Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
micola spune:
neata
noi am avut febra..38.8..ne dau caninii de jos...desi incisivii de sus inca nu se vad...dra zicea ca i-a vazut ea
..asta la vizita de 6 luni
..aseara a plans si a avut febra si cand ma uit la el, vad ceva allllb jos, langa dintii deja iesiti, de-o parte si de alta....
da, crisspy, da, am inteles ![]()

miere, felicitari pentru campionul odiseei noaste
Pun pariu ca tot el va fi va fi primul care se va casatori dintre licurici![]()
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
crisspy spune:
Da mey, nu stiu ce s-a intamplat de ce a aparut de 2 ori mesajul meu. Am editat.
Pupam Alexutu sa treaca repede temperatura.
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
anna-mama spune:
Neata
La multi ani,
Carla de Iuliacris 
Marius de bpaula 
Andrei de Tutu85 
Alice de Veronica75 
Agnes de Szmonic 
Bogdan de Tuchi123 
David de Deliafairais 
Baietelul lui Eve28 
Ce de licurici nascuti azi! Sa ne traiti si sa fiti sanatosi! 
Miereamara, felicitari pentru primii pasi! Gata, in maxim o luna iti alearga prin toata casa! 
Noi am asteptat sa plece tati la munca, i-am zis La multi ani! si acum plecam la plimbareala :) Dupa pranz facem bagajele ca plecam
de azi la munte. Ma gandeam sa-i iau mere ca sa-i rad acolo sau credeti ca e mai indicat sa-i cumpar borcanele?
toti licuricii si toate mamicile
Ana mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)
Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.ro/annavladut
ada_coman spune:
Buna dimii fetelor! 
Sarbatoritilor de azi!
Sa fie sanatosi si sa creasca mari! 

Miere multumim pt ideile de meniuri
Felicitari pt performantele lui Aidan 
E un scump si un frumos. 
Eu sunt singura cu fetele, si nu prea am timp de scris, dar de citit va citesc.
Bravo Bebelusi ca te descurci. Cam acelasi program il am si eu, insa eu n-o pot lasa pe Karina in patut cu jucarii ca face scandal. Asa ca daca nu doarme Bibi, nu doarme nici Daria
Si intr-o zi in care Daria nu adoarme la timp is terminata. Dar merg mai departe. ![]()
pt Vladutz cel cuminte. 
Anna
sotului tau. Sa fie sanatos si sa va bucurati alaturi de el. 
Alina sanatate multa Sabinei
Si eu stiu ca febra la dinti nu trece de 38, dar sa stii ca mai sunt si exceptii. Sa nu fie totusi un ros in gat.
sa treaca repede.
Anei pt gradinita. Si eu vreau s-a dau pe Daria...![]()
Micola cam mare febra pt dinti.
Alexutu.
IrinaC ma bucur pt voi ca v-ati intalnit cu Aalina. E o fata pe cinste. Si mie mi-a facut placere sa ma vad cu ea, cu toate ca pt scurt timp.
Andreitza.
Aalina va mai asteptam la Iasi 
sau poate ajungem noi prin Bistrita 
Crisspy 

O sa vina si vremuri mai bune, important e sa-i fie bine lui Razvi. 
Lisa sanatate multa Anei.
sa-i treaca mai repede. 

Oxigen sa stii ca noua ne-a mai trecut "angoasa", poate pt ca am trecut de 8 luni, dar tot asa era si Karina, cum plecam cum incepea sa urle. Dar acu mai sta si singurica si se joaca.
Aaaaa...noi nu avem inca dintisori
Dar am inceput sa mergem de-a busilea si vrea sa se ridice in picioare deja...
Va doresc o zi frumoasa! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
bebelusi spune:
Miere multumesc mult, eu ceream idei de mancare. Felicitari pentru Aidan, asa a mers si nepotelul meu prima data, la 7 luni si putin....noi se pare ca suntem un pic mai lenesi.
Totusi sa nu il lasi mult in picioare pana la un an....bineinteles daca poti sa il opresti, pentru ca stiu ca nu le face bine la coloana.
Fetelor NU STIU IN CE SA MA IMBRAC la intalnirea de 10 ani la scoala
, dati-mi si mie idei va rog, dar repede ca dupa amiaza nplec la Caracal. Am auzit ca va ploua duminica, atunci cand am eu intalnirea.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Aalina spune:
Pupam gasca
sarbatoritilor.
Bravo dintosilor si umblatorilor ![]()
Ada va asteptam cu drag in Bistrita ca eu la Iasi cel putin un an nu mai ajung, ca nu mai am motiv ![]()
Eu dau de baut ca fi-miu dupa mai bine de 2 luni de trezit din ora in ora sau in cel mai fericit caz din 2 in 2 ore azi noapte a bagat somn de la 20.30 la 3 cand papacit apoi nani pana la 5.30 cand suzi si nani pana pe la 7.
Am inceput sa ii dau lapte in completare ca alta solutie nu am gasit si nu mai reuseam sa fac fata lipsei de somn nici fizic nici psihic. Asa ca acum dupa ce suge baga si un bibe.
Programul nostru arata asa:
7 san
10.30 fructe
11 branzica, iaurt
14.30-15 legume cu carnita si am gustat si galbenus (tare bun)
18 cereale, iaurt, branza cu mamaliguta si unt (bun bun halit tot)
20.30 -21 san si bibe cu laptic
Si noaptea pana acum san de crizat de acum sper sa ramana numai masa de la 3 pana si-o scoate-o.
Daca aveti ceva sugestii bine ar fi.
Miere multam de meniuri. Mai diversificam si noi. Si lui Fabi am vazut ca ii plac meniurile cu rosii.
Pupam
Va pup
Aalina spune:
Aaa Oxigen noi suferim de angoasa permanenta
daca nu e mami in raza vizuala. Tot ma gandesc sa imi fac un poster in marime natuala. Singurul care ma mai poate inlocui e frate'su cand are chef sa se joace cu el sau cand se taraste Fabi printre jucarii in camera lor. In rest tre sa fiu in incapare nu neaparat sa il bag in seama.
Si raportam mutat cu succes in patutul de lemn unde doarme si ziua si noaptea, ba mai nou ziua reuseste de multe ori sa adoarma singurel. Sa vad cum va fi ca zilele astea Dori a fost la tara si piticul a fost stapan pe camera lor. Dar de acum o vor imparti
. Ca fratii ![]()
micola spune:
anna, eu asa fac, oricunde mergem iau dupa maine cel putin razatoarea de plastic si daca stiu ca nu am de unde lua fructe le iau si pe alea la mine..La multi ani pt sotul tau si distractie placuta la munte
noi nu am incercat pana acum la borcanel decat Cartof cu morcov si cu vitel de la Nestle, asta cand eram la mare..dar nu ne-a placut, tot a trebuit sa adaug un pic de dovlecel...
Azi am papat la pranz dovlecel cu ficatel si cu suc de rosii
am halit 37 de lingurite
. Mai nou, asa ii "masor" mancarea, in nr de lingurite.. Mai incolo cred ca ii fac si eu o mamaliguta cu iaurt si unt...dar nu prea stiu cat de moale s-o las....
mamici si licurici
de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!
Aalina spune:
Micola nu f moale ca se face ok de la iaurt si unt. Acum depinde si cat de gros ii place puiului. Al meu mananca nu pasat ff mult ci mai grosier.
Noi plecam la ai mei 2 zile. E prima data cand stam acolo si peste noapte. Sper sa fie ok ca poate vom sta mai des si mai respir si eu, ca doar de aia ii am asa aproape cica ![]()
crisspy spune:
Deci...ne-a iesit din nou la urocultura nenorocirea de proteus vulgaris...imi vine sa mor...
Am inceput tratamentul dat de pediatra de aici:
1/4 pastila ciprofloxacina dimineata si seara
1/2 pliculete Biotics dimineata si seara
4 picaturi vitamina C dimineata si seara
3ml Panadol de 3 ori pe zi
Asta timp de 10 zile dupa care vreau sa repetam urocultura.
Acum la 3:30 mergem la pediatru se ne si vada.
Pup
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta