Burtici fericite de septembrie-octombrie (181)
Raspunsuri - Pagina 14
Dana15 spune:
Pup si eu cu drag
pe Raluk
tot am vrut sa-ti zic saptamana aceasta: am gasit siteul unui magazin bio din Cluj www.cosulverde.ro/" target="_blank">cosulverde; nu am ajuns inca la adresa, dar incerc sa o fac saptamana acesta..ce parere ai de detergentii lor? pe mine ma tenteaza cel cu masline..
Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Lumi_Richard spune:

Nastere usoara, Katerina! 

Bafta multa pt Crisbebe si Daciana! Sa fiti sanatoase si sa stea cumintei bebeii in burtica pana la termen!!!!
P.S. Sper ca nu va suparati ca ma bag si pe la odiseea voastra,dar imi place foarte mult sa fiu alaturi de voi.
Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
miha74 spune:
offf - cata tristete
MariaI-
pentru tine, familia ta si pentru ingerasul Mihail
as vrea sa spun mai multe dar nu ma simt in stare

Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
37+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Alex, La multi ani! De unde ai cumparat cerceii si cu cat? Pune si tu o poza cu ei...ca si pe mine ma intereseaza subiectul. Puiul Dacianei se poate considera la termen, din moment ce azi impineste 37 de sapt., nu? Plus ca e si ziua lui...ca o sa-l cheme si Alexandru. Totusi, Alexandru, fii cuminte si asculta de mami si daca mami zice ca trebuie sa mai stai in burtica, stai acolo cuminte! Dana 36+ cu Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1 AMR 3-4 saptamani |
Cercelusii i-am cumparat din magazinul Titan, dar in principiu se gasesc la orice bijuterie - cercei ptr nou nascusti - nu am cum sa pun poze ca sunt la nasica dar poate gasesc ceva similar pe net si va arat.

----------------------------------------------
Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4 sapt 

alex25 spune:

HAI KATERYNAAAAAAAAA

Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR 4 sapt 

anamaria1979 spune:
Bafta multa pt Crisbebe si Daciana! 
Sa fiti sanatoase si bebeii sa stea la caldurica in burticute!
+ 38
aidaciolac spune:
"Mare teapa , am crezut ca au wiereless aici si vroiam sa va trimit poze , dar n-au
. Am ramas datoare cu date tehnice: ora10:35 , 3350g , scor 8 din cauza de circulara. Pupam toate gagicile" - Selen
... mii de scuze , am primit mesajul de dimineata si abia acum l-am vazut ![]()
![]()
Aida ... 36+
AMR max 16 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
Imi pare rau dragelor , dar nu pot sa ii transmit vestea
, oooof , nu e drept , imi pare rau , orice as spune va suna aiurea ![]()
Aida ... 36+
AMR max 16 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac Imi pare rau dragelor , dar nu pot sa ii transmit vestea Aida ... 36+ AMR max 16 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
What???
Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR 4 sapt