Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hai Katteryna!!!!

Hai Geani!!!

Piticul doarme,Alex e afara cu Calin asa ca am putin timp de forumeala
Ma gandesc ce o face Katteryna,cam de mult nicio veste de la ea

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Geani
Kateryna

Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

KATERRYNA
GEANI

eu acum ma dau cu creme ca chiar am nevoie...
iar sotz a luat balenii si i-a pus in scoici si i-a scos in gradina pentru o o ora de aer, a luat si aparatul pentru o sedinta foto. peste o ora avem de alaptat

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Multumesc frumos Diana, de-acum incepe greul pana ma vad muatata: inchiriat, cu mutatul efectiv (chiar daca Shenzhenul este la cativa km de HK, se trece granita). Si intre timp Ana struta sa faca bine sa stea acolo, la caldurica, ca sta bine.
Nu am fost in Taiwan inca sa pot face comparatie, ma gandesc ca Taipei-ul este mai mic un pic decat HK. In mare sunt pe acolo, Taiwanul, Macao, HK toate se trag din mama China, ar trebui sa fie similare, dar din proprie experienta am observat diferente mari intre HK, Macao si China (Mainland), spre exemplu.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Gata, merem la somnic ca nu mai tine, e tarziu rau la noi!

Pupam toate fetele!

Nu inainte de a tine pumnii stransi stransi si a face face galerie din tot sufletul pentru Geani, daca o fi sa nasca (sper din tot sufletul sa mai stea bebica un pic totusi) si Kateryna!

O seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

nu am inca vesti de la cris .. i-am dat sms .. astept cu sufletul la gura.

plecam acum la un gratarel .. va dau de veste daca aflu ceva.

ok , asteptam vesti ... gratarestete si tu ca te mananca

ramsan sunt geloasa pe pozele tale mai ales alea de la eco

NelaM ce frumosi sunteti voi si peisajele ... dar ce cautati acolo? daca nu e cu suparare

liliaca si familia de pontosi

Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Fetelor, ia nu lasati voi majoretele alea sa se odihneasca! Pe langa Katteryna propun sa incepem sa facem galerie la Geani, sa nu nasca fara galerie!!!

Tocmai am primit urmatorul mesaj de la Geani:

"Am ajuns, m-a vazut dr., s-a ingrijorat putin cand mi-a vazut burtica contractata, e posibil sa intram chiar de azi in operatie, mai vede. Te pupic si pe tine si pe fete"

ha?

Haaaaai geani

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Nela somn usor!

Lore sper sa treaca starea de rau!

techila ohoo iarasi Vali e super-daddy! Scoate el la "plimbare" balenii sa te dai tu cu crema

32+ Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

nu am inca vesti de la cris .. i-am dat sms .. astept cu sufletul la gura.

plecam acum la un gratarel .. va dau de veste daca aflu ceva.

ok , asteptam vesti ... gratarestete si tu ca te mananca

ramsan sunt geloasa pe pozele tale mai ales alea de la eco

NelaM ce frumosi sunteti voi si peisajele ... dar ce cautati acolo? daca nu e cu suparare

liliaca si familia de pontosi

Poze cu noi

Aida, nu ne suparam, ce vorba e aia. Noi lucram aici. Am primit o oferta de munca super in domeniul nostru de activitate (la vremea aia era pe 1 an, si am tot stat... pana s-au facut 4!!!) Si momentan nu ne trage ata sa ne intoarcem... inca.

Multumim pentru aprecieri, o draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Hai Geani!!!!!!!!!

Nastere usoara azi sau maine (cum o vrea dr. si cel de sus)!!!
Si bebe sanatos!!!!!!!

Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 3-4 saptamani

Mergi la inceput