Burtici fericite de septembrie-octombrie (181)
Raspunsuri - Pagina 10
alex25 spune:
Daciana, ne rugam sa fie bine si sa stea puiocul cat trebuie la caldurica!

----------------------------------------------
Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4 sapt 

alex25 spune:
Chiar daca avem si vesti triste nu pot sa uit...

HAI KATERYNA, GO BABY GO

Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR 4 sapt 

NelaM spune:
Sincere condoleante Mariei si familiei. Imi pare nespus de rau sa aud de Mihai. Dumnezeu sa il odihneasca.
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
anamaria1979 spune:
Alex la multi ani! Tuturor care poarta acest nume un sincer la multi ani!
Hai Kateryna! 

+ 38
NelaM spune:
Bun venit pe lume lui Filip, sa fie sanatos, voios, voinic si sa aduca numai bucurii parintilor. Felicitari gegea!
Tinem pumnii in continuare Katerynei si lui Crissbebe. Sa dea Dumnezeu sa fie bine. 
Tinem pumnii si pentru Daciana, sa fie totul bine si sa mai stea bebele la caldurica. Nici nu stiu, Raluka, Daciana in ce saptamana este oare?
Ca esti o draguta, da de obicei si vii fuguta sa ne dai vestile.
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
margo1 spune:

Maria, cred ca nimeni nu isi poate imagina cata durere trebuie sa fie in sufletul tau 
; stiu ca orice cuvant e de prisos, insa ma rog sa fii puternica sa poti trece peste aceasta grea incercare si ma rog si pentru ingerasul Mihail! 
36+, cu brebone
Vladimir
alex25 spune:
Nela, Daciana aveam DPN 20.09, deci nu mai avea asa mult.
Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR 4 sapt 

lutoniana spune:
Sunt foarte multumita si incantata ca Daci nu s-a suparat pe noi si ca ne-a anuntat despre ea. Eu chiar ii simteam lipsa (ca si Devyllei de altfel).
E bine ca a ajuns la control si totul va fi bine 
Alex iti multumim pentru vesti si pentru cinste si sa fii sanatoasa draga mea...si papusica cu tot cercelusi.
(aici nu se pun in unitatile sanitare din cate am inteles, numai la centre specializate unde te primesti cel devreme la 6 luni).
Dar sper sa nu fie cazul![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
lutoniana spune:
Kateryna se pare ca a tras lozul cu oameni rai care o chinuie si cu ore multe si lungi de travaliu.
Dar cum ea e o fata curajoasa si puternica va avea maine parte de un trandafiras imbobocit pe care sa-l iubeasca si sa-l creasca ca sa infloreasca si sa se faca mare 

Suntem alaturi de tine si mai fa un efort ......Iar daca va fi cezariana, pacat de atata chin. Cel mai important e bebelusul.

Cea mai fericita
38 + cu