Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 18
laviniablaga spune:
neatza mamici si burtici! Sunt din nou prima...pentru ca de la o vreme nu stiu ce e cu mine dar am devenit mai mult decat matinala! Sotul pleaca la 6.30 la munca si eu nu mai pot dormi! Aseara am fost la concert, asa cum v-am povestit! A inceput sa ploua, si nu am avut ce face decat sa ne refugiem la o terasa din apropierea scenei unde i-am ascultat pe cei de la Compact. Intre timp am savurat botzul meu pe jar...care a fost delicios. RamoC sper ca ti-a trecut pofta dupa mamaliguta cu branza de aseara. Daca nu, iti trimit eu la Alba, prin curierat rapid!
Lumi din cate stiu poti sa iei No_spa ori de cate ori este nevoie daca ti se intareste burtica sau daca te doare. Camy ma bucur ca in sfarsit ti-ai luat carutul mult asteptat si dorim si noi sa vedem pozele cu el!
haideti ca pun din nou de
! Sus si la apel toata lumea!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
Katyuscha21 spune:
buna dimineata la voi fetele ca eu ma pregatesc pt
cum afost w-end-ul la voi ca la mine cam obositor 
29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
laviniablaga spune:
katy, la mine week end-ul a fost ok! CU toate ca am fost cam plimbareata si am cam exagerat cu iesirile din fericire nu s-a intamplat nimic rau! Odihna placuta draga mea!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
vias spune:
am facut poze la carut Lavi dar pt ca nu-i lumina calumea nu au iesit prea bine..asa ca mai astept putin...sa fac altele sa se vada bine...![]()
saptamana asta ajung la bucuresti cu sotul si trec si pe la Ikea...ne-am uitat amandoi pe listuta...si e asa de bine..am asa un sentiment placut ca noi nu mai avem asa multe de cumparat 

Abia astep sa-mi vina si wrap-ul...sa-l "probez" si pe el ![]()
O saptamana usoara tuturor!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus am facut poze la carut Lavi dar pt ca nu-i lumina calumea nu au iesit prea bine..asa ca mai astept putin...sa fac altele sa se vada bine... saptamana asta ajung la bucuresti cu sotul si trec si pe la Ikea...ne-am uitat amandoi pe listuta...si e asa de bine..am asa un sentiment placut ca noi nu mai avem asa multe de cumparat ![]() ![]() ![]() Abia astep sa-mi vina si wrap-ul...sa-l "probez" si pe el O saptamana usoara tuturor! ![]() |
no...ce fain ca aveti cam tot ce va trebuie...eu inca nu am apucat sa cumpar nimic...numai camera bebeului am terminat-o, am luat un carut, un port bebe si patutul ala pliant. Maine imi vine si dulapiorul pentru hainutele bebeului, asa a promis mesterul, ca il termina...dar de hainute si alte chestii nu prea am avut vreme sa ma ocup! Sa vedem ce va fi in continuare...poate o sa am vreme sa merg si la cumparaturi...
29+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
vias spune:
Lavi mai e timp scumpa...ca si eu mai am de luat 2 prosopele, cadita, aparatori patut, salteluta, carusel, pampersi si cosmetice bebe...dar mai este timp berechet...
Nu ma stresez, sa stea el acolo cumintel la mami in burtica sa creasca mare...ca le cumparam noi ![]()
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Lumi_Richard spune:
Lavi, imi pare rau sa te dezamagesc, dar eu sunt prima ajunsa pe baricadele DC
5:30...
As putea pretinde ca sunt matinala
, dar nu sunt. Azi m-am trezit pe la 9.
Aici e taifun astazi si a inceput sa ploua de ieri,si tot asa o tine, ploua intr-una....e enervant de acum!
Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
laviniablaga spune:
asa imi spune si sotul...ca o sa avem timp de cumparaturi, dar eu parca sunt incriza de timp si tot timpul ma gandesc ce ar mai trebui sa cumpar cate ceva
29+mami de
RaresCristian
Camera lui Rares
Poze
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Lavi, imi pare rau sa te dezamagesc, dar eu sunt prima ajunsa pe baricadele DC As putea pretinde ca sunt matinala , dar nu sunt. Azi m-am trezit pe la 9.Aici e taifun astazi si a inceput sa ploua de ieri,si tot asa o tine, ploua intr-una....e enervant de acum! Lumi 29+ cu Alexa Annabelle Denisehttp://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard |
nu am stiut! sorry...my bad!
29+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
vias spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga asa imi spune si sotul...ca o sa avem timp de cumparaturi, dar eu parca sunt incriza de timp si tot timpul ma gandesc ce ar mai trebui sa cumpar cate ceva A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristianCamera lui Rares Poze |
chiar mai este timp, stiu asta...eu probabil ca m-am grabit si din cauza ca nu mai am rabdare...cateodata cand ma gandesc la Flavius, imi vine de fapt in minte Darius...
parca il am deja si nu mai am timp..ca si Pustache radea ieri de mine cand ma vedea asa de entuziasmata de carut...
Si-a cumparat cineva geanta pentru carut???????
Eu nu stiu de unde sa-mi cumpar...am vazut cred ca intr-un loc si pe net...preturi foarte mari, intre 150 - 250 ron

Si mai vazusem la un moment dat la farmacie ...da la fel de scump..

ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE