Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Da, RamonaC, ar fi fost super....m-a durut inima cand i-am spus ca nu are rost sa cheltuim aiurea banii,cand eu nu sunt in stare nici sa merg. Mi-ar fi placut foarte mult sa vizitez Viena...poate vom face macar o tura de oras....cu un taxi,bineinteles....

Acum trebuie sa fug sa ma pregatesc de iesit in oras. Va pupic dulce pe toate, si va doresc o zi cat mai frumoasa!!!

Lumi 29+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Viena, ce frumos oras...de fapt Austria e o tara a carei conducatori stiu sa puna pret pe valorile culturale si turistice. Lumi si din taxi vei avea ce admira!Eu am mers in Austria o singura data, la ski, dar nu am avut ocazia sa vad Viena. Asa ca, daca poti si rezisti, fa macar o plimbare cu taxi-ul!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Asa este LUMI...Viena este un oras deosebit si foarte romantic. Sunt calesti trase de cai pe strazi iar catedrala Sf. Stefan este de vis. De asemenea ar fi bine sa nu ratezi castelul Schonbrunn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Betty, Bussy Mummy, Lacramioara, Broscutza, Larisel, Laurairina, Simonette, Raluci b, Rony, Tinonino, Dana n, Ancutza Bro, Mani-Bany, Lorelix, Zodie de foc, Alinus25, Smaranditza, Miramar, Rgagapie, Pirelia, Luciandrea, Biara, Crlp, Coolnicool.....haideti, fetelor, mai vorbiti si voi!!!!

Cer scuze celor care nu sunt pe lista, pe toate va vrem printre noi!!!!

Lumi 29+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Sunt pe aici, insa incerc sa ajung la zi cu cititul, am cam ramas in urma si este mult de recuperat
Felicit si eu burticile care s-au alaturat odiseei noastre, dar si fetele care s-au intrors cu rezultate bune de la echo.
Citesc din urma si daca am ceva de scris o sa scriu.
O zi placuta

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna burtici. Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine(ca nu am mai intrat pe forum de aproape 2 luni). Abia acum mi-am mai revenit si am voie sa stau putin la calculator. Am trecut printr-o perioada ff grea pt ca de la 23 de saptamani colul s-a scurtat ingrijorator si am fost pe punctul de a pierde sarcina. Dar cu tratament, rabdare si stat non stop la orizontala am ajuns cu bine pana aici si sper sa fie bine pana la capat. De acum sper sa ne auzim mai des.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Many-bani poti sa ne mai zici cate ceva despre tine, cum mai esti, bebelul ....nu neaparat sa dai raspunsuri la ce s-a scris pana acuma, ca noi mai batem si campii si palavragim aiurea pe aici, dar asa ne mai trec si noua crizele de gravide.

Lavi ce e ala "bot pe jar"??? eu tot cu gandul la gratar is de o saptamana .

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Buna burtici. Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine(ca nu am mai intrat pe forum de aproape 2 luni). Abia acum mi-am mai revenit si am voie sa stau putin la calculator. Am trecut printr-o perioada ff grea pt ca de la 23 de saptamani colul s-a scurtat ingrijorator si am fost pe punctul de a pierde sarcina. Dar cu tratament, rabdare si stat non stop la orizontala am ajuns cu bine pana aici si sper sa fie bine pana la capat. De acum sper sa ne auzim mai des.

30+

Dymomo bine ai revenit printre noi. Imi pare rau sa aud ca si tu ai avut probleme. Si eu si inca cateva fete tot la orizontala suntem de nu mai tinem minte. E tare greu , dar daca asta trebuie sa facem pt puiutii nostri, rabdam ce sa facem. MA bucur ca esti mai bine si ai mai intrat pe la noi. Sa auzim numai vesti bune de acum in colo, ca mai avem putin!

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Lavi ce e ala "bot pe jar"??? eu tot cu gandul la gratar is de o saptamana .

Ramona,
31+ DOMINIC ANDREI
noi 3

botz-ul este mamaliga cu branza: se ia mamaliga calda, se face o gropita in mijlocul ei, si se pune branza in ea, apoi se acopera branzica si se modeleaza ca o minge, si toata chestia asta se pune pe jarul incins...si se coace! Are un gust tare bun...numai ca acasa mie nu mi-a iesit niciodata!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 29+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DYMOMO bine ai revenit. Iti doresc sa duci sarcina pana la termen si sa ai un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Many-bani poti sa ne mai zici cate ceva despre tine, cum mai esti, bebelul ....nu neaparat sa dai raspunsuri la ce s-a scris pana acuma, ca noi mai batem si campii si palavragim aiurea pe aici, dar asa ne mai trec si noua crizele de gravide.

Ramona, bebe sper ca este bine, eu tot mai nerabdatoare sa-l tin in brate si am inceput sa-mi fac bagajul de spital. Insa nu am reusit are lucru, nu am luat decat chiloti de unica folosinta, am vrut sa-mi iau si tampoane de la Seni, care cica fac fata bine la lohii si la maternitatea unde eu o sa nasc iti dau voie sa folosestii astfel de tampoane, dar nu am gasit, sau nu am stiut unde sa caut.
In rest, nimic nou, mor de cald, in Buc. peste zi este destul de cald, ma simt ca un ursoi, care nu mai are nici o putere.

Acum ma pregatesc sa ies putin in oras. Va pup si va urez o zi linistita.

29 +

Mergi la inceput