Burtici fericite de septembrie-octombrie (180)
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinus8 ... oare se poate sa faci depresia aia post-partum inainte? si dupa-aia sa te ocoleasca? ![]() 38+ ![]() AMR 11 days!!! more or less... pozici |
Ioiii....mi-as dori sa fii ca mine ...eu cad teribil 10 minute, maxim 15 si dupa aceea imi revin complet. Bocesc de sare camasa de pe mine si apoi nu mai stiu ce sa fac de bucurie si de dragoste de viata. Zici ca sunt complet nebuna.
Noi te pupam cu mare drag

Si eu personal cred ca este si din cauza nerabdarii si emotiilor.....ce sa mai zicem de Croco la 39+4
Cea mai fericita
38 + cu 
unombun spune:
Fetelor care nu sunteti la prima nastere,sau care stiti cum se procedeaza.Tocmai am inteles ca in maternitatea in care voi naste se fura ca-n codru.Pai ce fac cu pampers copii,bagaje,hainele mele,telefonul in timpul nasterii?Si banii ca sa mai dau la terapie intensiv unde-i tin in timpul cezarienei,ca ma leaga de amindoua miinile,din cite stiu?
Na,ca numai problema asta n-o aveam
anco spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() ... trimit si revin ... si eu aici cu voi ![]() ![]() Aida ... 36+ AMR max 17 zile ![]() Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
hai mai aida, ca tre sa pot, ti-am zis ca-s singura weekendul asta si mor de frica sa nu pathesc ceva cu ape si de-alea
si inca pot conduce linistita.
si nu mai vorbi de gratare pe aici ca numai la iulika ma gandesc cand aud de gratare. maine ma duc si eu
asa un somn am tras pana la 8.20 cand m-a sunat nasi-mea disperata ca s-a intamplat ceva ca mi-am pus pe mut telefoanele, doar unul l-am lasat si noroc ca a insistat si a sunat pe ala si asa m-am trezit si eu ca altfel...cred ca si acum dormeam si sa vedeti la noapte cum discutam eu cu anglia si cu sua si australia.
anco
37+
???? si 
poze
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui unombun Fetelor care nu sunteti la prima nastere,sau care stiti cum se procedeaza.Tocmai am inteles ca in maternitatea in care voi naste se fura ca-n codru.Pai ce fac cu pampers copii,bagaje,hainele mele,telefonul in timpul nasterii?Si banii ca sa mai dau la terapie intensiv unde-i tin in timpul cezarienei,ca ma leaga de amindoua miinile,din cite stiu? ![]() Na,ca numai problema asta n-o aveam |
Seara buna unombun ce mai faci ? Cum esti cu sarcina ?
Iar esti panicata ? Nu te mai gandi acum la toate prostiile.
Da si tu banii la sot sa se ocupe el de spaguiala.
Nu lua la tine lucruri de valoare ....si probabil ca este o anumite procedura ....daca te interneaza inainte de nastere, vorbesti si tu cu o colega de salon si o rogi sa nu fuga cineva cu chilotii lu' bebe.
Eu nu am fost internata niciodata si nu stiu de unde am atatea sfaturi la mine
Auzi, da' cu faza cu anestezia din timpul cezarienei ai fost absolut criminala.....ca te leaga de maini...pai si ce vroiai sa-i tii somoiog in manuta ?
Eu vreau sa te rog sa te gandesti ca va fi o zi minunata pentru tine mai ales ca imi amintesc daca nu ma insel ca ai avut o sarcina foarte grea ...si daca va fi sa fuga cineva cu chilotii copilului, sunt sigura ca spre deosebire de altii, vei avea o mama, o sora, un sot, o verisoara, o prietena....care sa mearga la o farmacie sau la magazinul spitalului sa-ti cumpere ce ai nevoie.
THINK POSITIVE !!!!!
Si mai intra pe la noi
ca aici sunt fete care au nascut deja, poti sa le feliciti ...si sa ne anunti cand nasti ca sa te felicitam si pe tine. E foarte placut, sa stii 
Cea mai fericita
38 + cu 
alex25 spune:
Mesaj de la Geani:
"Sunt ok, astept dimineata. Sper sa fur putin somn ca sunt singura si am liniste deplina."
I-am dat mesaj Katerynei dar nu mi-a raspuns inca.
Drept urmare:
hai KATERYNA si GEANI

----------------------------------------------
Alexandra
35+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4 sapt 

lutoniana spune:
Anco si eu am dormit ca o valiza...asa ca nu stiu zau ce fac la noapte ....dar gasim noi ceva de discutat. 
Cea mai fericita
38 + cu 
adinus8 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Ioiii....mi-as dori sa fii ca mine ...eu cad teribil 10 minute, maxim 15 si dupa aceea imi revin complet. Bocesc de sare camasa de pe mine si apoi nu mai stiu ce sa fac de bucurie si de dragoste de viata. Zici ca sunt complet nebuna. Noi te pupam cu mare drag ![]() ![]() Si eu personal cred ca este si din cauza nerabdarii si emotiilor.....ce sa mai zicem de Croco la 39+4 |
da...
as vrea sa fiu si eu asa...ma straduiesc
tu esti oricum un exemplu de voie buna si optimism

hai Katteryna, hai Geani

38+ 
AMR 11 days!!! more or less...
pozici
lutoniana spune:
Mai Alexeu abia acum m-am prins ca tu esti "la transmisiune" cu ambele fete.....cat esti de speciala mami 

suntem cu ochii pe tine ca pe butelie 
Cea mai fericita
38 + cu 
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui unombun Fetelor care nu sunteti la prima nastere,sau care stiti cum se procedeaza.Tocmai am inteles ca in maternitatea in care voi naste se fura ca-n codru.Pai ce fac cu pampers copii,bagaje,hainele mele,telefonul in timpul nasterii?Si banii ca sa mai dau la terapie intensiv unde-i tin in timpul cezarienei,ca ma leaga de amindoua miinile,din cite stiu? ![]() Na,ca numai problema asta n-o aveam |
Nu stiu exact, dar imi dau cu presupusul. Il proptesti pe sot=bodyguard la usa si ii dai lui in grija toate acestea??!! Cand ai nevoie de un pampers scoti capul=trimiti moasa, ii spui/spune ce sa-ti dea din sacosa si...problema rezolvata.
Telefon?? Pai faci o bratara de-aia zdravana si il legi de ea. Eventual cu cifru
Acum, lasand gluma la o parte...eu zic ca astea de fapt nu-s probleme, sunt tot felul de ganduri de gravida.
Imi inchipui ca banii nu-i dai in timpul operatiei de cezariana ci inainte sau dupa...si nu in sala de operatii ci in cabinetul medicului sau undeva ferit de ochii lumii. Si nu stiu daca trebuie sa te ocupi tu... cred ca e mai mult treaba sotului.
Telefon... i-l lasi sotului pana iti revii.
Pampers...banuiesc ca nu iei baxuri intregi...ci atat cat este nevoie pana iti revii, cineva va veni zilnic si va aproviziona...
Bagaje+hainele tale...acasa!
Hai ca nu e chiar fara solutie
Liliana,
Andra-Maria &
cu
32+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!