Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Lucia cam asa e, dar e frumos.
Imi aduc aminte ca dupa vreo 2 saptamani de la nastere, intr-o stare de oboseala cronica si depresiva, ma trezeste Peter la 3am. In secunda in care m-am ridicat din pat mi-a trecut un fior prin inima egal cu cel pe care l-am simtit cand m-am indragostit prima oara, credeam ca de neegalat in intensitate. Cineva avea nevoie de mine, 4kg de omulet aveau incredere ca ma duc la el sa-i schimb diaper-ul si sa-l alaptez. Ce lucru simplu de facut, ce usor de multumit omuletul
Cred ca a 2-a zi mi-a trecut depresia.

Diana 38 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Esti o draguta asa cum stiam....sine scrii foarte frumos.
Dar daca asteptam asa mult bebelasii si suntem atat de entuziasmate de ce oare nu avem puterea sa fim tari si mai clacam dupa ce ramanem cu ei in brate ....
Inteleg ca se schimba multe in viata noastra ...dar oare e chiar asa de greu sa facem fata acestor transformari ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

bune bancurile

... merg sa recuperez , dar chiar sunt ingrijorata de Katteryna , fetelor , va rugam sa sms sau sa sunati

Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Stewardesa Tarom catre un calator:
- Doriti cina?
- Ce pot sa aleg?
- Da sau nu

In avion, dupa ce s-au oprit motoarele la 10.000 de metri altitudine:
- Stimati pasageri, va rugam sa ramaneti pe locurile dumneavaostra, pentru a usura identificarea... Multumim

Ion si Gheorghe si-au cumparat cate un cal. Ion ii zice lu’ Gheorghe:
- Ba, Gheorghe, eu ii tai la calu’ meu o ureche, sa-i putem deosebi..
Zis si facut. In toiul noptii Gheorghe se gandeste “Ba, da tare fain tre’ sa fie un cal fara o ureche”, si taie si el o ureche calului sau.
A doua zi, suparat de ce-a facut Gheorghe, Ion taie si cealalta ureche a calului. Peste noapte Gheorghe se gandeste “Ba, da fain tre sa fie un cal fara urechi” si taie si cealalta ureche.
Dimineata, Ion zice catre Gheorghe:
- Ba, vad ca dupa urechi nu-i mai putem deosebi si zic asa, calu’ meu ii negru s-al tau ii alb..!

Esti inchis intr-o camera cu un manelist, un tigru si o cobra. Ai o pusca in care ti-au mai ramas 2 gloante, ce faci?
Il impusti pe manelist. De doua ori.

- Mamaaa, tata m-a batut de doua ori azi. Nu stiu ce a avut cu mine!
- Pai, cum s-a intamplat, Bulisor?
- Prima oara m-a batut cand i-am aratat carnetul de note si a doua oara
cand i-am spus ca e al lui de cand era elev.

Disputa rutiera :
EA: Voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus!
EL: Pierdem noi doua ore dar recuperam la parcarea cu spatele....

O tanara doamna, blonda, opreste masina in fata semaforului, la rosu.
Se aprinde galben - doamna sta pe loc, verde - doamna iarasi sta. Se aprinde rosu, din urma, claxoneaza celelalte masini.
De ea se apropie un politist care o intreaba:
- Doamna doreste alta culoare?

Un ascultator suna la un post de radio.
- Buna ziua!
- Buna ziua! Va ascultam.
- Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de identitate pe numele Popovici Mihai. As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

super bancurile

hai diana, ca eu cu doi bb ma sperii tare la astfel de chestii. hai sa ne incurajam ca n-o fi dracu atat de negru.

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Aida cred ca nu poate scrie acum pana nu i se usuca oja
Dar ma intreb cum mananca mici si pulpite la gratar cu asa manichiura.....cred ca foloseste cutitul si furculita
nah ca manichiura nu a mai fost timp ... vine saptamana care vine , si eu nu ma dau cu oja de nici o culoare . Folosesc doar lacul pt luciu asta imi place ... asa ca am niste unghiute la picioare lucitoare ... si am nmancat ceafa cu mujdei si frigarui din piept de pui si nu am mai putut

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Raluka , felicitari pt vestile de la doctor si pt increderea pe care ti-i inspira

Luto , eu m-am gandit la prostii cititnd bancul

Am vazut poze cu fete frumoase si fine : Dana15 (e tare frumos wrapul), Nela (felicitari pt mutare) si Adinus ( mi-au placut taaarreeee lucrusoarele pt printesa ta).

Poporul mic vad ca e bine, fiecare la tzitzi sau la biberoane, dragaliti si iubiti de proaspetii parinti

Criss, tin pumnii sa fie bine cu bb, ma tot gndesc la tine

Multumim de vesti depre Monica si Dragos, oare cand le da drumul acasa? Sa se linisteasca si ei, ca asa cu reguli de vazut de 2 ori pe zi.....offf. Ma gandesc si la voi cu drag

Maria, pup mamica incercata si pe scumpul de Mihail, luptatorul si curajosul mic

Manga, imi place atitudinea sportiva , te simti mai bine? Ca tot ai avut una, alta zilele astea...

Diana, ce aproape esti si tu .... oricand poate sa apara buricul mic

Lore, sper sa ttreaca starea de moleseala si sa fii in forma maine

Aida, sa-ti fie de bine manichiura, pedichiura si gratarelul

Cristina_Ana si Ramsam, ma tot gandesc la voi cum v-a cazut dopul si sunteti asa .... in asteptare... se poate intampla oricand, nu? Si aveti amandoua baietei tare scumpi

Alex, multumim de vesti . esti legatura noastra cu actiunea palpitanta

Monique, multumim de sfaturi, eu una sper sa-mi aduc aminte macar principiul de baza: cat mai des la tzitzi si cat mai repede dupa nastere

Croco, ce aproape esti nsi tu.... si ce burtica frumoasa ai

Techila, sunt sigura ca burtica isi va reveni, trebuie doar rabdare. Pup balenii si pe mostenitoarea tronului

Vik, esti in faza de cuib oare? Eu nici sa ma bati nu as muta mobila . Te si odihnesti, da?

Kemsy, succes maine la biserica, sa fie cum iti doresti

Unombun, nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar vad ca ti-au raspuns fetele foarte bine. Cred ca sunt griji exagerate de graviduta

Anco, ce mult imi place ca tot timpul spui ca iesi la plimbare . Si duci dublu bagaj

Diana, ce frmos povestesti tu de Peter

35+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Lucia, de multe ori m-am gandit ca Peter a venit la un moment la care eram pregatita psihic. De ex. ma intrebam singura: unde preferi sa fii acum, intr-o discoteca cu o margarita in mana (preferata mea) sau acasa intr-un tricou vechi, cu putina voma pe umar si cu Peter in brate? il preferam pe Peter si cand am inceput sa am nevoie de mai mult am cautat un grup de mame care sa ma inteleaga.
Au fost foarte multe lucruri la care a trebuit sa renunt, majoritatea marunte, dar se aduna si de oboseala iau proportii negandite. Dupa ce-a facut Peter 6 luni totul a fost mult mai simplu pentru ca avea un program. Am inceput sa reintroduc lucrurile acelea carora le duceam dorul si mai sa fie ... nu ma mai incantau ca inainte. Am inceput sa prefer alte filme de ex., duceam dorul plimbarilor in padure cu sotul, ca sa vezi: acum amandoi preferam sa ne invartim cu carutul in jurul cartierului. Curand cea mai frumoasa distractie era sa alegem un orasel vestit pentru cladiri sau vreun parc si sa stam acolo de dimineata pana seara. In urma cu 1 an n-as fi vazut ce-i asa fun.

Imi amintesc o faza care m-a convins ca nu regret nimic din viata anterioara nasterii. Am ajuns intr-un orasel superb, in centru numai magazine fitoase, un covrig costa $5 . Incepe sa planga Peter de foame, ma opresc pe prima banca, scot biberonul, mufez copilul si incep sa uit in jur. Uau, eram in fata unui magazin de incataminte care vindea sandale Manolo Blahnik,sandale de mii de dolari in vitrina. Ma uit la cei din magazin, mama ce toale aveau. Ies 2 tipe la vreo 20 de ani din magazin, una cu ochii lucind de parca tocmai nascuse si exclama tare: Oh, Doamne, nu-mi vine sa cred ca am gasit sandalele astea in clearence la 350$ ! Eu ma uit la sandale: simple, un toc atarna, cealalata sanda nu mai avea floarea lipita de suvita de piele.
Faza e ca in urma cu 2 ani poate as fi gandit la fel: repar tocul, gasesc o alta floricica de lipit cu superglue si apoi anunt lumea ca am sandale Manolo Blahnik. Ce mi-a trecut prin cap cand am auzit 350$? 700 borcanase cu mancare organica sau 16 cutii cu formula sau 20cutii de pampers dusi pe apa Bistritei
Cred ca depinde de abilitatea fiecareia de a simti sau nu ca pe o prierdere viata de dinainte si de a gasi alte lucruri care sa o satisfaca.
Cunosc 2 cazuri de viata ratata din cauza dedicarii TOTALE copilului. Nimeni n-a castigat : parintii au divortat, copilul a simtit ca e vina lui toata viata.
Nu trebuie sa uitati de voi, ca individualitati, niciodata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Aida cred ca nu poate scrie acum pana nu i se usuca oja
Dar ma intreb cum mananca mici si pulpite la gratar cu asa manichiura.....cred ca foloseste cutitul si furculita
nah ca manichiura nu a mai fost timp ... vine saptamana care vine , si eu nu ma dau cu oja de nici o culoare . Folosesc doar lacul pt luciu asta imi place ... asa ca am niste unghiute la picioare lucitoare ... si am nmancat ceafa cu mujdei si frigarui din piept de pui si nu am mai putut

Poze cu noi

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Nu trebuie sa uitati de voi, ca individualitati, niciodata

ma bucur ca spui asa. sunt convinsa ca e altceva odata cu venirea bb-ilor, dar viata merge inainte si trebuie cred eu sa ne acordam timp si noua. uite, o iubesc pe techiluta care a inceput deja sa se ingrijeasca, sa i se traga burta si sa arate bine.

anco 37+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Diana extraordinar ce ai spus tu acolo...

Luto, Raluk...asta e unul din motivele ptr care iubesc odiseea asta...m-a ridicat de-atatea ori...

38+
AMR 11 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput