*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Filmuletul nr.2 cu fii-mea facand pasi singura
http://s69.photobucket.com/albums/i62/lauramiron2006/Ecaterina/?action=view¤t=MOV07957.flv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Filmuletul nr.2 cu fii-mea facand pasi singura
http://s69.photobucket.com/albums/i62/lauramiron2006/Ecaterina/?action=view¤t=MOV07957.flv

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Pfoai ce dulce este grasunica, cum se simte in aer emotia primilor pasi. Merita un mare pentru cat de sigura este pe picioruse.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anes vazut baietel frumos de iti rapeste sufletul...mai ma ia cu emotie cand ii vad asa mari pe copilasii nostrii...pupam deschizatorul de drumuri
dandusa nici o suparare...eu am avantajul cunoasterii prog lui dimitrie dimineata cand se trezeste si face ceva prin urmare daca tot ne schimbam hainutele facem si o chestie acolo...
lauramiron bv-o fte tare hehe acum fuge prin casa si apoi tinte mami
ginye ai pm
mirtha ai pm
iza unde fugisi?..alexa e valabil si pt tine..deci

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Multumim Oti si Eli Intr-adevar, emotii mari cu primii pasi, atat am tot filmat-o azi de s-a suparat la un moment dat si s-a aruncat asupra camerei cu ciuda
Si e din ce in ce mai sigura, se vede ca-i place tare sa se miste, sa simta gustul independentei

Gynie, tinem pumnii si suntem alaturi de voi joi

Alra, doamna, te apucasi de facut complimente?! Mersi frumos Sa stii ca eu merg la coafor lunar pentru vopsit si scurtat din varfuri, ca sa-l aranjez apoi usor singura. Chiar ma preocupa freza Si tare bine m-am obisnuit cu peria rotativa
Ma, si eu o mai gasesc pe a mea cu piciorusele cam reci, dar refuz s-o culc cu sosete, pe bune, eu nu le pot suporta noaptea si nici fetele mele, deci....invelita nu sta nici 1 minut, sosete nu-i dau....ma tot gandesc ca la momentul potrivit va lasa paturica pe ea

Era sa plec la nani fara sa va spun ceva important Am inceput de astazi sa merg la sport, adica aerobic/tae-bo Am lasat copchii cu tat-su si am plecat (aia mica s-a kkcit rau de tot si a fost musai s-o schimbe si el e tare gretos de felul lui)
A fost foarte bine, deja am febra musculara, dar e o senzatie mishto Am si slabit 1kg in ultima saptamana, deci sunt pe drumul cel bun Si foarte mandra de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

lauramiron ce bucurie! bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterinas spune:

Va salut din tot sufletul si va pe toate dar mai ales pe cozonaceii vostri.
Ma mai tineti minte? Nu am mai intret de...nu mai stiu cand.
Am citit ca unii bebei sunt mai grabiti si au inceput sa mearga. Andrei se ridica in picioare de o saptamana si se tine destul de bine dar de mers...mai asteptam
As vrea sa va intreb si eu ceva. Pana acum nu i-am dat lapte praf. Acum parca a mai scazut productia de lapte asa ca m-am gandit ca seara sa-i dau lapte praf si noaptea sa-i dau sa suga. Problema este ca nici nu vrea sa vada biberonul. E un adevarat scandal in fiecare seara si tot degeaba. Cum sa fac sa accepte biberonul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Hop si eu la ora asta..
Danduselule sa-ti traiasca Raducu si sa te bucuri de el! Avem baieti mari de acum...10 lunite!
Aleinad.g saru mana de urari, esti o scumpa! Intrebai de scaun de masina. Eu vreau sa cumpar unul care sa tina pana mai tarziu, sa se scoata si spatarul si sa ramana inaltatorul. Am gasit multe modele pe net si ma naucesc diferentele de pret. Noi avem un Logan, fara isofx, deci voi prinde doar in centuri. Dar ma uit dupa scaun care sa aiba si centuri proprii, protectie pentru umeri, protectie pentru cap...si daca gasesc si care sa se lase putin pe spate..sa doarma, nu de alta..sunt fericita deja.

Azi am mers si la controlul de 10 luni. Luna trecuta l-am sarit, dar acum am insistat sa merg pentru ca era mucios David de cateva zile si-l suspectam si pe Luca de un rosu in gat. Am avut dreptate, cica ar fi putin iritat gatul, ii curge nasul putin, febra nu are, deci e ok. Trebuie sa-i dau doar niste Panadol, Oscilococcinum (1/2 capsula pe zi) si sa-i fac vreo 2 sedinte de aerosoli doar cu ser fiziologic (ca tot avem aparatul)
In rest, si-a revenit foarte bine! Daca acum o luna jumate cand a facut rubeola si stomatita aftoasa ajunsese la 8,4 kg , astazi avea 9360g si 76 cm (a mai luat 2 cm) Sunt foarte multumita de el, a devenit copia lui David, ii seamana teribil la fatza.
S-a smecherit rau, are un stil de a se stramba si de a increti nasucul cand vrea ceva, ca-ti vine sa-l mananci de scump ce e. E foarte ambitios si e tare mandru de el cand sta cateva secunde singur in picioare nesprijinit. Isi impreuna manutele si rade cu limbuta in coltul gurii a victorie!

Ginye multumesc mult ca ai intrebat de noi! Sa-ti dea Dumnezeu multa liniste, calm si rabdare sa treci si peste incercarea asta. O sa fiu cu sufletul alaturi de scumpul tau sa ma rog sa-i fie bine!
Eli eu nu zic nimic cu olita, ca-ti inteleg frenezia. Asa am facut si eu la David...mi-a trecut.....poate la tine mai merge. Mie mi-a placut olita si am chemat sotul ca caste bine ochii la ea sa-mi ia si mie.
Lauramiron felicitari pentru Cati! Tare scumpa e in ambele filmulete! Imi aduce aminte de David...si asta a fost copil teribil care la 8 luni jumate mergea tinut si la 9 deja singurel. Unii parca au baterii.
Alra imi pare rau de weekendul vostru. Sunt convinsa ca a fost frustrant sa va intoarceti asa.
Oceanborn mai avem si noi cate o zi din asta mai mult cu tzatza. Sigur il sacaie pe el ceva.
Anes e dulce foc Remus cu dintisorii lui! Ce mari sunt deja! E un adevarat baietel. Ma bucur ca totul a mers frumos cu el! Sa fie sanatos!
Mirtha grea decizie cu rochia. Din pacate, nu prea am eu cine stie ce gusturi ca sa dau sfaturi. Profit de ocazia asta s-o invidiez pe Dandusa care croieste singura. Eu sunt antitalent la asta ...in afara de un tiv, un nasture si mai stiu eu ce urgente, nu-mi iese nimic...si am incercat in copilarie, ca-mi placea..
Leeloo am ras cu lacrimi!! Am salvat adresa sa-i arat maine si lui Luca. Abia astept sa-i vad reactia!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui caterinas
Cum sa fac sa accepte biberonul?

am o veste proasta,
e posibil sa nu reusesti
io una l-as tine pa san inca 3-4 luni
si apoi ii dai cu paiul
sau cu canutza cu cioc

dc esti hotarata, alege o ora, seara
si pune pe cineva sa ii dea bibe; de la tine simte mirosul de laptic si o sa cam refuze.
important e sa rspecti programul
bafta

eu am reusit azi sa ii dau 40 de ml suc din biberon marimea s transformat de mine in marimea x( a se citi ca am taiat tetina la un bibe avent folosit odata acum 1000 de ani)

inerc fenta cu biberonu lde vreo 2 luni, si nu mi-a iesit inca

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, AJUTOR!
Nu gasesc Tuberculina pt IDR si Vaccinul BCG.La spitalul de TBC nu le au...se face numai la Institutul Cantacuzino si sectia care il produce e in renovare.Nu se stie cand ii dau drumul.Ce ma fac?O sa vb si cu neonatolugul din maternitate, dar nu cred ca ma poate ajuta...ca acolo le au numarate, pt nou nascuti...nu stiu daca pot vinde din ele.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

bre, traiesti in ROMANIA< cu spaga se rezolva orice

atata vreme cat la mine, "au uitat" sa treca in vizita la nou nnsacut timp de 2 zile, io zic ca gasesti si tu un vaccin la maternitate

daca vrei iti recomand iresponsabila care m-a ratat 2 zile la rand, ca sigur face si d-astea

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Am reusit s-o filmez cum merge de manuta, sa vedeti ce zdravana e. Daca nu ma vede, merge mai linistita si mai bine. Cand e cu bona, efectiv trebuie sa ma ascund de ea ca sa pot face ceva
Uitati aici:
http://s69.photobucket.com/albums/i62/lauramiron2006/Ecaterina/?action=view¤t=MOV07916.flv

maaaaama! cum se misca! cat de repede merge! felicitari!

ehe! cum vine toamna, cum se intorc pasarile la cuib! gata cu vacantele. au inceput fetele sa scrie mai multe pagini!...si eu trebuie sa recuperez!
alexa- bine ai revenit! e frumos tare ochiosul tau!
eli- 11 kg si 84 de cm zici? ha?

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput