Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 17
RamonaCopot spune:
Lumi,,,daca nu dormi deja....eu stiu de la dr meu ca poti sa iei chiar doua odata( daca nu iei din ala forte).
Lasa ca vii in romania si sigur dr de aici o sa-ti zica si tie sa iei gynipral si o sa vezi ca asta are mai mare efect decat nospa.
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
floricik spune:
RamonaC am citit acum din urma si am vazut ce ai scris. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa emotii... Pe mine a inceput sa ma obsedeze nasterea prematura. Ma gandesc ca abia am 26 sapt si burta se intareste f repede.
Daca stau 30 minute in picioare sau pe scaun deja e mult si trebuie sa stau intinsa in pat. La 23 de sapt aveam colul lung de 3.1 cm. Sper sa fi ramas tot asa...
Ufff abia astept sa ajung la dr.
Gynipralul pt ce e bun ? Spuneai ca e mai bun ca Nospa?
Sper sa nu te fi stresat. 
26+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
RamonaCopot spune:
Floricika...nu m-ai stresat deloc. Eu chiar ma bucur ca mai am cu cine palavragi
.
Gynipralul e pentru oprirea travaliului prematur. Nu mai lasa uterul sa se contracte.
Si eu cat am stat in spital plangeam intr-una si ma rugam sa nu nasc inca...Cand am venit acasa, nici la bucatarie sa-mi iau de mancare nu m=am dus. Am preferat sa stau nemancata decat sa ma ridic sa patesc ceva. Eram ingrijorata sa nu mi se deschida colul ca atunci stiam ca nu mai e calde de intoarcere. Si se pare ca statul la orizontala ajuta foarte mult, la fel cum ajuta si o stare psihica buna, fara stres....nu ca starea mea, mai ales din acea perioada.
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
lia_2009 spune:
[quote]citat din mesajul lui Lumi_Richard
Fetelor, are ceva daca iau No-Spa la 4-5 ore( atata timp cat nu iau mai mult de 3/zi)?
Am avut contractii toata ziua, intervale scurte intre ele, majoritatea nedureroase, dar incep sa ma panichez....
Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
lumi si eu am avut perioade in care luam 3 no-spa forte de 80 mg pe zi. Il iei la nevoie chiar si 4 pe zi. Acum eu nu mai am nevoie dar mai stau cu el in geanta. A fost o perioada dar a trecut asa va fi si la tine va trece cat de curand dar sa ai grija de tine.
zodie_de_foc spune:
Olaaa!
Raspund si eu la apel.
Vad ca e liniste pe aici... va uitati la meci?![]()
Apropos de kg, eu am plecat de la 74 si am ajuns la 90
... si mai am. Targetul meu : sa nu trec de 100
- ca intru in stare de soc.
Va rog, imi treceti si mie pe prima pagina numele bebelului? In sfarsit ne-am decis.![]()

Si numele medicului: Dr. Eugen Tanase, Sp. CF2 Bucuresti.
Mercic!
Va pupicesc!
29+ cu
=
Matei Gabriel
RamonaCopot spune:
Vad ca e liniste pe aici. De pe la 7 numai mamaliga cu branza de burduf visez. Mai vorbiram noi azi despre bolt pe jar, apoi vazui la stiri aceeasi chestie prin partea Sibiului ... salivez in sec de atunci. Imi pusai sotul in tema, cand iasa de la bar sa ma sune sa pun apa la fiert pt mamaliga si el sa mearga sa cumpere de la nonstop niste branza din aia buna de la napolact. Sper sa gaseasca si sa plece alcoolistii mai devreme de 4 acasa.
rau e sa-ti ploua in gura. Sper sa adorm mai repede si sa nu ma mai gandesc la asta, ca deja ma doare burtica de la atata salivat
.
Noapte buna burtici!
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
floricik spune:
Ramona multumesc pt raspuns. Aveam gynipral prin casa si nu stiam exact la ce e bun
Sper sa nu fie cazul...
Apropo de pofte , eu vineri l-am sunat pe sot la munca sa-mi aduca gogosi cu branza. Saracutul a cautat tot cartierul si de fericit ce era ca a gasit mi-a luat 6
. Din fiecare sortiment
Raluci tot la munte esti? 
26+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:

Va pup pe toate ,ma rog sa va dispara contractiile celor ce le aveti,aveti grija de voi.
Mai multa energie sa scriu nu am acum.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
26+ 
Katyuscha21 spune:
buna fetele am aparut si eu pe aici
am tras un pui de somn de vreo 2-3 ore si acum am venit sa barfa![]()
Noi azi am fost la biserica si l-am impartasit pe Andrei si am cam obosit si cand am ajuns acasa ma luat un somn de nu stiam unde sa gasesc patul
LAURA G scuze de neintelegerea mea
![]()

29+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata,burtici!!!
Beau cafeaua singura?
Floricik,ms mult
!
Cum se manifesta contractiile mele? Se intareste burtica( se strange intr-un loc, de parca il am pe Oblio in burta
), e incomod sa stau in picioare, sa merg, si de multe ori, ma doare jos( simt dureri si in vagin).
Lauradi,ms mult
!
Aici nu se pot lua pastile din farmacii, doar medicul iti poate da...si dr meu a spus ca e mai bine sa evitam prea multe pastile.
Am deja doctor in Romania, trebuie sa sun sa-mi aranjez o "intalnire" cu el imediat dupa ce ajung.
RamonaC, Lia_2009, va multumesc mult de raspuns
!
Shtephy, sper ca esti doar obosita....nu cumva sa cazi in butoi, ok?
Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard