Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetele,unde sunteti???

miere,felicitari pt Aidan,e mare baiatul
azi mergem la concert si maine la un botez.
azi emrgem la Me Talk Pretty,solista e romanca,mai exact din Iasi, a avut si in tara formatie(Acvila), rock alternativ. trupa a fost aleasa de MTV din 200 de trupe si au primit sponsorizare. sunt foarte fericita pt Iulia,o si cunosc personal,dar,este o fata exatrordinara,fff talentata!!!
puteti sa o ascultati aici:
http://www.myspace.com/metalkpretty

si aici:
http://www.timewarnercable.com/nynj/about/partnerships/mtv/nominees.html

de abia astept sa mergem diseara. vor sta la noi pana luni...ce bine!
pupici!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Noi am ajuns acasa...cu un alt copil cred.Andrei a luat de la ziua lui pe 16 doar 240 grame darrrrrr merge de-a busilea peste tot, se pune singur de pe burta in fund--asta e noua-- se ridica de ceva vreme in picioare si merge tinandu se de marginea patului .e argint viu si noi suntem mmoooorrrtttiiii pe langa el.Drumul a fost infernal.

Sanatate papaceilor mici.Sabinutza sa te faci bine mami si Razvanel acum esti pe maini bune cu buni acolo nu ai scapareNe auzim maine fetele hai resuscitarea m-am intors acasa si....RAMAN culmea

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bravo Ochila! Irina,cred ca esti tare mandra de el. pupam

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Irina bine ai revenit. Felicitari pt Andreiuta sa vezi acuma alergatura.

Stiu ca de-abia ai ajuns insa am si eu nevoie de un sfat ca am o dilema:

Stii ca la urocultura lui Razvi i-a iesit din nou Proteus si dr de aici mi-a dat ciprofloxacina un sfert de pastila dimineata si seara + jum plicilet de biotics dim si seara + 3ml Panadol dim si seara.

Am incercat de 3 ori sa-i dau si varsa. Nu in jet, da' varsa. Si am hotarat sa renuntam.

I-am facut de 2 ori gentamicina (asta iesise la antibiograma de la Buc) 7 unitati, dar dr ne-a recomandat Augmantin (2-6 ani) cate 2ml dim si seara + biotics jum de pliculet dim si seara + panadol 3ml dim si seara.

Pt ce tre sa-i dau si Panadolul?

Faza e ca se strang multe de dat cu lingurita sau siringa si le scuipa. Plus ca acum ii mai dau niste siropele pt kk care mai sunt si alea de inghitit si daca pana acuma le lua asa mai chinuit acuma le scuipa si p'astea saracu.

Eu as tinde spre genta injectabil ca asa sunt sigura ca ii ajunge in organism. Cu siropelele e mai delicat ca nu stiu daca cine sta cu el cand e mami la munca reuseste sa I le dea complet.

Scuze de bombardament da' chiar am nevoie de un sfat. Razvi are acum 8300gr.

Diseara plec la Buc si il mai vad vineri si as vrea sa plec linistita.

Multumesc din suflet

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Neata.De unde e vorba de Augmentin ? a iesit pe antibiograma?

Oricum panadolul nu il ajuta la nimic...e antitermic si f slab antiinflamator--spre deloc si nu are nici un rostAb pe cale orala se absorb nu ti fa griji si nici idei preconcepute sa nu ai si acestea sunt fff bune.Deci inca o data: dc augmentinul este cf antibiogramei e ok.de ce si genta??lamureste ma nitel...k nu ma prind

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mersi de raspuns Irina.

Am facut 2 uroculturi:una la Buc alta aici.

Genta a iesit pe antibiograma de la Buc dar nu si aici.

Augmentinul nu a iesit la nici una.

Ce sa fac?

