Burtici fericite de septembrie-octombrie (181)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Buna,fetele!
De-abia asteptam sa intru sa vad ce ati mai scris ca mi-era dor de voi,si am nimerit tocmai vestile proaste
Maria,sincere condoleante,pentru asa ceva eu nu imi gasesc cuvinte .
Sa se odihneasca in pace ingerasul.

39 sapt+ cu
MARA IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Alex, La multi ani! De unde ai cumparat cerceii si cu cat? Pune si tu o poza cu ei...ca si pe mine ma intereseaza subiectul.

Puiul Dacianei se poate considera la termen, din moment ce azi impineste 37 de sapt., nu? Plus ca e si ziua lui...ca o sa-l cheme si Alexandru. Totusi, Alexandru, fii cuminte si asculta de mami si daca mami zice ca trebuie sa mai stai in burtica, stai acolo cuminte!

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...imi pare sincer rau mariai, Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingerasul Mihail.
Condoleante...sunt inmarmurita...stiu cat de greu este.
Dormi in pace ingeras mic!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Si totusi incercam sa mergem mai departe...

pt bbii de Crisbebe si Daciana sa mai stea in burtik.Of,Doamne!
Kateryna,inca putin si il vei avea pe bb in brate
Pentru ca este si ziua mea de nume astazi,fac si eu cinste virtual cu ce va pofteste inimioara

si pentru toti sarbatoritii!!

Astazi am fost la biserica dupa cum aveam in plan,si am primit un trandafir alb de la preotul nostru drag (la fel s-a intamplat si la sfarsitul slujbei de cununie,cand ne-a tinut un discurs absolut superb)
Am facut si o gafa ca m-am impartasit desi mancasem de dimineata ,dar sper sa ma ierte DneDne,nu a fost intentionat
M-am simtit super bine si in forma weekendul acesta (ultimul cu bb in butrik probabil),parca cel mai bine din toata sarcina.Asteptam maine controlul sa vedem cand ne programam la cezariana
Cu aceasta ocazie, fug sa definitivez operatiunea de defrisare.

39 sapt+ cu
MARA IRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margo1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui margo1

mai mult, i-am mai trimis cateva materiale pe mail (ca sa le citeasca si sa le "digere" in liniste) cu schimbarile care au loc in viata de cuplu si la ce trebuie sa se astepte dupa ce vine bebe;

36+, cu brebone Vladimir

credeam ca numai eu il "omor" pe sotior cu mailuri pe tema... incerc sa mentin totusi partea funny si sa ii trimit mesaje si cu o tenta vesela, cat de cat.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Personal cred ca e o tehnica foarte buna de a-l pune in "tema" cu ce va urma: in felul asta nici nu il stresez prea mult si il "trezesc" oarecum la realitate; si mai cred ca cheia "succesului" e comunicarea; daca noi nu le spunem la ce sa se astepte sau nu le impartasim frustrarile sau temerile, ei de unde saracii sa afle ce ne nemultumeste, ce ne ingrijoreaza sau ce asteptari avem? Pana acum noi am fost foarte deschisi unul cu celalalt si vreau sa cred ca asa va fi si de acum incolo. In plus, deja am ajuns la un consens, adica am cazut de comun acord ca nu e sanatos pentru o mamica sa se ocupe numai ea de bebe si ca tatal are un rol foarte important: prin urmare, dumnealui mi-a spus ca se va ocupa de bebelin dupa-amiaza (dupa ce se va intoarce de la serviciu), ceea ce poate doar sa ma bucure; Acum sa vedem cum va fi in realitate; oricum, va tin la curent

36+, cu brebone Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

A nascut Geani!!!

FELICITARI GEANI

BUN VENIT PE LUME BB FILIP!!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Am ajuns si eu in sfarsit la capitolul 181..mai am un pic si va prind, vrajitoarelor!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui margo1

cheia "succesului" e comunicarea

36+, cu brebone Vladimir

Sunt aproape sigura ca nu o sa aveti nici cea mai mica problema, cu o asa gandire sanatoasa si o asa relatie puternica, nici ca se putea altfel.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

MariaI, curaj!

39 de saptamani +5 fericita mamica de jucausa

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor ...

Doamne .. nu se poate ..

baietelul marieiI a murit azi-dimineata ..

Off Doamne....Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ingeras! si sa ii intareasca pe parintii...maria suntem alaturi de tine..te imbratisam tare!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput