Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mers Irina. Da e cam de porc sa nu facem cum zice dr de aici insa stiu de la mami ca are boala medicamentelor, adica ii place sa prescrie la greu. De acolo si intrebarea mea degata de panadol.

Ampi a iesit pe antibiograma de aici, nu si pe cea de la Buc.

Adevarul este ca si dr din Buc tot Augmentin mi-a zis sa-i dau dar revin la probl mea ca Razvi nu vrea sa ia siropelele, le scuipa. Daca nici de la mine sau mami nu vrea sa le ia cu atat mai putin de la altcineva.

Totusi are ceva daca continui cu genta?

Micola mama mea lucreaza la spital deci in ture si intr-o luna are max 8 zile in care e la munca de dim pana seara si max 8 nopti. Cand nu e ea acasa Razvi o sa stea cu matusa mea in care am mai multa incredere decat daca as fi luat eu la Buc o bona. Sper sa fi luat decizia corecta.si Razvi tot pe picioare adormea insa l-am dezvatat. Acuma vrea sa doarma in brate. Sper sa se invete totusi sa adoarma singurel la el in patut.

Anyway eu tot insist pe langa mami sa iasa la pensie. I-am zis ca ii dau eu o suma pe luna insa nici nu concepe asta. Poate se razgandeste totusi, eu asa sper.

Of mai Alina, multi pupici si sanatate Sabinutei. Daca mie mi-a fost greu la urocultura lui Razvi nici nu vreau sa ma gandesc cum e la fetite. Multa bafta.

Pup gashca

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut! sanatate bolnaviorilor si nervi tari mamicilor!

ai mei inca mucesc bine,andrei mai mult decat flavi,dar ne-am oprit din medicatie.folosim doar batista bb.

crisspy,sanatate multa! flavi ,cat a fost mica,nu accepta decat amoxicilina ca antibiotic,restul voma. andrei la inceput a fost cooperant la seringa,dar cand a vazut ca se ingroasa gluma si noi tot ii bagam pe gat ,a inceput sa protesteze.se staurase.e chin,n-ai ce sa-i faci,asta e,mergem inainte ca e spre binele lor.

micola,eu l-am culcat pe andrei pe picioare de la inceput,lucru evitat la flavi.seara adoarme langa mine insa neleganat.noaptea nu e nevoie.da, il alaptez noaptea,cateodata mai des,alteori mai rar,dar dorm cu el si e f usor. patutul il mai stergem din cand in cand de praf.

alina,sanatate si voua!exista recipient special ptr fetite?cand am fost cu flavi in spital, la 1an si 3 luni ii lipisera o sticluta cu leucoplast,de-a plans pana n-a mai putut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea

si LA MULTI ANI lui Bogdan de Elasan

Anculet, LA MULTI ANI pentru ieri!

Multa multa sanatate licuricilor bolnaviori sa se faca repede bine!

Pe la noi, agitatie mare. Ieri - la Cluj. Azi, la iarba verde (de fapt la casa de vara a unor prieteni.Maine, plecam in Moldova pentru 4 zile

"Intalneala de la Cluj" a fost tare reusita (zic io ) Mister, Daria si cu Carol s-au cunoscut si s-au jucat tare frumos, si-au dat si luat jucarii unul (de) la altul, au papat si dormit (cu randul) iar noi, mamicile cu taticii am stat la o poveste. Am facut poze, am vazut ca o parte sunt deja pe mailul comun, eu o sa le pun pe cele facute de mine probabil dupa ce ne intoarcem din Moldova (ca habar nu am pe unde am impachetat cablul). Cristi, Sorana ma bucur tare mult ca am reusit in sfarsit sa ne vedem si sper sa repetam ocazia cat de curand... si poate data viitoare vom fi "trupa mai mare" .

Irina,ma bucur ca ati ajuns acasa cu totii, si multe felicitari pentru achizitiile lui Andrei O sa povestim mai multe la telefon zilele astea

Aalina,ai PM de la mine

Micola, eu inca alaptez noaptea (o data/noapte) Am incercat sa-l dezvat pe jupan cu apa, nu a mers (omuletul stie ce vrea, si in nici un caz aqua chioara) dar nu ma agit, asta este... drept e ca deocamdata nu ma deranjeaza sa ma trezesc noaptea pentru el, s-ar putea din octombrie sa simt altfel.

Crisspy, sanatate multa la Razvi, sper sa treaca repede problemutele si urmatoarele analize sa iasa bine.

Lisa, distractie faina la concert Felicitari prietenei tale si trupei si bafta multa in continuare

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Mai fetelor, cred ca Sabinutza mea nu mai vrea 5 mese pe zi, sau cel putin nu asa cum ii le dau eu (ca la noi cele 5 sunt chiar consistente toate)...cred ca trebuie sa schimb ceva...
Cele care aveti bebei de 8 luni sau pe acolo, spuneti-mi si mie un orar de masa si exact cantitati si feluri de mancare. Please!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Alina, Mister are 8luni dar el papa destul de putin, zic eu -pediatra a zis ca papa OK asa ca nu ma ingrijorez, daca nu e baiatul mancau mare, nu e si gata! Uite, asta e programul nostru de masa:

dimineata intre 6 si 7 laptic la san cat vrea
la 9.30-10 piure de fructe(eventual cu iaurt/branza (80-120gr)+laptic la san
la 14-14:30-15 (depinde de ora mesei precedente) piure de legume+carnita/ou/branza+laptic la san completare
la 19-19.30 cereale cu lapte+o lingurita de branza si laptic completare
la9.30-10.00-10.30 (depinde de mesele celelalte si cat de obosit e) laptic la san
...plus lapticul de noapte (se trezeste cam pe la 2-3 noaptea)

Mai nou am inceput cu cate o bucatica de fruct gustare intre mesele principale.

Cam asta-i programul... acum suntem in "deplasare"la bunici si s-au mai schimbat obiceiurile alimentare (adica pe romaneste papa mai putin) dar ce sa-i faci... mediu nou, caldura, dintisorii...

Sanatate multa Sabinutei

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alina, Aidan are urmatorul program de masa:

- 7-8 dimineata : 240 ml lapte
- 11 - 12 gustare de iaurt cu fructe sau numai fructe, sau branza cu fructe, cam 150-180 de ml
- 2-3 pranzul cu diverse meniuri, dar in general cam 200 de ml de mancarica
- 6-7 cateva lingurite de cereale cu lapte
- 8-9 (la culcare) :240 ml lapte
- se mai trezeste pe la 5 dimineata pt lapte, cam 220 ml

Deci el are cam 3 mese de lapte si 2 mese solide plus o gustare.

Are in jur de 10.5-11 kg si vreo 80 de cm la aproape 8 luni.

Micola decat sa ii dai ceai noaptea, mai bine ii dai apa.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cred ca am mai scris mai in urma, nu prea am sch mare lucru..

program Andu:

aprx 7 san cat pofteste sufletzelul lui (sau cat se mai gaseste!)
aprx 10 fructe (~180-200ml) cu cereale sau branzica, apoi ~2h nani
aprx 13 masa principala (~180-200ml) mancaritza
aprx 15 inainte de nani de dupa amiaza tzitzi (asta e cam moft de nani)
aprx 17 din nou iaurtel, fructe, branzica etc.. aprx 150-200ml
aprx 20h30 tzitz de seara inainte de nani

nu se trezeste in timpul noptii

inainte sa ma culc eu, in jur de 23 il mai pun la tzitz din nou... suge in somnic

vi se pare cam multutz..!?

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Am ajuns acasa la Buc...

Casa e goala ...eu ma simt goala ...nu doresc nimanui sa simta ce simt eu acum ...

Va multumesc la toate pentru incurajari si sper ca maine sa fiu mai optimista

Noapte buna

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

crisspy,te inteleg,eu pe flavi mai mult de o noapte la bunica nu am lasat-o,ca pur si simplu nu ma simt si nu dorm bine fara ea.o rezolvati voi pana la urma,vei vedea.atat timp cat ai incredere ca bebelusul e bine, te vei simti si tu bine, iar la serviciu nu vei sta cu gandul in permanenta la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Micola, eu mai alaptez noaptea, si inca la modul bezmetic. Caterina se trezeste din ora in ora in perioada asta si se calmeaza in general cu san, desi nu ii este neaparat foame decat pe la 2-3. I-am introdus si formula ca sa doarma 2-3 ore legate, dar si asta uneori functioneaza, alteori nu.
Am incercat cu apa si cu ceai ca sa scot trezirile de noapte si nu au mers. La inceput le accepta, dar tot se trezea din ora in ora pana cand primea lapte. Acum nici macar nu mai accepta, urla din toti rarunchii si nu se calmeaza decat la san sau la biberon (dar pt biberon trebuie sa o trezesc bine, sa o duc la lumina si alt circ de genu asta). Poate ca ar trebui sa o las sa planga si sa nu-i mai dau, dar nu imi permit pt ca locuiesc in apartament si deranjez toti vecinii. In 19 merg la neurolog din nou si o sa intreb ce sugestii are ca sa ii reglez ritmul somn-veghe, o sa iti transmit ce imi zice. Asa, toti prietenii cu copii mai maricei pe care i-am intrebat mi-au zis ca le-au facut pe plac pana s-au reglat singuri, doar ca pentru mine astea sunt povesti horror, ca unii din copiii astia s-au trezit pana la 2.5, chiar 3 ani.

Mergi la inceput