Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monique multumim mult de experienta ta.
Noi bagam la cap.....si deja eu am capul foarte mare de cate incerc sa bag acolo ......
Sunt numai un manunchi de luni din ianuarie, cand in UK erau 3 fulgi de zapada si mie imi era frica sa nu cad sa pierd copilul (care probabil era cat un bob de mazare) si de atunci am incercat sa invat si sa ma pregatesc.
Acum am ajuns la concluzia ca port o comoara in burtica si stiu ca ma voi descurca cu ea.....
Oricat am studiat si am invatat despre copilasi....am ajuns la concluzia ca nimic nu se compara cu dragostea ce i-o port.
Am dormit foarte bine, se observa, nu ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

FELICITARI SELEN SI BUN VENTI PE LUME PAPUSICA MICA CARE AM INTELES CA ESTE SI DURDULIE
RECUPERARE USOARA SI CAT MAI MULT LAPTIC !

37 +
AMR 3 SAPTAMANI :x:x

Mergi la inceput

Croco nu te lasa tocmai acum pe final ...mai e putin, am tras pana acum si am fost curajoase si este imposibil sa cedam gandurilor sau situatiilor tocmai in ultima perioada cea mai frumoasa.

Techila cum iti e burtica mami ? s-a mai retras un pic ?
E minunat ca poti scoate balenii la aer curat si e minunat cum va ajutati unulpe altul. Eu sunt absolut sigura ca te vei descurca si dupa cele 2 saptamani cand vei ramane singurica

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Croco nu te lasa tocmai acum pe final ...mai e putin, am tras pana acum si am fost curajoase si este imposibil sa cedam gandurilor sau situatiilor tocmai in ultima perioada cea mai frumoasa.

Techila cum iti e burtica mami ? s-a mai retras un pic ?
E minunat ca poti scoate balenii la aer curat si e minunat cum va ajutati unulpe altul. Eu sunt absolut sigura ca te vei descurca si dupa cele 2 saptamani cand vei ramane singurica

Cea mai fericita 38 + cu

luto, burta mea e foarte uratica...ce sa zic....stiti ca v-am zis ca am avut uterul ffff marit si pielea fff intinsa...acum e toata coaja de portocala si mai am edeme pe ea, are o culoare inchisa si seamana cu pielea de sarpe (serios, asa aspra este). este si foarte multa piele si ce mai e dedesubt si cand incerc sa ma intorc un pic isi pierde echilibrul si se duce balonul de pe o parte pe alta si e dureros. buricul e aproape negru...pana mea, e urat per total. dar ma dau cu cremute ca sa o repar, sper sa functioneze.
acum nu imi bat capul cu asta, ma chinui sa maresc productia de lapte. acum mi-am scos pompa sa vad cum functioneste; dupa ce le dau la baleni tzitzi vreau sa incerc sa stimulez mai mult cu pompa....sa vedem...cred ca maine o sa incerc sa ii alaptez si simultan, sa vaz daca-s in stare.

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Hai Kateryna !!!!!!

Hai Gegea !!!!!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Techiluto bafta maine cu alaptatul simultan, incerca si tu mai multe pozitii si sigur vei gasi ceva sa ti se potriveasca tie si bebeilor.
Despre burtica, se va mai reface, asa cred, insista cu cremute
Poate ni-i arati si noua pe baleni la aer in scoici
Te pup

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Hai Kateryna!
Hai Gegea!
+ 38

Mergi la inceput

Anamaria ce mai faci si ce mai zici ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

croco hai ca ridicam noi moralul! Care-i baiucul?

monique multumim mult de sfaturi ! Sper si eu din tot sufletul sa pot alapta! Ce bine ca ti-ai furat putin din timpul tau ca sa intri pe aici!

Kemsy ai fost foarte simpatica... te-ai plictisit de tine

Da, Lucia se vede ca ai dormit bine

Si sa nu uitam:

Hai Katteryna!!!

Hai Geani!!!

32+ Alex

Mergi la inceput

Hai mai fetelor...unde umblati la ceas de seara ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput