Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 16
anco spune:
sigur ca nu ne-ai intristat aida.
eu merg la bucatarie sa pap ca am facut o salata de vinete si cu ceva rosioare de la mama din gradina si cu telemea de oaie 
anco
37+
???? si 
poze
raluk16 spune:
Diana sper sa fii p-aci si cand om avea nevoie de tine, cand vom fi la pamant... 
Eu am avut asa o mini-dilema saptamana asta... eu si sotul meu am fost tot timpul independenti. Daca eu cand ieseam de la servici voiam sa ma plimb prin magazine 2 ore cu fetele, nici macar nu-l sunam
, ne vedeam seara acasa. El la fel, iesea de la servici si se mai intalnea cu cineva, mergea poate chiar si la o pizza cu un prieten de-al lui (daca nu-i gatesc
nu pot comenta). In ultimul an eu de la servici mergeam direct la sala, la bazin, sauna, etc. Aveam acolo ca o gasca de cunostinte si prieteni, de parca as avea un al doilea job
. Ajungeam acasa de multe ori la 10 seara. Dar toate astea ne faceau sa ne iubim mai mult, sa apreciem mai mult timpul petrecut impreuna. Si stiu ca tot timpul adora faptul ca am viata mea, hobby-urile mele, si ca nu-l agasez...
Ei, eu mai nou stau acasa
. Pana seara e prea zapuseala de iesit in oras, si oricum, toate prietenele mele sunt la job pana pe la vreo 6-7. Dupa aceea eu sunt obosita. Asa ca am inceput sa ma enervez ca sotul dupa servici mai pierde vremea o ora doua prin oras, rezolvand o gramada de lucruri, intr-adevar, mai ajuta pe unii, pe altii, etc.
Stiu ca pentru el situatia e aceeasi ca inainte. Dar stiu ca pentru mine nu va mai fi niciodata ca inainte, voi fi legata de casa sau ma rog, de bebe.
Dracusorul din mine simte ca ii scapa situatia de sub control, am impresia ca dupa ce va veni bebe voi fi foarte suparata daca de la servici nu va veni direct acasa. Si cu cat voi fi mai agasanta cu acest aspect, cu atat il voi indeparta mai mult. De cand il cunosc am observat ca cel mai mult l-am atras catre mine cand am fost mai independenta si mai putin posesiva si mai ocupata de ale mele. Dar cum sa fii independenta cu o camasa de noapte de pensionara, super obosita de nesomn si de griji ca bebe nu a facut kk sau ca are febra?
Scuzati dilema la ceas de noapte
, dar e de vina plictiseala de pe forum
. Raspunsul oricum il simt, trebuie sa fie atras spre casa fara sa il cicalesc eu, dar e tare greu sa ma abtin.
Stiu ca asta n-ar fi o tactica buna... Si oricum, toate se vor schimba cand va veni bebe, poate devine el posesiv 
Delia 
adinus ma bucur ca te simti mai bine 
32+
Alex
raluk16 spune:
of of ce mesaj lung si plictisitor am scris
... acuma am vazut... m-am lasat "dusa de tastatura" de parca as fi scris intr-un jurnal ![]()
Delia mami, ai grija cu racelile alea, sa nu-ti scada imunitatea, ca virusii si bacteriile din jurul nostru (sau pe care ii avem deja in corp tinuti sub control) abia asteapta sa atace...
... Si supa de rosii zici... hmmm ... te-ai inteles cu Elle?
Chiar asa, oare Elle de la gratar a sarit direct in pat sau n-o fi avut nici o noutate de la crissbebe?
32+
Alex
diana_n spune:
Raluk acum 4 ani am fost la cursuri prenatale cu sotul. La ultima lectie asistenta ne-a impartit : gravidele intr-o camera, sotii in alta camera, usile inchise, ea a plecat la o cafea si ne-a zis ca se intoarce intr-o jumate de ora, noi sa vorbim despre ce ne framanta. Ramase singure am inceput sa dezbatem exact despre ce vorbim noi pe forum, normal ca n-a ajuns jumate de ora. De alaturi se auzea ca si sotii nostri vorbeau, chiar mult, multe voci. L-am intrebat pe sot ce-au discutat: de-ale noastre. Adica? n-am scos de la el decat ca au vorbit ca sunt ingrijorati de partea financiara a cresterii copilului. Sigur au fost si alte subiecte discutate, iar eu n-am primit decat raspunsul cel mai evident.
Pe aici circula carti pentru noii tatici. Daca nu gasesti vreuna, il poate ajuta sa vorbeasca cu alt proaspat tatic despre ce se schimba in viata barbatilor. Intre ei vorbesc cu totul altfel decat in fata noastra, stii.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
delia79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Dracusorul din mine simte ca ii scapa situatia de sub control, am impresia ca dupa ce va veni bebe voi fi foarte suparata daca de la servici nu va veni direct acasa. Si cu cat voi fi mai agasanta cu acest aspect, cu atat il voi indeparta mai mult. De cand il cunosc am observat ca cel mai mult l-am atras catre mine cand am fost mai independenta si mai putin posesiva si mai ocupata de ale mele. Dar cum sa fii independenta cu o camasa de noapte de pensionara, super obosita de nesomn si de griji ca bebe nu a facut kk sau ca are febra? Scuzati dilema la ceas de noapte ![]() Delia ![]() adinus ma bucur ca te simti mai bine ![]() 32+ Alex |
Daaaa Raluka, ai intuit bine raspunsul...
