Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lavinia sa sufli bine in el inainte sa-l papi sa nu te arzi.Deja inghit in sec. .

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Many bani si eu ma tot gandesc la bagajul ala. Diverse chestii SENI am vazut eu in kaufland si la sensiblu. Dar erau multe categorii...si nu am stiut ce sa caut exact. Plus ca de fiecare data eram cu sotul dupa mine si nu are rabdare, asa ca am amanat treaba pana cand vine mama la mine. Cu ea la chestii din astea o sa fie mai distractiv. Daca ai si o Centrofarm prin imprejurimi poti sa bagi si pe acolo o ocheada..ca acolo am vazut ca aveau expuse si ca model.
Eu tot visez la camasi din alea de noapte pt alaptat, cu nasturi ce se deschid in jurul sanilor, dar inca nu am gasit pe aici. Am vazut la o tipa in spital si mi-au ramas in minte. Era o camasa de noapte rosie si pe burtica avea desenata o barza cu un copilas in cioc. Mortala. DIn aia vreau si eu. Daca vedeti pe undeva sa ma anuntati si pe mine.

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Lavinia sa sufli bine in el inainte sa-l papi sa nu te arzi.Deja inghit in sec. .

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

suflu suflu! stai linistita!
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

duminica placuta fetelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Buna Ramonika!Bine ai venit!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Bau
Ma intrebati, fetelor, de ce muncesc ca micul negru duminica... sunt tehnoredactor, ma rog, acum doar pe photoshop, la un cotidian. Cum luni de dimineata e pe piata prestam si duminica.
Sa vedeti cum e cand sunt meciuri seara care se termina noaptea, ca azi... stam sa se scrie si despre meci, deci plecam noaptea de aici.
Bine ca mai am putin si scap, sper sa iesim din criza asta cand o sa ne intoarcem la munca...

26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Bau
Ma intrebati, fetelor, de ce muncesc ca micul negru duminica... sunt tehnoredactor, ma rog, acum doar pe photoshop, la un cotidian. Cum luni de dimineata e pe piata prestam si duminica.
Sa vedeti cum e cand sunt meciuri seara care se termina noaptea, ca azi... stam sa se scrie si despre meci, deci plecam noaptea de aici.
Bine ca mai am putin si scap, sper sa iesim din criza asta cand o sa ne intoarcem la munca...

26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

dienutze...e rau tare dar ce sa ii faci...gandeste-te ca vei intra nu peste mult timp in prenatal si poate va trece mai usor! in seara asta e Steaua -Dinamo...care incepe in jur de 20.45...deci preconizez ca vei pleca dupa ora 23! daca trebuie sa finalizati editia! si curaj mult!

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Buna Ramonika!Bine ai venit!

mersi Lavinia.
am venit, dar si plec imediat, sa ma aerisesc putin pe la tara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

gud afternun all

Eu mi-s pe aici prin imprejurimi, dar au venit ai mei parinti in vizita 1 saptamana asa ca am avut treaba - a se citi stat de vorba intr-una - si de aia n-am mai dat semne... bine, nici mare chef nu am avut, sunt in continuare cam lipsita de energie...

Va pup pe toate si cand imi revin... revin
Lidia, bine ai venit!
Si restul tuturor cate un

monis 30
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

vand
- marsupiu Chicco nou in cutie la 170
http://www.bestreclama ilegala - avertizare/pm-461-4-marsupiu-softdream.aspx
- leagan primii pasi nou la 170
- carusel primii pasi in stare excelenta 100

LEAGANUL ESTE NOU, NU A STAT DELOC CEA MICA IN EL, IL DAU LA 170 RON, CARUSELUL MUZICAL TOT DE PRIMII PASI ESTE IN STARE PERFECTA IL DAU LA JUMATE DE PRET ADICA 100

http://www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/balansoare/leagan-cu-melodii/
http://www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/jucarii-patuturi/carusel-muzical-cu-baterii/
- salteluta de joaca Tinny Love in cutie stare excelentala 190
http://www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/tiny-love/centru-de-activitate-loveste-si-canta/

cine cumpara 2 produse platesc transportul
dobre_claudia@yahoo.com

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

Mergi la inceput