Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uite poate asa va fi si cu depresia postnatala, daca voi veni aici si va voi spune, si apoi se vor gasi cateva fete care sa-mi spuna ca e normal, imi va trece .

Raluca scapam noi de gandurile astea si vom iesi si mai mult in oras, cu bebeii

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hm , si pe mine ma terorizeaza , mai ales cand e plecat in cursa.
"Uite cat e ceasul si nu ai dat mesaj "
"Dar tu cum esti?"
"Dar bebe ce face?"
"Ce ai mancat ?"
... ce fac eu , sunt cu fetele pe forum

... si adevarat , cu cat lasi mai mult sa fie mai curios , sa vina de la el , cu atat va fi mai implicat

Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Wow, ce tarziu e la voi mai fetelor..... cum de nu dormiti la miezul noptii?
Sa va fac eu un paharel de lapte cu miere.... asa caldut?

35+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Wow, ce tarziu e la voi mai fetelor..... cum de nu dormiti la miezul noptii?
Sa va fac eu un paharel de lapte cu miere.... asa caldut?

35+
in curand mamy de Sofia scumpa

Nici nu m-am uitat la ceas

Si maine dimi ma trezesc la 6 sa-i fac tai-tai la sotul, ca are de mers la ceva curs in Bucuresti. Tristetea i-a fost atenuata de faptul ca va merge prima data in viata lui la un meci Steaua-Dinamo maine seara. Toata viata si-a dorit asta .

Si ca de obicei, eu sunt foarte ingrijorata de un drum asa lung la volan...

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hm , la chestia cu depresia . Nu stiu ce sa zic. Cred ca nu mi-am permis pana acum sa fac o depresie si motive am avut en gros

Dupa ce am nascut-o pe Emma , o saptamana in spital ... stai mai , ca eu in spital am facut depresia de am plans zilnic , asta era , si am ajuns acasa si gata ... sorry , uitasem

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

hm , la chestia cu depresia . Nu stiu ce sa zic. Cred ca nu mi-am permis pana acum sa fac o depresie si motive am avut en gros

Dupa ce am nascut-o pe Emma , o saptamana in spital ... stai mai , ca eu in spital am facut depresia de am plans zilnic , asta era , si am ajuns acasa si gata ... sorry , uitasem

Poze cu noi

esti scumpa

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Aida vezi ? nici tu n-ai scapat
Imi amintesc ca ma intreba sotul: e ceva ce am facut sau e depresia? eu ziceam depresia, el pleca din camera si ma lasa plangand si razand in acelasi timp.

Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mi-am gasit ceva distractiv: www.youtube.com/watch?v=mJSYZEoZ6sk " target="_blank">Oslo.

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Aida vezi ? nici tu n-ai scapat
Imi amintesc ca ma intreba sotul: e ceva ce am facut sau e depresia? eu ziceam depresia, el pleca din camera si ma lasa plangand si razand in acelasi timp.

Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005)

si eu cred ca trece mai usor daca constientizam si recunoastem

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

raluk, ma regasesc in ceea ce zici tu.
viata mea bactiva s-a oprit brusc la a sta in casa si a astepta sotzul sa se intoarca de la servici sa am si eu cu cine vorbi. si in ultimul timp mi se pare ca prea lipseste mult de acasa (vezi weekendul asta).si am ajuns chiar sa ne certam din cauza asta, si el sa-mi reproseze ca sunt prea posesiva, ca are nevoie de libertate. eu i-am explicat ca trebuie sa ma inteleaga si el pe mine si mi-e teama ca daca acum lipseste atat (cred eu de teama de a deveni tatic)ce bse va intampla cand apar bbii?nu va mai da pe acasa nici atat
oi avea si eu depresii prenatale????

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput