*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (71)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mirtha, mie a patra mi se pare chiar deosebita. si mie imi place stilu' 50-lor. am vazut pe aici niste hainute de copii retro delicios de frumoase.

da' te agiti rau de tot madam pt toale la copchil pentru o nunta. oricum o tii in brate sau in fund si nu se vede nimica de rochiile alea. eu sunt de acord cu barbata-tu. am zis.

lauramiron am vazut niste poze cu tine in piscina, ai o moaca tare interesanta (asta e compliment, taci nu te supara ) pari aranjata la par, bravos madam ca ai grija de tine. (azi in pauza de pranz m-am dus cu niste cumparaturi acasa si m)am facut cu peria minune 2 minute. nu voiam sa agat nici un coleg , eram doar hidoasa cand ma uitam in oglinda )

laura mea e ok, nicole insa se muceste. de data asta e facuta de mine, am culcat-o prea subtire la cabana si cand s)a sculat avea mainile sloi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Ginye te pupam dulce de tot...acum incerc sa recuperez din spate, nu am mai intrat de vreo 3 saptamani... Damian e la fel de mofturos, are anemie dupa analize si lipsa de fier, fara sa fie nimic grav sau ingrijorator, miercuri mergem din nou la dr, nu am reusit sa ajungem pe 18 cand avea programare, asa ca revenim cu amanunte.
elilov3 eu am facut pace cu soacra pentru moment. se poarta fff frumos si dragostos cu damian, si nu ii mai gaseste defecte...iar pentru mine e suficient. dar nu ar indrazni sa "arunce din greseala" cu nimic in mine, asta e clar.sper ca prob cu operatia sa treaca repede. la faza cu chilotii...sper sa ai o explicatie valabila si logica pana ajung eu la zi cu cititu'.
Isa frumoase poze, ma alaturi si altor "invidioase" si iti interzic sa mai pui asa demonstratii in costum de baie!
bertha nice picture, copii frumosi!
mamiseli_11 de unde ti se trage soro cu depresia???

Mergi la inceput

ginye55 iar probl in paradis??? tre sa te sun...neaparat! nu am apucat sa citesc din urma tot, sper ca nu vechile probleme.
babyzapi rau esti tu pusa pe bucatareala...nici nu mai salvez pagina la favorite ca vede soata si ma atentioneaza ca se poate. Fata mea, ai prea multa initiativa, laudabila de altfel
Dandusule imi pare rau de bebe sexicios a avut probl de sanatate... V-am admirat in poze si eu, preferata mea e cea in slingul mov cu coronita pe cap Rducu...m-a terminat. Intr-adevar, ce era frumos...acum e si mai si. Si Damian il mosteneste pe Laur in toate, are alunita pe picioru stang ca el, pare sa fie stangaci, nu suporta sa il certi sau sa ridice cineva tonul, se alinta...ma topeste la temperaturi inalte
Andy08 imi pare rau sa aud...stiu ca e o lupta constanta fiecare masa...sper sa va fie mai bine dupa ce detectati exact punctele nevralfice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multa sanatate Nicolului !

Daca reuseam sa gasesc de prima data sau macar cit de cat repede modelul de rochita care imi placea nu ma mai agitam. Am intrat in trepidatii cand am observat ce propuneri tip varza creatza contine oferta de pe piata in materie de bebelaci. Si oricum sunt agitata din firea felului meu stil personal carcaterial de personalitate

Rochia vintage sau modelul anilor 50 era pentru mine.....Nu ca nu mi-ar placea si pentru Eva stilul....Dar aceea era pt. mine. Mi-a cobit , mi-a cobit ...asta e.... Si daca imi mai cobeste mult sa vezi ce-l tarasc pe la Bucuresti....

Lui taica-sau nu-i place nicio rochie din cele prezentate de mine. El adora stiul varza : cat mai creata cu atit mai bine. Motiv pentru care am dat deja comanda pt. cele 2 rochite prima si a 3 a ca nu mai cobeasca si la Eva.Cea de la Coccobello era din nylon 100% Edit : Dar e dulce frate....http://www.minou.ro/images/0916_2.jpg

Va pup !

Citat:
citat din mesajul lui alra

mirtha, mie a patra mi se pare chiar deosebita. si mie imi place stilu' 50-lor. am vazut pe aici niste hainute de copii retro delicios de frumoase.

da' te agiti rau de tot madam pt toale la copchil pentru o nunta. oricum o tii in brate sau in fund si nu se vede nimica de rochiile alea. eu sunt de acord cu barbata-tu. am zis.

lauramiron am vazut niste poze cu tine in piscina, ai o moaca tare interesanta (asta e compliment, taci nu te supara ) pari aranjata la par, bravos madam ca ai grija de tine. (azi in pauza de pranz m-am dus cu niste cumparaturi acasa si m)am facut cu peria minune 2 minute. nu voiam sa agat nici un coleg , eram doar hidoasa cand ma uitam in oglinda )

laura mea e ok, nicole insa se muceste. de data asta e facuta de mine, am culcat-o prea subtire la cabana si cand s)a sculat avea mainile sloi.

