Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Alex nu ti-a raspuns Kateryna ...offf...ce mult se chinuie draguta.

Hai Kateryna, mai e putin !!!!!!!

Gegea in ce ape te scalzi mami ?
Nastere usoara !!!!!

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

eu sunt pe-aici...
da' am asa o stare...

38+
AMR 11 days!!! more or less...

pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinus8

eu sunt pe-aici...
da' am asa o stare...

38+

pozici

Si tu Brutus ?
De ce ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia nu stiu pe unde umbla toate fetele...

Hai Katteryna!!!

Hai Geani!!!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Buna seara fetelor, eu astazi am fost tot pe fuga, la cumparaturi, gateala si apoi somn + plimbarica, asa ca abia acum am intrat.

Felicitari Selen, sa fie Ebru sanatos, norocos si mancacios de tzitzi!

HAI Katteryna!!

HAI Geani!!

Multumim Monique pentru sfaturile tale privind alaptatul, eu sper din tot sufletul sa reusesc si eu, desi la Elias nu iti lasa copilul in salon si in prima zi e mai greu sa ajungi la alaptat... Sper totusi ca DD sa asculte rugaciunile mele.

Ma bucur pentru vestile bune despre Monica si Dragos, sunt convinsa ca in curand totul va intra in normal.

Bine ai venit Techila acasa, iti urez mult succes cu alaptatul, e minunat ca poti sa scoti copii la aer chiar la tine in curte!! Avantajul sa stai la casa...bravo.

Nela cred ca e super in HK, abia astept sa intru pe cont sa vad si eu cateva poze. Daca va este bine acolo nici nu are rost sa va ganditi sa veniti inapoi (valabil pentru toate mamicile plecate din tara)...aici nu se schimba nimic in bine pe plan national...eu sunt f dezamagita si incerc sa gasesc modalitati sa plec si eu cu familia... cred ca aici nu va fi un trai cilivilizat niciodata...e parerea mea si va rog nu dati cu pietre, insa acum mai mult ca niciodata ma gandesc ce viitor ii pot asigura copilului meu.

_
34+ cu dragostea noastra Victor
poze

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

...
oare se poate sa faci depresia aia post-partum inainte? si dupa-aia sa te ocoleasca?

38+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Eu raspund prezent la apel Luto! Desi sunt terminoiu...am reusit sa mut o biblioteca din viitoarea camera a bebelinei...dar nu am mai avut energie sa pun cartile la loc...am carat cu ai mei parinti si sot patutul sus (stam la doi, norocul nostru!) dar e inca bucati...sper miine sa il vad si asamblat...si apoi ma pot apuca sa fiu creativa cu camera bebelinei. Abia astept sa o termin sa ma linistesc si eu...Va mai ramine de asamblat caruciorul...dar acolo il las pe sot sa se descurce singur..ca doar el l-a ales, probat, verificat, intrebat pe forumuri, comparat preturi etc

Oricum...vad ca vesti noi nu avem...zic inca odata:

Hai Katteryna!!!

Si Geani...nastere usoara!!!!

Ma duc sa gasesc un film ...sa ma relaxez..

Va doresc la toate o seara faina

34+ cu

Mergi la inceput

Kinga saluti, dar nu ne-ai spus esentialul ...ce ai cumparat ? pt bebe cumva ?

Aida cred ca nu poate scrie acum pana nu i se usuca oja
Dar ma intreb cum mananca mici si pulpite la gratar cu asa manichiura.....cred ca foloseste cutitul si furculita

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

HAI KATTERYNA

HAI GEANI

38+

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ce liniste..or fi la gratare fetele?? Iulika sigur e acolo, asa zicea, ca merge la cumnata ei. Si unde s-a mai vazut iesire fara gratar la ea
Si acum intrebare. Ce fel de tampoane ati folosit (mamicile) cand s-a rupt apa. De alea pentru dupa nastere sau normal, always??
Ma retrag si eu in 7 minute, ca incepe pe Acasa filmul romantic Kate si Leopold.
Maine merg la biserica, sa vad ce si cum cu spovedania si botezul.

Noapte buna!!

Hai katteryna!!!
Hai Geani!!!

Gianina 35+ cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!

Fotografii

Mergi la inceput