Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
nici mie nu imi place linistea asta de la Katteryna
oooof. Nu are nr in lista? ... de fapt si daca il are e aproape 1 , cum draq sa mai sun la ora asta? ![]()
![]()

Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 anco era sa zic ca ma bucur din ce in ce mai tare ca nu sunt bizara cu temerile mele, dar asta inseamna ca si voi treceti prin ele, deci n-ar trebui sa ma bucur Exact la fel si mie mi-e frica de faptul ca dupa ce voi naste ma va deranja si mai tare ca el ma stie unde sunt si eu nu-l pot controla si nici nu ma pot razbuna sa ma duc si eu aiurea Dar vezi cum zic fetele, ca trebuie sa ne abtinem sa le aratam asta si lor, ca mai mult ii indepartam... 32+ Alex |
iar cu bucuria, si mie imi vine sa zic la fel
anco
37+
???? si 
poze
delia79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
techilaaaaa oricat iti plac tie porcusorii, poza asta sa n-o pui in camera balenilor! 32+ Alex |

ce tare esti....
35+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
aidaciolac spune:
scumpelor , cred ca merg la
ca nu mai tine ...
raluk faci tu capitol? 
Va
si sa aveti o noapte usoara cu vise placute ![]()
Aida ... 36+
AMR max 16 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
Noapte buna, Aida 
Fac io, sper sa mearga parola, ca n-am incercat-o inca
si stii ca nu prea vedeai tastele ...
32+
Alex
raluk16 spune:
Dar pana ajungem la pagina 20... sa nu uitam ca avem o cezariana maine dimineata!
Hai Geani!!!
Si cu speranta ca trandafirashul e deja in brate la Katteryna, totusi mai scoatem agitatele, nu cumva sa aiba nevoie de ele...
Hai Katteryna!!!
32+
Alex
raluk16 spune:
Intru sa fac capitol, ca eu nu-s asa rapida ca Aida si sigur ajungeti pe pagina 20-21 pana atunci ![]()
32+
Alex
septoct2009 spune:
Vad ca ati stat cumintele cumintele...
Poftiti la capitol nou ... eventual dupa ce trecem la pagina 20 aici...
181
raluk16

si nici nu ma pot razbuna sa ma duc si eu aiurea