Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
ralux_tri spune:
Servus fetelor! Sunt suparata putin si extrem de ocupata de aceea dau mai rar pe aici. Atata bucurie am si eu. Cateodata am senzatia ca singura l-am facut pe Alex si singura il cresc. Of...in fine! Am vrut tare mult sa vin si eu maine la intalnirea cu voi, dar se pare ca nu pot ca trebuie sa merg la tara la pus de zacusca. Eu nu fac nimic ca sunt cu bebe, dar trebuie sa merg
De aceea nu am mai zis nimic despre asta.
Alex in continuare nu doarme bine noaptea dar trag sperante ca va fi mai bine. A avut cateva nopti (nu consecutive) cand a dormit bine,exact cum zici tu, Aalina. Tin pumnii sa fie tot asa si in continuare!
Bebelusi, distractie placuta la intalnirea de 10 ani!!! Eu nu am avut-o inca si nu stiu ce sa zic, dar cred ca o rochita mai vaporoasa ar fi ok sau, daca ploua, i-ati o perehe de pantaloni de stofa mai subtire, cu un top si un sacou deasupra. Cred ca e bine asa. Eu asa merg duminica la un botez. Nu am altceva oricum![]()
Pup fetele ca am de terminat mancarea. Of, ca nu mai pot!!!
LA MULTI ANI ptr licurici!!!

koruccia spune:
Wow miere, primii pasi! Felicitari
Pai la asa achizitii, ce mai conteaza 3 luni de nopti nedormite![]()
Glumesc, stiu pe pielea mea ca e horror nedormitul pe termen lung. Multa rezistenta iti doresc si pupici lui Aidan
miereamara spune:
Deci ca sa fie situatia clara: copilul meu a dormit de la varsta de 6 saptamani pana la 4.5 luni toata noaptea, fara nici o trezire:))
Eu ma trezeam dimineata umflata de somn:))
De la 4.5 luni si pana acum, la 8 luni, nu cred ca am avut o noapte fara cel putin 3-4 treziri, dintre care ultima cea de la 4-5 dimineata e cu surle si trambite, adica plansete si chinuieli sa-l adorm de cel putin 1-2 ore, ca de multe ori renunt si il pun in carut si il scot afara, ca cine ma vede cu copilul la 6 dimineata afara la pisicina probabil crede ca sunt nebuna:))
Rad eu rad, dar sunt obosita cronic zau, el adoarme pe la 8 seara, dar eu mai devreme 12 nu pot merge la culcare si uite asa dorm cam 3-4 ore pe noapte.
Daca il iau in pat cu mine, se pune in fund si incepe sa imi tranteasca toate cartile in cap. Am o etajera deasupra patului cu carti si atractia principala este sa scoata cartile si sa le rasfoiasca, desi nu stiu cum naiba le vede ca e intuneric bezna in camera. Si majoritatea cartilor sunt hard cover, uite-asa m-am hotarat brusc sa cumpar numai carti soft cover, ca parca alea dor naibii mai putin cand iti sunt trantite in cap:)))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Leditia spune:
crisspy i-ai facut antibiograma?
miere,felicitari lui Aidan pt primii pasi.
M-ai facut sa rad cu povestioara ta vizavi de pasiunea lui Aidan de a ti le tranti in cap in plina noapte.![]()
la multi ani licuricilor ce sarbatoresc azi anumite lunisoare.
POZE CU NOI
de David Christian
iuliacris spune:
Multumesc de urari, fetelor! A facut si mezina gashtii 6 luni, ura! De doua zile sta in fundulet, dar nu mult, max un minut si a inceput sa fie un pic mai maraita, sper sa n-o tina. Nu e prea vorbareata. Oricum, e o scumpa si o dulce si o iubim la nebunie. Sper sa fie sanatoasa si fericita si noi pe langa ea.
Miere, felicitari lui Aidan pentru pasi. M-ai facut sa rad cu cartile, trebuie sa munceasca baiatul daca-i asa harnic in toate. Cat despre somn, ai toata simpatia mea, deji stiu ca n-ajuta la nimic. Macar te-a lasat sa te refaci la inceput, desi cred ca e mai nasol sa nu doarma la varsta asta cand nici nu mai sta unde-l pui. Sper sa ajunga la sentimente mai bune. A mea inca doarme noaptea 10, 11 ore fara trezire, sper sa n-o ia pe cai gresite de-acum
.
Pupici tuturor, eu nu prea intru ca ia Cipri laptopul la scoala mai nou, am cumparat inca unul, sper sa vina pana saptamana viitoare.
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea
si LA MULTI ANI la sarbatoritii zilei: Agnes de Szmonic, Bogdan de Tuchi, David de Delia, Alice de Veronica, Andrei de Tutu, Marius de Paula, Carla de Iulia si baietelului Evei... multi sarbatoriti azi, sa creasca mari si sanatosi 

Noi am fost ieri la pediatru la o mica evaluare. Doamna doctor a fost foooarte multumita de noi, avem 8.300kg la 8 luni si 3 zile, cica perfect, suntem perfect dezvoltati psiho-somatic, toate-s foarte bune. 10 out of 10 

Mami si tati, si mai ales bunicii
sunt foarte foarte mandri 
Cica dintisorii de sus vor iesi primii, cel mai probabil in 2-3 saptamani (numa' bine cand incepe mami serviciul
)
Deci maine ne vedem la Cluj,la orele 13 ne vedem in Chios: eu, Jasmi, Selene si Cristi (cu bebei si eventual tatici la purtator - pe almeu nu am unde sa-l las asa ca-l iau cu mine ). Cine mai poate veni, asteptam cu mult drag, cu cat mai multi cu atat mai vesel 
Raluca, Aalina, imi pare tare rau ca nu puteti veni de data asta. Poate alta data 

Saptamana viitoare vom pleca cateva zile in Moldova, in zona manastirilor ( vom sta la o matusa in Gura Humorului si vom vizita tot ce vom putea prin zona). Din pacate de data asta nu vom veni in ValeaPrahovei (asta si Brasovul au fost pe lista de posibilitati dar vom mai veni noi in Romania si alta data)
Miere,ce grozav Aidan, primul bebelus din "trupa" care face pasi singurel.
Acu' mi-s roscata "inchis de tot" ...si m-am si tuns in scari (pana acum eram cu parul lungut si drept... hippy style). Barbatu-meu zice ca imi sta bine...eu inca nu m-am obisnuit cu el asa. O sa vina si asta. Ieri am fost si la masaj... azi la piscina - cu bebe cu tot. I-a placut in apa, o sa mai mergem.
Me'c sa ma uit la poze 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ingrid70 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui crisspyAaaaa, by the way, Cristi si Ingrid va asteptam cu noutati despre bebelusi...Pup gashcaCrisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009Razviwww.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonulwww.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta |
Multumim de intrebare!

Alaltaieri am facut vaccinul de sase luni. Doua intepaturi. La intepatura cu acul mic radea
La cantar a avut 9300 gr, iar la masuratoare 77,5 cm.
In fundulet stam doar cateva secunde si apoi fie cadem in nas, fie ne aruncam pe spate
.Ieri a zis prima data ma-ma-ma-ma si tot asa si ba-ba-ba-ba. Da-da zicea mai demult. Azi, iar a zis ma-ma si ba-ba. In rest papacim bine, dar nu ne place carnea. Am introdus-o de duminica cate putin, dar nu-i place. Mai incercam, sper sa-i placa pana la urma.
Avem si un dintisor.
Adoarme singur, se joaca singur. Daca vreau sa stau cu el pana cand adoarme se maraie, daca plec din camera adoarme. Cum intru, cum se trezeste. Cand se joaca am senzatia ca-l deranjez, cum intru in camera se uita la mine si nu mai vrea sa se joace. De atatea ori i-am spus ca trebuie sa se joace ca eu am treaba, ca saracutul, nu mai are nevoie sa stau cu el. Dar pe tat-su il tine doar langa el, daca pleaca chiraie imediat. Bine, el l-a si invatat cu tot felul de maimutareli si copilul astepta tot timpul asta, mai ales ca vine si tarziu acasa. Noaptea doarme la el in patut, ziua in patul nostru, ca intr-al lui nu prea are loc. Doarme de la ora 10 la 7 sau 8 dimineata cu 60 ml de lapte bauti in somn la ora 5:30-6. Daca nu-i dau laptic atunci se trezeste de tot. Oricum adoarme iar dupa o ora, deci la 8 sau la 9 pentru 1-2-3 ore, depinde cat a papat inainte, apoi papam fructe si pe la 12-1-2 iar somn vreo 2 ore, apoi legume, inainte de ai esi afara la ora 6-7 mai doarme 30- minute o ora (per total cam vreo 5 ore ziua si aprox. 9 ore noaptea), afara mai dormim sau mai bine zis motaim jumatate de ora. Nu se taraie, desi la un moment dat avea tentativa de a o face, acum nu mai pare deloc interesat.
Afara stam tot in landou, pe spate, in principal, il mai ridicam si la 45 de grade, dar se indeasa pana aluneca si nu-i place. Vorbeste singur in carucior, doarme si ii place la nebunie cand se apropie vreun adult si ii vorbeste. Asta e jucaria care-i place cel mai mult!
Cred ca suntem singurii care mai suntem inca cu landou! Sta din ce in ce mai bine in fundulet, cu fiecare zi si cred ca in curand vom scapa de el totusi!
Maine vom fi plecati, ca deh, implinim 7 lunite, dar uram de pe acum La multi ani sanatosi! colegilor de zi Vladut de Bebelusi, Luis de Yashy si Maria Teodora de Oxigen!
La multi ani sanatosi si sarbatoritilor de astazi: Agnes de Szmonik, Bogdan Gabriel de Tuchi, David de deliafairais, Alice de Veronica, Andrei Cristian de Tutu, si Marius Adrian de bpaula!
Tocmai m-am dus sa vad ce face si iar doarme
. Cand se trezeste papam cereale cu mar si iesim in parc. Nu cred ca doarme mai mult de o ora acum.Speram ca nu v-am plictisit
miereamara spune:
Ete si "inculpatul" la apropae 8 luni maltratand un ursulet:)) Observati expresia faciala:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3887251958/
si mutrita care ma face sa rad intotdeauna
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3848219249/
si restul de poze de azi
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
Iulia felicitari pt mezina! Nu-i asa ca au trecut repede cele 6 luni?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
koruccia spune:
Edinutza, merci de interes
Poze cu Caterina din vacanta in Ro am pus pe contul comun.
Oxigen, la noi nu se manifesta inca aceasta anxietate de separare. Ba din contra, atunci cand ies din camera ii fac semnul de salut cu mana si ii zic ciao-ciao si ea se pune pe ras. Dar na, noi suntem in categoria celor mici, avem de-abia 6.5 luni.
lisa79 spune:
neata si de la noi!

Razvanelul de dimineata si sa treaca repejor problemele
si noi ne plangem de o noapte nu prea buna cu "n" treziri,cu manacat la 12 si la 2 dimineata
...mai sper inca sa isi revina la programul ei.
hahaha,ne-am racit toti de la ANa,iar ea nu mai are nik![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!