Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nici mie nu imi place linistea asta de la Katteryna oooof. Nu are nr in lista? ... de fapt si daca il are e aproape 1 , cum draq sa mai sun la ora asta?

Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

anco era sa zic ca ma bucur din ce in ce mai tare ca nu sunt bizara cu temerile mele, dar asta inseamna ca si voi treceti prin ele, deci n-ar trebui sa ma bucur

Exact la fel si mie mi-e frica de faptul ca dupa ce voi naste ma va deranja si mai tare ca el ma stie unde sunt si eu nu-l pot controla si nici nu ma pot razbuna sa ma duc si eu aiurea ... Ce ma distreaza e ca eu am vrut pana acum sa fim asa

Dar vezi cum zic fetele, ca trebuie sa ne abtinem sa le aratam asta si lor, ca mai mult ii indepartam...

32+ Alex

iar cu bucuria, si mie imi vine sa zic la fel , ca inseamna ca nu sunt singura in situatia asta si incep sa cred ca se intampla in multe cazuri. acum noi nu putem spera decat ca va trece si relatiile vor reintra in normal.

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

www.trilulilu.ro/kadhija/41fa45727441f7" target="_blank">pozitia 69 porcii

Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

techilaaaaa oricat iti plac tie porcusorii, poza asta sa n-o pui in camera balenilor!

32+ Alex

ce tare esti....

35+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

scumpelor , cred ca merg la ca nu mai tine ...
raluk faci tu capitol?

Va si sa aveti o noapte usoara cu vise placute

Aida ... 36+ AMR max 16 zile
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Noapte buna, Aida

Fac io, sper sa mearga parola, ca n-am incercat-o inca si stii ca nu prea vedeai tastele ...

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Noapte buna Aida

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Dar pana ajungem la pagina 20... sa nu uitam ca avem o cezariana maine dimineata!

Hai Geani!!!

Si cu speranta ca trandafirashul e deja in brate la Katteryna, totusi mai scoatem agitatele, nu cumva sa aiba nevoie de ele...

Hai Katteryna!!!

32+ Alex

Mergi la inceput

Si ne gandim cu drag la Moni

si la Mihail si Maria

si la crissbebe

32+ Alex

Mergi la inceput

Intru sa fac capitol, ca eu nu-s asa rapida ca Aida si sigur ajungeti pe pagina 20-21 pana atunci

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Vad ca ati stat cumintele cumintele...

Poftiti la capitol nou ... eventual dupa ce trecem la pagina 20 aici...

181

raluk16

Mergi la inceput