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

crisspy, imi pare rau, ce de complicatii...pai cine sta cu Razvi, cand e mama ta la servicu? pana la cat lucreaza mama ta? asa nu era acelasi lucru daca il lasai la voi acasa cu cineva pana venaei tu de la serv? intreb si eu...Sa dea Dumnezeu sa se faca repede bine ca sa stai si tu linistita..
in alta ordine de idei, ti-am "copiat" alintul lui Razvi si acum ii zic si eu lui Alexutu Tzumpi
bebelusi, am facut praji...a avut succes. sa mai dai retete pe aici...ca si pasta de dovlecei a fost delicioasa
I-ai dat afine lui Vladut? daca da, cum? ca am cumparat si eu si ia-m dat de dim, dar vad ca au niste seminte mici in ele..eu le-am scos coaja si le-am amestecat asa, cu mar si piersica..maine cred ca le bag in storcator, dar ma gandesc ca mai multe raman pe el decat sa se faca suc...
Irina, bine ati revenit,felicitari lui Andreiut, sa dea Dumnezeu sa ramana asa cuminte...
Alexutu meu nu mai adoarme decat pe picoare...moare de somn, dar nu adoarme pana nu il dau..l-am lasat si ore intregi fara sa-l legan, l-am mangaiat pe spinare, cum functiona alta data...l-am lasat singurel in patut...nici la san nu mai adoarme..nimic, nimic...si noaptea treb leganat...voi cum ii mai adormiti? la noapte iar plecam la nunta, ramane cu ai mei...ce-or face cu el nu stiu, ca ei sunt amandoi impotriva leganatului si m-au si certat ca l-am invatat asa, dar ce sa fac, daca ba a fost cu rosu in gat, ba cu dintii...si marait mereu...cica pe sora-mea o invatasera asa si o leganau ore in sir, pana mai tarziu, si apoi, eu am fost lasata sa adorm singura...
si mai am o intrebare: mai e cineva care alapteaza noaptea? i-a dat cineva ceai pana a reusit sa nu se mai trezeasca noaptea deloc?
si cat dureaza de cand ii dau ceai si pana cand nu se mai trezeste deloc? (sper sa inteleaga cineva ce intreb eu aici..)ma bate gandul sa-i dau si eu ceai noaptea, dar cum el nu vrea biberon...sa vedem..nu ma deranjeaza ca se trezeste sa suga, ci ca nu mai adoarme la loc decat leganat, altfel plange tare....

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Dhhh Crisspy ce sa zic..corect ar fi sa ii dai dupa antibiograma.Dat fiind faptul k esti acolo ca medicul acela ti l va vedea de acum incolo si ca e de porc sa nu faci acum a el nadajduind insa ca pe aniograma a iesit sensibil la amoxi macar e un musai acum sa mergi pe mana medicului....io ce sa zic?dc nu mergi fiind colega cu mama ta etc etc e cam de porcu'

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Aseara pe la 8 dupa ce Sabinutza prezenta mirifica temperatura de 39 grade si asta dupa un supozitor cu Novocalmin pus pe la 7.00, am decis sa mergem la medic. Am fost la Medlife la urgente pediatrice.
Am dat peste o Dr fff tanara si draguta....dar cam zgarcita in cuvinte. Ideea de baza este ca NU are nimic la plamani, nici la bronhii, nici rosu in gat....nimic. Ne-a zis ce sa facem in functie de diverse stadii de temperatura (adica antitermice la greu si din 4 in 4 ore) si atat! A zis ca e posibil sa fie o infectie urinara si sa-i fac urocultura luni (HORROR pt mine ca stiu ce inseamna, si cat de greu e). Azi noapte m-am trezit la 1, la 4 si dimineata la 8 sa-i dau tratament si sa vad cum e.
Da ce-o avea frate??? Rubeola daca era sa fie pana acum ii apareau bubele...naiba stie...

Crisspy, eu stiu ca Augumentinul este pentru un spectru foarte larg de virusi (sau ce-o fi aia...ca mereu ii incurc)...ciudat este ca pe nici o antibiograma nu au testat sensibilitatea la el, ca e destul de uzual. Si sa stii ca este si mult mai usor tolerat de copii decat altele. Da Augumentin cine ti-a zis sa iei?

IRINA, ai baiat mare!!! Felicitari lui Ochila pt "succesuri"! Si Sabinutza face de'astea mai putin cu mersul singura in patut, da nu-mi fac griji, are ea timp. Acu' ma framanta mai mult boala asta a ei nedefinita si nediagnosticata...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput