Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (90)
Raspunsuri - Pagina 19
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Si-a cumparat cineva geanta pentru carut??????? Eu nu stiu de unde sa-mi cumpar...am vazut cred ca intr-un loc si pe net...preturi foarte mari, intre 150 - 250 ron ![]() ![]() ![]() ![]() Si mai vazusem la un moment dat la farmacie ...da la fel de scump.. ![]() ![]() |
uite aici un link ...e cu tot cu port bebe si marsupiu la pachet, dar pretule destul de accesibil...www.reclama ilegala - avertizare.ro/catalog/BeBe-se-plimba/Portbebeuri/n/1/" target="_blank"> geanta+diverse
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi,
29+mami de
RaresCristianCamera lui Rares
Poze
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
uite aici un link ...e cu tot cu port bebe si marsupiu la pachet, dar pretule destul de accesibil...www.reclama ilegala - avertizare.ro/catalog/BeBe-se-plimba/Portbebeuri/n/1/" target="_blank"> geanta+diverse A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristianCamera lui Rares Poze |
nu pot sa deschid link-ul

zi-mi unde sa intru si sa ma uit...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
miany75 spune:
buna dimineata,burtici! Va invit la o
in cinstea celor 30 saptamani!!
miany
30+
DAVID ANDREI
RamonaCopot spune:
Buna dimineata si de la mine!
Savurez si eu acum ceiutul cu biscuiti alaturi de cafelele voastre.
Din pacate sotul nu a gasit azi noapte branzica, dar acuma e la magazin deja si o sa ma infruptez din plin. Abia astept
.
Vad ca vb de gentile alea pt carut. Si eu m-am tot uitat pe diverse site-uri si le gasesc foarte piperate. Ma gandesc ca poate am noroc si o sa-mi aleg un carucior care o sa aiba si gentuta, ca sa dau 120 pe o geanta separat mi se pare exagerat.
O saptamana usoara si cat mai placuta la toata lumea! 
Ramona,
31+
DOMINIC ANDREI
noi 3
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 buna dimineata,burtici! Va invit la o in cinstea celor 30 saptamani!!miany 30+ DAVID ANDREI |
Miany...pt astfel de evenimente mi-e rusine sa zic ca nu beau cafea. Primesc si eu una cu placere ca doar e ceas de sarbatoare.
mai aveti doar 10!!! 

.Ramona,
31+
DOMINIC ANDREInoi 3
laurairina13 spune:
Neataaa la feti! ![]()
Raportez si eu contractii aseara si asta-noapte..am luat no-spa, dar cam degeaba, vad ca acum pare mai ok..Ciudat e ca am contractii fix cand ma intind in pat seara sa dorm. Ori nu stiu eu daca de fapt alea sunt contractii..se aduna bebelu pe cate o parte si se intareste super tare burta, sau..se intareste toata tare..Dar nu stiu sa zic daca sunt dureroase sau nu, ca simt doar un discomfort asa general, si imi vine sa merg la baie, de parca ar trebui sa fac ceva..dar de fapt nu fac nimic...
In fine..si eu citisem ieri de bb Mihail al Marieii, Dumnezeu sa il odihneasca!
Stau acum si numar zilele si tot imi zic, macar sa trec de 32 de saptamani, sa mai poata avea o sansa la noi in Romanica noastra de 2 bani
Tre sa ma car la bucatarie,e ziua de facut pe bucatareasa si urasc asta...
Tre sa fac o ciorbita, si pe urma ma bate gandu sa fac ceva dulce, da nu zic, ca habar nu am daca iese,e prima data , plus..mai fac si pofta la burticoase..
Felicitari fetelor care au schimbat saptamanile..care se simt mai bine sau mai putin bine, fruntea sus, tre sa ajungem noi la termen, mai taras, mai incetinel..dar trebuie!
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
29+
Mara Teodora
poze
Andrecluj spune:
Buna dimineata burticiMiany, felicitari din suflet, mai ai atat de putin!
Roxyaly, imi pare rau ca ni te alaturi pe orizontala. Tot ce pot sa te sfatuiesc e sa ai grija de moral, daca poti, pentru ca e foarte greu si ai toate sansele sa o iei razna daca nu ai grija mare. Curaj!
Lumi, cum te simti? Tu esti cam plimbareata desi ti s-a recomandat sa ai grija de tine, stai cuminte macar pana ajungi acasa.
Merci pt apelul de ieri, am citit dar nu am putut scrie, m-a terminat psihic povestea de la sept-oct.
26 +
Chiara Ada
vias spune:
la semnatura mea, la POZE, gasiti poze cu caruciorul lui Flavius ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Ramonika spune:
buna dimineata burtici 
printesa mea deja face balet prin burta pe la mami... 
apropos de contractii, si eu mai am din cand in cand, nedureroase, insa de obicei daca car o sacosa mai grea mi se intampla...
miany - foarte buna cafeaua
mai ai un sfert de drum, doar 10 sapt. ![]()
laurairina - ai grija de tine cu contractiile alea. stai cumincioara.
si eu urasc bucataritul, dar aseara pe la 9 coceam gogosari si ardei. ca prea era gol frigiderul... 
camy - sa foloseasca bebe Flavius cu placere caruciorul. 
lavinia - multam de cafea. degeaba zici ca n-ai facut "mai nimic" pt. bebe. eu zic ca daca ai camera lui bebe gata e cea mai mare realizare. hainute e timp sa cumperi berechet... si nu e asa complicat. noi coutam carut si patut si ne e greu sa ne decidem ce sa luam... 
RamonaC - pofta buna! ca meriti. prea mult ai poftit la branza aia...
Lumi - ai grija de tine cu contractiile alea. bine ar fi sa ajungi o data in Iasi, sa-ti iei de-o grija. 
stephy - te asteptam cu drag. 
dymomo - eu am mai intrebat de tine de vreo 2-3 ori, dar nu cred ca ai mai citit din urma. iti doresc sanatate si daca te simti in stare, sa ne scrii mai des. 
multumim fetelor care au dat info despre camasa de noapte. si eu is adepta pantalonilor, dar se pare ca voi fi nevoita sa-mi achizitionez si niste camasi...
dara_d spune:
ANUNT PENTRU CINE ESTE INTERESAT:
--Vand Sterilizator Rapid Lindam cu incalzitor de biberon, inca in garantie 230 LEI.
Stare impecabila, folosit foarte putin.Sistem de sterilizare cu aburi, se conecteaza la 220V.
Capacitate de biberoane mari cu accesorii , intra si pompa de san. Ciclu de sterilizare de 6 minute.Sistem de incalzire cu biberon individual.O metoda de sterilizare fara chimicale.Avertizor de terminare a procesului de sterilizare.
Include raft de pus biberoanele, masurator pentru apa si cleste de prins.
-- VAND SCAUN BALANSOAR FISHER PRICE 3 IN 1 -450 LEI
Stare impecabila
Balansoar pentru copii
Fisher Price combina 3 functii intr-un produs
- prin transformare devine:
1. Balansoar
2. Sezlong
3. Scaun
- destinat nou-nascuti, bebelusilor si copiilor de la 9 kg pana la 18 kg;
- 2 viteze de balansare relaxante;
- arcada cu jucarii din plus detasabile;
- melodii cu volum reglabil;
- centuri de siguranta cu fixare in 3 puncte;
Functioneaza cu baterii alcaline R20.
- -VAND CADITA OK BABY ONDA CU SUPORT PENTRU CADA INCLUS 120 LEI
Stare impecabila, se poate folosi pe cada in baie facilitand baita bebelusului.
Cadita ergonomica ONDA are indicator pentru nivelul si temperatura apei;
Suportul din plastic pentru asezarea deasupra cazii pentru adulti poate fi utilizat numai de cazi de forma dreptunghiulara este format din doua piese.
Cine este interesat sa dea PM sau sa sune la nr. tel 0723186134.
Scuzati deranjul si sa aveti o nastere usoara.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png