da eram si cu copilul altcuiva in brate... la initiativa mea, normal. nu s-au raportat incidente ca a fost cea mica cuminte. apoi a papat si a adormit si ea.
dark si selene sunt super si ma bucur ca am apucat sa ne si vedem, asa in viata reala, nu doar virtual. data viitoare ne vedem pe terenul de fotbal, da? (noi doar galerie, copiii protagonisti)
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
koruccia spune:
Buna dimineata
Nimanui nu-i arde de cafea?
O dau eu azi
Am dormit 2 ore jumate legate, de la 4 la 6.30, in rest treziri din ora in ora.
Irina, cu papatul si noi stam tare prost de cand ne-am intors din Romania, si anume:
- la 10 fructe, dar nu mai mult de 80 ml (in Romania a mancat si 160).
- la 13.30 mancarica (cereale+legume+carne), cam 100-120 ml
- la 17.30-18.00, iaurt sau legume cu branzica, 50-100 ml
- pe la 20.30 - 21.00 lapte, nicicum mai mult de 100 ml
dupa care urmeaza haosul de noapte
In 3 saptamani in Ro a luat 500 g, in ultima saptamana acasa doar 40. E drept ca aici e cald inca, pe cand la ai mei in Ardeal era heaven din punctul asta de vedere (in casa puneam un calorifer electric noaptea ca ne era rece). In plus pare sa fie realmente deranjata de dinti, eu stiu daca asa o fi...