Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 15
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui delia79 Anco, ce mult imi place ca tot timpul spui ca iesi la plimbare . Si duci dublu bagaj ![]() ![]() 35+ ![]() in curand mamy de Sofia scumpa |
ies ca am fost mereu o fire activa si nu pot sta locului si in niciun caz in casa
anco
37+
???? si 
poze
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui diana_n Nu trebuie sa uitati de voi, ca individualitati, niciodata |
incredibil

foarte frumos si adevarat 
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
diana_n spune:
Absolut, dam oja jos de pe unghii cand intram la cezariana (asa verifica anestezistul nivelul de oxigen din sange), apoi o punem la loc cand ajungem acasa. Crema pe burta, dus lung, gym sau miscare acasa.
Si repet: cine intreaba intr-o doara cu ce te pot ajuta sa si-o ia serios: lista de cumparaturi, dus gunoiul, sa duca masina la spalat, etc. Cu promisiunea ca va primi acelasi ajutor cand va fi randul lui ![]()
In ultimii 2 ani am gatit pentru diverse mamici ce au cerut ajutorul ca au nascut sau au avut operatii. Deja o mamica responsabila cu organizarea acestui proiect m-a intrebat cand vreau sa incep sa primesc mancare si la cate zile. Raspuns : odata la 2 zile, dupa 15 octombrie (cand pleaca mama). va dura cam 1 luna.
Diana
38 saptamani si Peter (3 oct 2005)
delia79 spune:
Diana, excelenta ultima ta postare!
Si eu gandesc la fel, desi nu am experienta ta
. Nu cred ca trebuie sa uitam total de noi si cred ca avem si alte nevoi inafara de binele copiilor, care va fi clar pe primul loc. Spunea si Cristina_Ana zilele trecute ca pt ea e important sa arate bine dupa ce naste, acum o aud si pe Manga.... si cred ca multe fete sunt preocupate si de aspectul asta. Mie mi se pare normal si ma numar printre preocupate
De asta mi-am achizitionat zilele trecute Wii Fitness
35+ 
in curand mamy de Sofia scumpa
aidaciolac spune:
wow diana_n alea da proiecte la voi acolo 
de acord delia79 asa am zis si eu dupa ce am nascut si a fost ok ... pana a venit necazul si in situatii din astea eu ca proprie persoana nu am mai contat ...
Nu am vrut sa va intristez 
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
diana_n spune:
Delia Hi,hi, jur ca acum 5 min. am pus deoparte un cupon la Gold Gym, cica 7 zile free VIP treatment. Deabia astept ![]()
Diana
delia79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anco
ies ca am fost mereu o fire activa si nu pot sta locului si in niciun caz in casa anco 37+ ???? si ![]() poze |
Si eu sunt plimbareata de felul meu
. Am avut o zi exceptionala joi, cu mers pe jos fara probleme, dar din pacate am luat o gripa si ieri si azi am bolit. Dar am bagat lamai, ceaiuri, miere de albine si parca acum sunt mai bine 

35+ 
diana_n spune:
Aida n-ai intristat pe nimeni, intelegem. Acum va fi diferit, ai sa vezi 
Diana
delia79 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac wow diana_n alea da proiecte la voi acolo ![]() de acord delia79 asa am zis si eu dupa ce am nascut si a fost ok ... pana a venit necazul si in situatii din astea eu ca proprie persoana nu am mai contat ... Nu am vrut sa va intristez ![]() Aida ... 36+ AMR max 17 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida draga, cazul tau si al Emei a fost o tragedie

. Nici prin gand nu imi trece sa judec pe cineva, cu atat mai putin pe tine care esti o mamica atat de incercata 

Sper ca nu te-am suparat 
35+ 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui diana_n Delia Hi,hi, jur ca acum 5 min. am pus deoparte un cupon la Gold Gym, cica 7 zile free VIP treatment. Deabia astept Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
pai si eu am vanat niste pachete de abonamente de modelare

Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine