Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 17
raluk16 spune:
Uite poate asa va fi si cu depresia postnatala, daca voi veni aici si va voi spune, si apoi se vor gasi cateva fete care sa-mi spuna ca e normal, imi va trece
.
Raluca scapam noi de gandurile astea si vom iesi si mai mult in oras, cu bebeii ![]()
32+
Alex
aidaciolac spune:
hm , si pe mine ma terorizeaza , mai ales cand e plecat in cursa.
"Uite cat e ceasul si nu ai dat mesaj "
"Dar tu cum esti?"
"Dar bebe ce face?"
"Ce ai mancat ?"
... ce fac eu , sunt cu fetele pe forum ![]()
![]()
... si adevarat , cu cat lasi mai mult sa fie mai curios , sa vina de la el , cu atat va fi mai implicat 

Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
delia79 spune:
Wow, ce tarziu e la voi mai fetelor..... cum de nu dormiti la miezul noptii?
Sa va fac eu un paharel de lapte cu miere.... asa caldut? 
35+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Wow, ce tarziu e la voi mai fetelor..... cum de nu dormiti la miezul noptii? Sa va fac eu un paharel de lapte cu miere.... asa caldut? ![]() 35+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
Nici nu m-am uitat la ceas
Si maine dimi ma trezesc la 6 sa-i fac tai-tai la sotul, ca are de mers la ceva curs in Bucuresti. Tristetea i-a fost atenuata de faptul ca va merge prima data in viata lui la un meci Steaua-Dinamo maine seara. Toata viata si-a dorit asta
Si ca de obicei, eu sunt foarte ingrijorata de un drum asa lung la volan...
32+
Alex
aidaciolac spune:
hm , la chestia cu depresia . Nu stiu ce sa zic. Cred ca nu mi-am permis pana acum sa fac o depresie si motive am avut en gros 
Dupa ce am nascut-o pe Emma , o saptamana in spital ... stai mai , ca eu in spital am facut depresia de am plans zilnic 
, asta era , si am ajuns acasa si gata
... sorry , uitasem ![]()
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac hm , la chestia cu depresia . Nu stiu ce sa zic. Cred ca nu mi-am permis pana acum sa fac o depresie si motive am avut en gros ![]() Dupa ce am nascut-o pe Emma , o saptamana in spital ... stai mai , ca eu in spital am facut depresia de am plans zilnic ![]() , asta era , si am ajuns acasa si gata Aida ... 36+ AMR max 17 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
esti scumpa

32+
Alex
diana_n spune:
Aida vezi ? nici tu n-ai scapat ![]()
Imi amintesc ca ma intreba sotul: e ceva ce am facut sau e depresia? eu ziceam depresia, el pleca din camera si ma lasa plangand si razand in acelasi timp.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Fragutza spune:
Mi-am gasit ceva distractiv: www.youtube.com/watch?v=mJSYZEoZ6sk " target="_blank">Oslo.![]()
Baby
38+
Natalia
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui diana_n Aida vezi ? nici tu n-ai scapat Imi amintesc ca ma intreba sotul: e ceva ce am facut sau e depresia? eu ziceam depresia, el pleca din camera si ma lasa plangand si razand in acelasi timp. Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
32+
Alex
anco spune:
raluk, ma regasesc in ceea ce zici tu.
viata mea bactiva s-a oprit brusc la a sta in casa si a astepta sotzul sa se intoarca de la servici sa am si eu cu cine vorbi. si in ultimul timp mi se pare ca prea lipseste mult de acasa (vezi weekendul asta).si am ajuns chiar sa ne certam din cauza asta, si el sa-mi reproseze ca sunt prea posesiva, ca are nevoie de libertate. eu i-am explicat ca trebuie sa ma inteleaga si el pe mine si mi-e teama ca daca acum lipseste atat (cred eu de teama de a deveni tatic)ce bse va intampla cand apar bbii?nu va mai da pe acasa nici atat 

oi avea si eu depresii prenatale????

anco
37+
???? si 
poze