Sper ca nu te-am plicti, va fi bine ai sa vezi
. Incearca sa vezi si partea lui..... el nu simte cum creste puiul in burtica, dar vede clar ca atentia ta e indraptata zilnic catre fiinta mica 
35+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
diana_n spune:
Raluk era sa uit : mi-am propus sa lipsesc si eu de pe forum dupa nastere. Am de gand sa accept imediat depresia, sa ud cateva cutii de batiste de hartie si apoi sa-mi vad de viata. Nu cred ca scapa cineva, e 100% provocata de hormoni, vreau s-o vad pe lauza care se pune cu hormonii
, promit un premiu gustos.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui diana_n Raluk acum 4 ani am fost la cursuri prenatale cu sotul. La ultima lectie asistenta ne-a impartit : gravidele intr-o camera, sotii in alta camera, usile inchise, ea a plecat la o cafea si ne-a zis ca se intoarce intr-o jumate de ora, noi sa vorbim despre ce ne framanta. Ramase singure am inceput sa dezbatem exact despre ce vorbim noi pe forum, normal ca n-a ajuns jumate de ora. De alaturi se auzea ca si sotii nostri vorbeau, chiar mult, multe voci. L-am intrebat pe sot ce-au discutat: de-ale noastre. Adica? n-am scos de la el decat ca au vorbit ca sunt ingrijorati de partea financiara a cresterii copilului. Sigur au fost si alte subiecte discutate, iar eu n-am primit decat raspunsul cel mai evident. Pe aici circula carti pentru noii tatici. Daca nu gasesti vreuna, il poate ajuta sa vorbeasca cu alt proaspat tatic despre ce se schimba in viata barbatilor. Intre ei vorbesc cu totul altfel decat in fata noastra, stii. Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
el e si tare tanar
Ma mai surprinde cateodata cu vreo informatie. Incercam sa-i explic ca femeile sunt mai depresive dupa nastere si mi-a zis ca stie, ii spusese un prieten din asta de-al lui sa nu se sperie
Dar ai dreptate, ideea e sa ii implicam si pe ei cat putem de mult. Asa nici nu vor mai apuca sa se gandeasca la faptul ca nu ne prea gandim asa mult la ei
32+
Alex
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Selen, felicitari! Refacere usoara si mult laptic! Bebe Ebru, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!
Katerryna, iti tin pumnii sa fii bine!
Monica, te imbratisez cu drag! O sa fie foarte bine cu tine si bebe Atomix!
MariaI, imi gasesc greu cuvintele! Ma rog pentru bebe Mihail, sa fie bine si in curand sa ne povestesti cum e cu acasa!
Raluk, asa bine inteleg ce ai scris mai sus! Inainte lucram 10-12 ore pe zi, eram ff activa, dupa ce terminam munca mai ieseam si la un suc..si acum, toata ziua in casa, il stresez pe sotz cu telefoane si mailuri, am devenit uracioasa rau de tot:(.
Pupici tuturor!
Baby
38+
Natalia
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui delia79
Daaaa Raluka, ai intuit bine raspunsul... Sper ca nu te-am plicti, va fi bine ai sa vezi . Incearca sa vezi si partea lui..... el nu simte cum creste puiul in burtica, dar vede clar ca atentia ta e indraptata zilnic catre fiinta mica ![]() 35+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
hihihi am crezut ca daca eu imi pun astfel de intrebari se va ajunge la concluzia ca nu am o casnicie tare buna
Mi-a placut mult cum zici ca a sarit el sa spuna ca iubeste fata
Si al meu sot imi spune foarte des ca ma invidiaza ca il simt zilnic pe Alex si ca ma joc cu el... si ma agaseaza cu intrebarile: "ce face Alex?" "azi a sughitat?", "te-a lovit tare?", etc. Si vorbeste cu el, toata ziua imi ridica bluza "sa vada si Alex pe afara"...
32+
Alex
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui diana_n Raluk era sa uit : mi-am propus sa lipsesc si eu de pe forum dupa nastere. Am de gand sa accept imediat depresia, sa ud cateva cutii de batiste de hartie si apoi sa-mi vad de viata. Nu cred ca scapa cineva, e 100% provocata de hormoni, vreau s-o vad pe lauza care se pune cu hormonii Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
eu sunt sigura ca mi se va intampla asta! Mai ales ca sunt predispusa la depresii de toamna-iarna. Si in plus, oboseala, nesomnul, atatea lucruri noi de invatat asa repede... si daca ar ramane hormonii la fel as fi la pamant. D-apoi ca mai e si partea hormonala...
Cand vii inapoi vrem doar reteta de a iesi cat mai repede
. Ca fara reteta, pe mine ma prinde primavara... asa imi trecea de obicei Si te asteptam cu drag si rabdare inapoi

32+
Alex