Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Anco, ce mult imi place ca tot timpul spui ca iesi la plimbare . Si duci dublu bagaj

35+
in curand mamy de Sofia scumpa

ies ca am fost mereu o fire activa si nu pot sta locului si in niciun caz in casa . cred ca iesirile nu au putut decat sa-mi faca bine si abia astept sa ma pot plimba cu caruciorul ca atunci sigur voi fi tot afara. asa intentionez sa-i invat pe pici, cu plimbarile si cu statul in aer liber. vreau sa-i car si cu masina prin alte parti, pe unde am eu chef sa merg ca sa se obisnuiasca.

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Nu trebuie sa uitati de voi, ca individualitati, niciodata

incredibil foarte frumos si adevarat

Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Absolut, dam oja jos de pe unghii cand intram la cezariana (asa verifica anestezistul nivelul de oxigen din sange), apoi o punem la loc cand ajungem acasa. Crema pe burta, dus lung, gym sau miscare acasa.
Si repet: cine intreaba intr-o doara cu ce te pot ajuta sa si-o ia serios: lista de cumparaturi, dus gunoiul, sa duca masina la spalat, etc. Cu promisiunea ca va primi acelasi ajutor cand va fi randul lui
In ultimii 2 ani am gatit pentru diverse mamici ce au cerut ajutorul ca au nascut sau au avut operatii. Deja o mamica responsabila cu organizarea acestui proiect m-a intrebat cand vreau sa incep sa primesc mancare si la cate zile. Raspuns : odata la 2 zile, dupa 15 octombrie (cand pleaca mama). va dura cam 1 luna.

Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Diana, excelenta ultima ta postare! Si eu gandesc la fel, desi nu am experienta ta . Nu cred ca trebuie sa uitam total de noi si cred ca avem si alte nevoi inafara de binele copiilor, care va fi clar pe primul loc. Spunea si Cristina_Ana zilele trecute ca pt ea e important sa arate bine dupa ce naste, acum o aud si pe Manga.... si cred ca multe fete sunt preocupate si de aspectul asta. Mie mi se pare normal si ma numar printre preocupate De asta mi-am achizitionat zilele trecute Wii Fitness

35+

Mergi la inceput

wow diana_n alea da proiecte la voi acolo

de acord delia79 asa am zis si eu dupa ce am nascut si a fost ok ... pana a venit necazul si in situatii din astea eu ca proprie persoana nu am mai contat ...
Nu am vrut sa va intristez

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Delia Hi,hi, jur ca acum 5 min. am pus deoparte un cupon la Gold Gym, cica 7 zile free VIP treatment. Deabia astept

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco

Citat:
citat din mesajul lui delia79

Anco, ce mult imi place ca tot timpul spui ca iesi la plimbare . Si duci dublu bagaj

35+

ies ca am fost mereu o fire activa si nu pot sta locului si in niciun caz in casa . cred ca iesirile nu au putut decat sa-mi faca bine si abia astept sa ma pot plimba cu caruciorul ca atunci sigur voi fi tot afara. asa intentionez sa-i invat pe pici, cu plimbarile si cu statul in aer liber. vreau sa-i car si cu masina prin alte parti, pe unde am eu chef sa merg ca sa se obisnuiasca.

anco 37+???? si

poze

Si eu sunt plimbareata de felul meu . Inainte de sarcina puteam parcurge 20 km pe jos fara nici o problema. Acum ma misc mult mai greu, dar tot pot merge vreo 2 ore acolo din cand in cand . Am avut o zi exceptionala joi, cu mers pe jos fara probleme, dar din pacate am luat o gripa si ieri si azi am bolit. Dar am bagat lamai, ceaiuri, miere de albine si parca acum sunt mai bine . Cea mai mare realizare pe ziua de azi : o supa de rosii bucovineana

35+

Mergi la inceput

Aida n-ai intristat pe nimeni, intelegem. Acum va fi diferit, ai sa vezi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

wow diana_n alea da proiecte la voi acolo

de acord delia79 asa am zis si eu dupa ce am nascut si a fost ok ... pana a venit necazul si in situatii din astea eu ca proprie persoana nu am mai contat ...
Nu am vrut sa va intristez

Poze cu noi

Aida draga, cazul tau si al Emei a fost o tragedie . Nici prin gand nu imi trece sa judec pe cineva, cu atat mai putin pe tine care esti o mamica atat de incercata Sper ca nu te-am suparat

35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Delia Hi,hi, jur ca acum 5 min. am pus deoparte un cupon la Gold Gym, cica 7 zile free VIP treatment. Deabia astept

pai si eu am vanat niste pachete de abonamente de modelare
abia astept

Poze cu noi

Mergi la inceput