Burtici fericite de septembrie-octombrie (181)
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
Gegea felicitari si un buchet imens de flori pentru puiul mic Filip care va va umple casa de fericire si bucurie.
Mult laptic bun si refacere rapida mami !!!!
Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
Manga sa nu ne uiti cu un minirezumat de la cursuri ...ca eu vreau sa compar cu ce ne-au zis noua

Cea mai fericita
38 + cu 
liliac1 spune:
Oh, Doamne! Maria suntem alaturi de tine. Sincere condoleante.
Cuvintele mele sunt sarace ![]()
Liliana,
Andra-Maria &
cu
32+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
Gegea Felicitari pentru bebe Filip! Iti dorim sa fiti sanatosi, sa va intoarceti cat mai repejor acasa si tu sa ai laptic suficient! 

Liliana,
Andra-Maria &
cu
32+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
diamar78 spune:
Nu stiu de ce nu au lasat-o pe Katteryna sa nasca cand era cazul ca vad ca numai o chinuie. Cine stie daca are dureri, ca eu cand am nascut era o fata in travaliu de 2 zile cred si saraca nu mai putea, striga sa-l scoata afara ca nu mai suporta.
35+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
NelaM spune:
Elena, cu multumiri si tie ca ne tii la curent cu ce se intampla cu Crissbebe.
Si in alta ordine de idei, m-am uitat ieri la filmuletul cu Eva trompetica, asa m-am delectat, o dulceata de fetita ai tu acolo, sa-ti traiasca!
Mangagirl, mi-a placut mesajul tau, in special partea in care spuneai ca un copil trebuie sa iti faca viata mai frumoasa, mai plina, dar ca nu trebuie sa te transforme exclusiv in mama.
Referitor la asta, cochetez cu ideea ca voi gasi solutia ideala (gasesc piatra filosofala, dom'ne, se vede treaba ca sunt tare profunda acuma, ca numa' stau si astept nascarea...minte odihnita, deh...om vedea noi mai incolo cum sta treaba de fapt
, ca multe se schimba in valtoarea evenimentelor) de a le echilibra pe toate: casa (sot, copii, familie), cariera si prieteni. Eu o vad ca pe o chestie de stabilire a prioritatilor, pana la urma si imi place sa cred ca voi fi in stare sa iau decizia cea mai buna momentului. Si chiar daca n-o fi cea mai cea decizie, macar stiu ca o sa invat sa pot trai cu decizia luata sau sa fac ceva in privinta (sa schimb ceva) daca pot. Asta referitor la faptul ca eu, o carierista convinsa, am luat decizia sa ma dedic exclusiv Anei in urmatoarea perioada.
Raluka, ma faci sa rosesc dom'le... eu inteleapta...ptiu ptiu ![]()
Ma bucur din suflet ca a ajuns mesajul cu bine la sufletelul mataluta, asta era si intentia mea. 

Maine merem la doctor si ne schimbam si semnatura, 36+. Iupii, ne vedem cu struta iar, manca-o-ar mama de agitata. 

Elefantica (je) se pune in pat, gata, nu mai poate...parca si simt deja cum mi se umfla picioarele...
Va imbratisam cu drag.
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
margo1 spune:

La multi ani, bebe FILIP!!! SI felicitam si fericita mamica!

Imi pare tare rau pentru Katteryna, cat s-a chinuit ea saracuta, dar lasa ca maine se intalneste cu bebicul si ii va alina toata durerea
Sper sa primim vesti bune despre crissbebe si mititelul sa mai stea la caldurica, caci nicaieri nu e mai bine ca la mami in burtica. Ma rog si ca puiul Dacianei sa mai aiba putina rabdare, dar daca vrea cu tot dinadinsul sa vina, noi il asteptam cu un buchetel de flori

Revenind la discutia privitoare la starea noastra psihica de dupa nastere, eu pe al meu deja l-am "pregatit" sufleteste pentru ce va urma: mi-am facut timp saptamanal si i-am "strecurat" cate o mica pastila despre cum va fi dupa nastere, ce anume se va schimba, cat de mult va conta ajutorul pe care mi l-ar da el, si ce mult va insemna pentru relatia noastra sa facem lucrurile impreuna; stiu ca o sa imi iubesc foarte mult copilul, insa asa cum au spus si fetele nu as vrea sa uit de propria identitate sau sa imi petrec 24 de ore pe zi avand grija de bebe; pentru asta exista doua persoane, sa se ajute, sa se inteleaga si sa isi ofere suport reciproc; mai mult, i-am mai trimis cateva materiale pe mail (ca sa le citeasca si sa le "digere" in liniste) cu schimbarile care au loc in viata de cuplu si la ce trebuie sa se astepte dupa ce vine bebe; acuma sunt convinsa ca saracul nu va putea fi perfect si nu o sa raspunda dorintelor mele exact cum as vrea, insa cel putin stiu ca va incerca sa ma ajute asa cum va putea el. Sunt convinsa ca va fi bine pentru toate mamicile si ca vom gasi cumva un echilibru in "noua formula"![]()
36+, cu brebone
Vladimir
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 Nu stiu de ce nu au lasat-o pe Katteryna sa nasca cand era cazul ca vad ca numai o chinuie. Cine stie daca are dureri, ca eu cand am nascut era o fata in travaliu de 2 zile cred si saraca nu mai putea, striga sa-l scoata afara ca nu mai suporta. 35+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007Doamne ajuta pe toata lumea! |
Eu nu am inteles de ce nu au lasat-o sa-i vina timpul....dar poate este o explicatie si ne-o va spune cand se intoarce fericita acasa.
Cea mai fericita
38 + cu 
NelaM spune:
Alex, im primul rand La Multi Ani de onomastica si multam frumos de tratatie.
Si un buchet mare de flori de la noi!

Da, nu mai era asa de mult cu un DPN peste trei saptamani, dar macar un pic un pic sa mai stea bebele, macar o saptamana. O sa fie bine.
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui margo1 mai mult, i-am mai trimis cateva materiale pe mail (ca sa le citeasca si sa le "digere" in liniste) cu schimbarile care au loc in viata de cuplu si la ce trebuie sa se astepte dupa ce vine bebe; 36+, cu brebone Vladimir |