Vacanta cu Laura in Romania

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

mamiseli_11 na ca am citit motivele...stai sa o iau in ordine: si eu stau la coada la anl...nici eu nu reusesc sa aflu ce si cum...am ajuns la capatul rabdarii, am si depasit-o dar tot trag speranta ca va fi. Problema cu mobila nu mai zic, tot incerc sa aman decizia pana primim repartitia si vedem exact ce si cum facem sa fie bine si sa nu lipseasca nimic, fara sa imi vand rinichii pe net. Damian nu sta singur neam, zici ca il tai de indraznesti sa dispari din raza lui vizuala...nu mananaca decat cu reprezentatii si jonglerii si karaoke, face obsesie pe alimente si refuza altceva.
Acum 3 zile, am zis ca o iau din loc, aveam simptomele de la Damian cand am ramas gravida. Zic "hait, ca am bagat-o pe maneca, dupa ce ca il tin pe asta pe uscat cu saptamanile, si atunci o data cand ne-o punem, alegem momentu' prost!" Si eu vreau al doilea copil, dar peste 3-4 ani tata, sa imi revin cu psihicu, de fizic nu mai zic nimic pana nu vad o schimbare notabila in oglinda...
Cam asta e, daca imi mai amintesc ceva de plans, scriu imediat

Mergi la inceput

andutza_02 dupa cum spuneam...refuz sa ma mai gandesc la timpul alocat modalitatilor de a slabi. Am ajuns la concluzia ca o singura metoda nu a dat niciodata gres: FOAMEA! Asta in cazul celor ca mine cu un metabolism al dracului de incet si cu predispozitia insiruirii nesfarsite a grasimilor in locurile esentiale. Uneori ma gandesc ca daca eram eu in locul soatei, plecam demult
anca_27 multumesc anticipat!
[red]aleinad.g i-am dat lactana de la topfer pana acum 1 luna, bagat aptamil la povata dr, sansa pierduta ca nu i-a placut, revenit la topfer, trecut pe topfer 3 care se pare ca e ok. Oricum, Damian avea o problema se pare cu biberonu', cand vedea bibe, il apucau nervii cei mari, nu voia neam. Asa ca am trecut pe lapte ingrosat cu cereale sa poata fi dat cu lingurita, de mai bine de doua luni. Doar apa mai bea dintr-o canuta cu cioc moale de la Nuk, in rest, nu mai folosesc bineroanele decat la masurat cantitatile. Nici Damian nu bea suc de fructe, doar apa bea, atata vrea, atat ii dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Leeloo pup fata! MA bucur ca nu e nica grav cu analizele lui Damian. Ti-am dat noul meu nr de tel? Parca ti l-am lasat pe mess.

Eli ce mai face burtica? Balacila care face la olita.

Mav Anto e mai bine?

Ami baietii tai ce mai fac?

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mahhh da" cam multe rele se intimplara cit lipsii...Ia ca merg in urma...
Ce aveti fratioare.....

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

mamiseli_11 na ca am citit motivele...stai sa o iau in ordine: si eu stau la coada la anl...nici eu nu reusesc sa aflu ce si cum...am ajuns la capatul rabdarii, am si depasit-o dar tot trag speranta ca va fi. Problema cu mobila nu mai zic, tot incerc sa aman decizia pana primim repartitia si vedem exact ce si cum facem sa fie bine si sa nu lipseasca nimic, fara sa imi vand rinichii pe net. Damian nu sta singur neam, zici ca il tai de indraznesti sa dispari din raza lui vizuala...nu mananaca decat cu reprezentatii si jonglerii si karaoke, face obsesie pe alimente si refuza altceva.
Acum 3 zile, am zis ca o iau din loc, aveam simptomele de la Damian cand am ramas gravida. Zic "hait, ca am bagat-o pe maneca, dupa ce ca il tin pe asta pe uscat cu saptamanile, si atunci o data cand ne-o punem, alegem momentu' prost!" Si eu vreau al doilea copil, dar peste 3-4 ani tata, sa imi revin cu psihicu, de fizic nu mai zic nimic pana nu vad o schimbare notabila in oglinda...
Cam asta e, daca imi mai amintesc ceva de plans, scriu imediat

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://community.webshots.com/user/leeloo5979

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Ginye ti-am lasat PM.
Fetele, ia intrati aici, eu m-am pra[adit de ras:

http://www.snotr.com/video/2630

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eu maine ma apuc de facut bagaje si cumparaturi pt plecarea la Timisoara. Plecam miercuri dimineata si joi...ziua ce mare. Incep emotiile. Azi noapte nu am putut dormi. L-am lasat pe pici in noaptea asta la mama sa ma pot odihni.
VA multumesc inca o data pt toata sustinerea, atat afectiva, cat si financiara. Stiu ca o sa va ganditi la noi. O sa incerc sa va dau de stire despre cum a decurs operatia cat de repede o sa pot.
Va imbratisez dulce si va multumesc ca existati!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput