Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 8
alex25 spune:
Sa stiti ca eu sunt tot aici, dar nu am nici o veste de la Kateryna si mi-e rusine sa ii mai dau sms ca cine stie.....mai asteptam putin, poate ne bucura cu vreun sms.
----------------------------------------------
Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4 sapt 

aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Aida, nu ne suparam, ce vorba e aia. Noi lucram aici. Am primit o oferta de munca super in domeniul nostru de activitate (la vremea aia era pe 1 an, si am tot stat... pana s-au facut 4!!!) Si momentan nu ne trage ata sa ne intoarcem... inca.Multumim pentru aprecieri, o draguta! ![]() |
pai fata draga , daca e bine acolo nu prea vad de ce ati vrea sa va intoarceti ... Fina mea a fost de 2x cu fata la transplant in China si povestea ce preturi , cu 100$ cumperi haine pe un sezon pt toata familia din zona de fabrici
mai zic si eu sa traiesti acolo.Oricum sa va fie de bine si de folos

Acum somn usor

Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monique02 spune:
Pupici la toate fetele si multe felicitari pentru proaspetele mamici.
Sa stiti ca nu am apucat sa citesc mare lucru din urma.
Am fost foarte prinsa cu problema alaptatului si ma gandeam sa va scriu asa cateva sfaturi poate va prinde bine.
Eu cu Teodora nu am reusit sa alaptez pentru ca in primul rand in maternitate (Municipal) nu mi-a explicat nimeni ce trebue sa fac si fetele de la neonatologie preferau sa le dea glucoza in loc sa stea cu tine sa te incurajeze sa ti copilul la san. Eu nici nu sunt genul cu sanii mari din care sa curga laptele valuri.
Ea era destul de mica pt ca s-a nascut la 37 de saptamani, avea icter si era somnolenta, si pt ca nu am insistat sa suga bineinteles ca nu am avut suficient lapte si acasa timp de trei luni m-am chinuit sa scot de la mine cu pompa din 3 in 3 ore, inclusiv noaptea (aveam cam o treime din cantitatea necesara pentru ca pompa nu este echivalenta cu un copil) si tebuie sa ii dau completare lapte praf.
De data asta (Medlife) am insistat foarte mult la neonatologie ca eu vrea sa alaptez asa ca am stat cu bebe in camera imediat (doar noaptea statea la ei) si asa am reusit inca din spital sa o pun de multe ori la san. Acasa am continuat, din 3 in 3 ore ziua (cate 40 minute) si la 4 ore noaptea. Si iata ca am reusit sa am lapte suficient si la 5 zile de la nastere Andreea a recuperat deja si a ajuns la greutatea de la nastere.
Ideea este ca singura solutie pentru a avea lapte suficient este sa pui copilul la san cat mai des ca sa stimuleze lactatia si asta de la inceput, din prima zi. Nu este deloc usor pentru ca bebelusilor le place mai mult sa doarma in primele zile decat sa suga asa ca trebuie sa insisti foarte mult sa suga in loc sa doarma.
In rest trebuie sa bei 2 l de lichid pe zi ca daca nu te deshidratezi si sa mananci sanatos, cat iti este foame.
Scuzati romanul dar ma gandeam ca e utila experienta mea.
Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea 38+
aidaciolac spune:

Haaaaai Katteryna 

Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
wow monique02 merci mult 
si eu sper din suflet de data asta sa invat si sa pot alapta ... asa o sa fac . Tzitzi la maxim
Multa sanatate!
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monique02 spune:
Si inca ceva foarte important: nu trebuie sa cedati usor si sa fiti tentate sa ii dati cu biberonul lapte praf pentru ca astfel se saboteaza productia de lapte, adica laptele la san se produce conform principiului cererii si ofertei iar daca bebe a baut de altundeva organismul nu stie asta si va produce mai putin, adica atat cat s-a cerut.
Pup
kemsy spune:
Am revenit!
Tocmai am mancat bine la cina, niste peste cu mujdei
. Ar trebui sa renunt la mujdei de acum, ca m-a apuca nasterea si ii omor pe aia la spital ![]()
NelaM, ce faine sunt pozele, tu esti ca o papusica. Iar HK noaptea e 
Techila, pup balenii care acum iau aer 
. Bine ai revenit la casuta ta 
Eu nu cred ca o sa stea bebe 40 de saptamani fix, ma rog sa atingem macar 37, dupa aia ma linistesc putin...ca e cat de cat la termen.
Oare cu ce sa mai amagesc cheful asta de a manca mereu. De la 4 pana la 11 noaptea mai mananc de vreo 4 ori 
. Deja incep sa ma plictisesc de mine: ori ma pis, ori mananc 

Hai katteryna (oare o fi nascut???
)

Haide Geani!!!!!

Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Fotografii
Dana15 spune:
Am citit doar ultima pagina
..
se pare ca nu stim inca nimic de Katteryna..oare ce s-a intamplat e se prelungeste atata?

HAI KATTERYNA

HAI TRANDAFIRAS 

EDITEZ: Si Geani??!!!

HAI GENINA

Sa vina puiutii!!!

Dana 34s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Buna dimineata
(ai uitat Kemsy....ori dorm)

Hai Kateryna !!!!!! suntem langa tine !!!!!

Hai Gegea !!!!! vine bebe !!!!!

Cea mai fericita
38 + cu 
crocodana spune:
Fetelor
! sorry nu am stat f bine cu moralul azi asa ca am de recuperat o multime! Inteleg ca Selen a luat-o inainte tuturor si e bine!!
Felicitari Selen! Bun venit pe lume micuta Ebru sa fii sanatoasa, norocoasa si cuminte!
Katteryna e si ea pe calea cea buna....desi cu ceva intarziere!
Ridic si eu galeria si ma rog sa fie bine!
Hai Katteryna 
si inteleg ca a mai aparut o surpriza Geani!
Hai Geani
o sambata frumoasa cu surprize!!
pupici tuturor...revin cat de curand....cand mi se ridica un pic moralul!!! 
39 de saptamani +4
fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea