Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 18
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Mi-am gasit ceva distractiv: www.youtube.com/watch?v=mJSYZEoZ6sk " target="_blank">Oslo. Baby 38+ Natalia |
deja din titlu mi-am dat seama ce ar fi ...
32+
Alex
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui diana_n Aida vezi ? nici tu n-ai scapat Imi amintesc ca ma intreba sotul: e ceva ce am facut sau e depresia? eu ziceam depresia, el pleca din camera si ma lasa plangand si razand in acelasi timp. Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005) |

vaaaai si cum plangeam
poate ca si de aia nu am avut lapte ...Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Mi-am gasit ceva distractiv: www.youtube.com/watch?v=mJSYZEoZ6sk " target="_blank">Oslo. Baby 38+ Natalia |

Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
anco era sa zic ca ma bucur din ce in ce mai tare ca nu sunt bizara cu temerile mele, dar asta inseamna ca si voi treceti prin ele, deci n-ar trebui sa ma bucur ![]()
Exact la fel si mie mi-e frica de faptul ca dupa ce voi naste ma va deranja si mai tare ca el ma stie unde sunt si eu nu-l pot controla
si nici nu ma pot razbuna sa ma duc si eu aiurea
... Ce ma distreaza e ca eu am vrut pana acum sa fim asa ![]()
![]()
![]()
Dar vezi cum zic fetele, ca trebuie sa ne abtinem sa le aratam asta si lor, ca mai mult ii indepartam...
32+
Alex
aidaciolac spune:
www.trilulilu.ro/kadhija/41fa45727441f7" target="_blank">pozitia 69 porcii ![]()
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
diana_n spune:
Aida nu stiu ce sa zic, e posibil. Eu zic ca odata recunoscuta, e 50% vindecata. Pe aici se zice ca ajuta vitaminele prenatale. Eu deja mi-am cumparat vitamine pe urmatoarele 6 luni si am lasat instructiuni sa iau si pe urmatoarele 6. Asa am facut si la Peter, am luat timp de 1 an, pana in ziua cand am oprit alaptatul.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
Am citit TOT vrajitoarelor dar a trebuit sa stau si eu cu sotul de vorba si de aceea nu am participat.
Am si eu 2 tolbe de ganduri ca acestea asa ca intru in gasca.
Ca sa nu va mai spun ca mie imi spune: "daca acum esti asa...nu vreau sa ma gandesc cum va fi cu depresia aceea de dupa nastere" ![]()
Dar pe mine glumele si poantele ma ajuta enorm.
Fetelor la Kateryna nu suna nimeni ? ![]()
Cea mai fericita
38 + cu 
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac www.trilulilu.ro/kadhija/41fa45727441f7" target="_blank">pozitia 69 porcii Aida ... 36+ AMR max 17 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
techilaaaaa oricat iti plac tie porcusorii, poza asta sa n-o pui in camera balenilor!
32+
Alex
anco spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac www.trilulilu.ro/kadhija/41fa45727441f7" target="_blank">pozitia 69 porcii Aida ... 36+ AMR max 17 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

anco
37+
???? si 
poze
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Am citit TOT vrajitoarelor dar a trebuit sa stau si eu cu sotul de vorba si de aceea nu am participat. Am si eu 2 tolbe de ganduri ca acestea asa ca intru in gasca. Ca sa nu va mai spun ca mie imi spune: "daca acum esti asa...nu vreau sa ma gandesc cum va fi cu depresia aceea de dupa nastere" Dar pe mine glumele si poantele ma ajuta enorm. Fetelor la Kateryna nu suna nimeni ? Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
deci si tu brutus...
Mai, Alex tinea legatura cu ea, si cred ca a dezertat la culcare
Mi-am amintit ceva distractiv... Selenuta ne ruga alaltaieri sa-i trimitem si ei sms cand naste "ieri" Katteryna
. Uite ca s-a bagat in fata
32+
Alex