Burtici fericite de septembrie-octombrie (181)
Raspunsuri - Pagina 13
crocodana spune:
off nici eu nu am inteles de ce a vrut medicul sa i declanseze anstere Katterinei, in lista apare ca mai avea doua saptamani!
O sa fie bine insa un pic prea mare suspansul!
Hai Katterina! 
merg si eu sa calc camasile sotului si sa mai fac una alta....altfel sunt bine....astept cu nerabdare ziua de maine, nu m-am gandit azi foarte mult la ea si e ok..bebelina mai are o noapte sa ne surprinda!
si luto ..cel mai frumos ar fi, desi nu sunt sigura ca asta imi doresc, sa vina marti la 40 fix!!!
39 de saptamani +5
fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
kemsy spune:
Buna fetelor!
Nu-mi vne sa cred, MariaI, sincere condoleante si D-zeu sa-l odihneasca in pace pe Mihail!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma rog pentru voi sa aveti puterea sa treceti peste.

Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Fotografii
THEA22 spune:
MARIA I, sa va dea bunul Dumnezeu puterea sa treceti peste tragedie! Suntem alaturi de voi, fiti tari!Cuvintele sunt de prisos...
THEA22
36+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
Dana15 spune:
este mare tristete la noi aici..si nici eu nu sunt tocmai roza de cand am aflat de puiutul Mariei..
La multi ani fetelor care isi sarbatoresc onomastica!!!
si puiutilor nascuti sau inca in burtica
sper din tot sufletul sa fie totul bine pentru Daciana si copilas
Criss
Monica am inteles ca este mai bine..si Dragos la fel! Doamne ajuta!
Mi-a facut mare placere sa citesc capitolul trecut..cu discutiile voastre intelepte de la miez de noapte..sper sa trecem cu bine peste toate!
In ceea ce-l priveste pe dl sotz, desi al meu este mai casnic si m-ar bate DD sa ma plang, sunt convinsa ca pentru majoritatea barbatilor viata se schimba in momentul cand apare bb..se vor responsabiliza, isi vor schimba prioritatile cand vor vedea mogaldeata mica cu ochisorii/fatuca/manutele/unghiutele de la picioare
..in fine, cu ceva din trasaturile lui; si cand le va zambi..si un pic mai tarziu cand va alerga prin casa si va striga "tati, tati!!! tati meu drag!"..imposibil sa rezisti la asa ceva!
Cum spunea si Nela..sper sa ma ocoleasca baby blues, pentru ca nu as avea timp de asa ceva..si nici pe cineva sa faca treaba in locul meu; permiteti-mi sa fiu optimista! ne-om descurca noi cumva!
m-am distrat tare bine cu bancurile voastre..Lucia bag deseara 10 Tatal nostru..Ave Maria nu stiu![]()
ma bucur ca nu ai nascut inca![]()
..
Danangie tu de ce esti tristuta?
incearca sa te gandesti ca totul va fi bine! nua re de ce sa fie altfel, nu?
nu mai stiu ce vroiam sa zic..am scris mult oricum, trimit asta
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kemsy spune:
Crisbebe, sa dea Domnul sa mai stea bebe in burtica!!Dar o sa fie totul bine, ai sa vezi!!!
Ketteryna, saracuta, cat trebuie sa suferi, Te chinuie tare astia. Hai, curaj, acusica o sa iti vezi Trandafirasul!!
Gegea, felicitari sa fiti sanatosi si sa ai un bebe mancacios!!!
Eu am fost azi si m-am spovedit, dar trebuie sa tin post o zi si sa merg la impartasit, pentru ca am mancat dimineata.
Sunt obosita, ca abia la 3 am reusit cu spoveditul 
Merg sa mai citesc din urma, sa vad ce ati mai zis de depresie, ca tare mi-i ca o sa ma loveasca tare.
Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Fotografii
raluk16 spune:
Nela
esti o scumpa 
Spun si eu La multi ani sarbatoritilor zilei! 

(si primesc in numele burticii mele urarea de la draga mea Dana 

)
Alecsxa foarte mult mi-a placut cum ai descris ziua de azi pentru tine 
32+
Alex
Dana15 spune:
noi am reorganizat casuta (a se citi camaruta
) pentru a incapea si patutul fetitei; am renuntat la un birou super mare pe care era calculatorul, imprimanta si o multime de nimicuri..deja s-a facut lumina!
cum scriu eu acum la calculator..este o alta poveste..monitorul pe un taburet mai inalt, tastatura pe genunchi, dar merge si asa!
sunt tare mandra de mine..aveam o gramada de "chestii dragi" cum le zic eu, obiecte/lucruri primite, fara nici un folos (decat sa-mi bucure mie sufletelul) pe care le stergeam de praf de vreo 2 ori/sapt si ce ocupau 2 etajere..le-am pus frumos intr-o cutie mare pe care am scris "lucruri dragi" si le voi duce acasa la ai mei..cand voi deschide cutia peste ani, o sa ma topesc de emotie!
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Lumi_Richard spune:
Buna,fetele!
Sper ca nu va deranjez....
Condoleante, Mariai, nu am cuvinte sa pot spune cat de rau imi pare pt ce s-a intamplat....Ma rog sa gasesti puterea necesara sa treci peste aceasta incercare! Si ma rog pt bebe Mihai, odihneasca-se in pace!
Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Lumi_Richard spune:
Felicitari, Gegea!!! Refacere usoara, sanatate, sa te bucuri de fiecare zi alaturi de bebe Filip!!!
Bine ai venit, Filip!!! 

Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard