Licurici de ianuarie-februarie 2009 (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Iulia ai recunoscut personajele
Ne-am intalnit in BN, Andra fiind o draguta si facand un popas aici in drum spre Moldova. Nu va spun ca MistarMister e un zambaret si un lipicios. A stat frumos la mine in brate si a lasat-o pe mami sa manance, a zambit tuturor si a ochit el ceva flori dupa care s-a tot uitat. Fabi a dormit ca ne nimerisem taman in programul de somn. Cand s-a trezit tatal lui Mister i-a dat "buna dimineata" si s-au imprietenit baietii imediat. Fabian in 99% din cazuri plange la vederea barbatilor (e topit dupa tipe blonde insa ) dar de data asta foarte frumos i-a zambit si a stat la el in brate dovada pozele.

M-am bucurat tare mult sa ii vad, dupa ce ii stiam din poze, intalnirea mi s-a parut mai mult o revedere. Vacanta placuta in continuare sa aveti!!!

Noi iar ne-am trezit din ora in ora cu tot bibele baut la culcare . Eu nu mai am solutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Va invita la o si la capitol nou 50

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput