Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 Bravo Razvanel ![]() ![]() ![]() ![]() azi sunt baby sittera, ana si Sofia,fata prietenei mele(2 ani jumate) ce de munca cu fetele29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! |
Wellcome to the club!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
crisspy spune:
Ledi am facut si antibiograma ca dupa ea ne-a dat medicul tratament. Of sper sa treaca repede astea 10 zile si sa scapam.
Miere vazut pozici cu Aidan si mutrita lui scumpa.
Dark felicitari pt parametri lui Mister si pt freza noua. Si noi tot 8300 avem si ca si tine si eu m-am tuns, sunt un bob scurt acum da' tot la blond am ramas.
Ingrid imi pare bine ca sunteti bine. Da' ce copil cuminte ai tu acolo...ptiu sa nu-i fie de deochi.
Razvi a dormit azi numai o ora in 2 reprize de cate jum de ora. Acu' e la somn iar, sper sa doarma macar o ora sa fie fresh ca vine tati la noi.
Saracu' Adi e mort de doru' lui. Sa vedeti de sapt viitoare ce o sa ma mai plang si eu de dorul lui ca duminica plec la Buc si Razvi ramane aici la mama.
Pupici dulci Anuscai sa aiba o zi frumoasa. Lasa ca mami si tati se doftoricesc ei, fata sa fie bine.
La multi ani pt licuricii de azi si maine!!! Sa va dea D-zeu multa sanatate puiutilor...
Pup gashca
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
Alina1976 spune:
Dark, bine ai venit in tara
. Ce n-as da sa fiu si eu maine cu voi la intalneala
....distractie placuta fetelor si sa faceti multe pozeeeee sa va vedem 
Miere,felicitari pt Aidan! Ai baiat mare de'acuma
. Si multumim pentru retete....chiar ca ramasese in pana de idei. Maine i-o fac pe aia cu mar copt si cartof dulce.
Fetelor, daca vreti sa-mi vizitati blogul
(www.alina -monica.ro) fara spatiu intre "alina" si "liniuta"
Am deschis o tema interesanta despre cum alegi o bona.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
crisspy spune:
'Neata
Cine pofteste o cafeluta?
Eu am avut o noapte tare nasoala: Razvi mi-a vomat de 2 ori antibioticul si nici nu a vrut sa manance. Ii venea in permanenta sa verse.
Abia pe la 1:30 a vrut sa manance niste laptic, asta in conditiile in care nu mai mancase de la 5.
Bine totusi ca a dormit, da' eu tot cu ochii pe el ca pe butelie.
Sa vad in dimineata asta daca pot sa-i dau medicamentele, sper sa nu verse din nou.
Aseara a venit si tati de la Buc si abia dupa vreo 45 de min a parut ca-l recunoaste. Sper sa nu faca si cu mine la fel.
O zi usoara la toata lumea
Pup gashca
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
Alina1976 spune:
Neata,
Immmmm, merci Crisspy, e tare buna cafeluta ta ![]()

Si eu sunt suparata...Sabinutza iar mi-a facut febra mare de dimineata, 38.7. Si parca si un scaun mai moale.
Dar nu are nici un alt simptom de raceala, nimic. A papat si lapticul. M-as duce cu ea la Dr totusi, dar parca vad ca o sa-mi dea antitermice si atat....
Irina, tu ce zici? Ce sa fac?
Crisspy, imi pare rau de Razvy ca se chinuie atat mititelul
. Ce antibiotic ii dai? Stiu ca si eu cand ii dadeam Anei antibiotic (pe la 8 luni cand mi-a facut bronsiolita a doua-a oara) il voma in jet dupa ce ma chinuiam cate juma de ora sa i-l dau putin cate putin sa nu ii vina sa verse....si la sf cand ma bucuram ca l-a luat il voma in jet
...si o luam de la capat. Eu i-am dat o data Augumentin si prima data cevacu Z....nu mai tin minte. Stiu ca asta cu Z i-a taiat si pofta de mancare....este un efect secundar, nu ai ce face. O sa vezi ca dupa ce-l opresti o sa pape din nou.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
crisspy spune:
Of Alina pupam Sabinuta sa treaca repede temperatura.
Lui Razvi ii dau ciprofloxacina si e amara ca draqu', fierea e dulce pe langa nenorocirea aia. De dimineata a luat-o pana la urma da' tot i-a venit sa verse. Ca sa nu mai zic ca abia a luat cateva lingurite de fructe cu branzica.
Ma gandeam ca mai bun era un tratament injectabil. Asa eram sigura ca il asimileaza si nici nu mai varsa. Si cum mami e asistenta nu era problema cine ii face tratamentul. Tre' sa mai vb cu medicul sa vedem ce zice.
Pup
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
IRINA.C spune:
oFFFFF.......de aseara traim o agitatie...abia astept sa ajungem acasa sa fie totul bine din nou.De aseara Andrei mi-a varsat in masina pe mine pe el pe [ar pe mobil...asa e el un agitat si maica mea ne agita pe aman2...In concluzie nu mai am mobil ...
a facut scurt de la voma lui Andrei is stresata si obosita , mi-au venit si bucuriile cu galeata si ma asteapta un drum de ...x ore pn la Bucuresti.Concluzia: eu cu maica mea NU mai merg nicaieri
Sper sa ne auzim cu bine diseara si cine are mame normale sa se bucure de ele
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
crisspy spune:
Drum bun Irina si sa ne auzim cu bine diseara. Pupici lui Ochila
Alina ai fost cu Sabinuta la medic?
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
Alina1976 spune:
Crisspy, cum naiba fac astia medicamente amare pt copii???Sunt complet cretini, pe bune. Pai eu tot ce i-am dat Anei(si mi-am amintit si ce antibiotic ii dadeam, ZINNAT) avea gust dulce sau de fructe. Imi dau seama ce greata mi s-ar face mie d'apai lui Razvy mic si dulce. Chiar ca ar fi bine sa intrebi poate se face ceva injectabil...desi nu prea cred ca stiu ca am intrebat si eu la momentul ala si mi s-a zis ca nu....dar mai stii...
Nu, nu am fost cu Sabinutza la dr ca ea este foarte OK, adica face din cand in cand febra, ii dau antitermice si scade.Am vb cu Dr noastra la tel si a zis ce sa fac. Daca si maine e la fel , luni ma duc la Dr cu ea pt un examen complet. Pana una alta nu prea mai papam din pacate
....deh nu e ea in regula, asta e clar. Si unde mai pui ca-i mau dau si doi dinti deodata...
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
crisspy spune:
Sper sa treaca temp si sa nu fie si la voi nevoie de antibiotic. Inca o data pupici Sabinutei.
Am citit si eu pospectula ciprofloxacina asta si cica nu e recomandat copiilor sub 6 ani. Basca reactiile adverse...mi s-a zbarlit pielea pe mine.
Dr ni l-a dat ca asa a iesit la antibiograma, insa am hotarat cu mami sa-i facem gentamicina injectabil. La asta a iesit Proteusul sensibil la amtibiograma de la urocultura facuta la Buc.
Sper sa fie Ok. Oricum dupa tratament repetam urocultura.
Pup
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi

ce de munca cu fetele