Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ionica si kea-mai sunt si alti bebei care dorm bine si sunt neurlaciosi. Anastasia doarme de cand avea 2 sapt de la 10 seara pana la 8 dim, cand mananca si se mai culca pana la 10...acum incerc sa o conving sa se trezeasca pe la 7.30 ca marti incepe cresa si tr sa-i schimb programul.
Noi cu pernutele speciale nu am avut succes ca le impinge si tot pe burta ajunge, dar nu sunt speriata ca si frati-su tot asa facea...el era chiar mai "convins" decat ea in actiunile de genul asta...cum il puneam pe spate in patut cum se rasucea pe burtaea o face normal, in somn.
Dyana-si ochelarii mei cauta toate punctele cardinale, dar de azi (mi-a plecat ieri nepotul in ro si acum sunt ca in bancul cu evreul-mi se pare ca am o multime de "timp") o sa-mi pun lentile si am scapat de stresul ca se loveste cumva, ca de ochelari nu-mi pasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

DODO imi pare rau Cred ca simti ca iti vine a urla. Tocmai tu, fiind patita deja, ar trebui sa mai ceri nu una ci mai multe pareri de la mai multi medici. Parca este prea mult deja sa se repete iar povestea. Poate este doar ceva trecator, sau poate iti este tie deja atat de teama incat sufli si in iaurt? Sper ca Iza sa fie bine si sa nu fi fost decat o alarma falsa

Am cerut multe pareri si voi mai cere
Tocmai pentru ca sunt patita am plecat "de nebuna" la primul semn...si a vazut-o pana acum 3 dr.Si-i programata la inca 2...poate-s nebuna dar mai bine sa fiu acum nebuna si sa nu fie nimic.De fapt acum sunt mult mai linistita caci stiu ca a fost doar o "moleseala" in urma vaccinului de 4 luni.Ieri si-a tinut capul bine...isi revine incet-incet.Poate mi-a fost ff frica si suflu in orice -dar am inlemnit cand am vazut ca numai ridica capul .M-am crizat si asta a fost...
Ii dau in continuare remediile homeopate ca rau nu au cum sa-i faca si facem impreuna gimnastica(dupa ce-i fac lui Bodo fac si cu ea)
Stiu ce am de facut in continuare sa evit astfel de situatii cand in 12 ore am innebunit eu,sotul,nasi...
Multumim lui DD ca totul este asa cum este!

joanna27 sa-ti dea DD putere

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Am intrat si eu putin mai fetelor. Sunt la capitolul trecut.

ARIS felicitari pt decizie. Recunosc ca nu ma astptam sa va doriti inca unul asa de curand. Sa va ajute Dumnezeu sa fie cum vreti voi

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

ANA , VICTOR ANDREI, LENA

ALEXANDRU, ALEXANDRA

pt mamici

Mergi la inceput

Noi astazi iar ne plimbam : mergem la colega mea de salon din maternitate , la surioara Alexandrei cum ar fi ; de abia astept sa le vad, nu am mai fost la ei de cand aveau fetele 3 luni ; stau la vreo 50 km de noi intr-o zona superba, nu tu poluare, galagie, etc

Si trebuie sa o laud si eu pe Alexandra pt ca e super cuminte, doarme singurica in patut, adoarme seara la fel, ce mai: O IUBESC !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui Kea

olga, l-ai masurat din nou? Cat a crescut? Parca acum de curand a intrebat novus ce lungime are.

Keutu cheliutu 5 luni

Pai l-am masurat acum cateva zile si avea 69. Dar i-am luat masura 80, altele ii sunt mici.

Olga, mamica lui David iepurasul

marimea 80 e pt un an..in general

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Fetele m-am linistit, copilul n-are nimic, cred ca asa se cumintesc ei incepand cu luna a 5-a. Mi-a mancat azi cat de cat, si am observat ca atunci cand mananca in somn mananca tot (rivali, am promis ca-ti spun cand descopar metoda). Dar asa copil care nu plange deloc, eu n-am mai vazut. Inca ma minunez.

Altceva vroiam sa va intreb: voua nu v-a fost teama noaptea cand au inceput sa se intoarca pe burta? Keutu azi s-a tot intors, dar nu stie sa-si scoata mana de sub el.

Keutu cheliutu 5 luni

ai mei dorm pe burta de la 3 luni..si nu-i supraveghez..ca ar insemna sa stau treaza toata noaptea

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

ALEXANDRU, ALEXANDRA

pt mamici

La multi ani!si de la noi

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

dyana..ma intrebai..dc merge decalotarea ..la gemeni..aseara am incercat la Vlad..dupa baie..si a mers brici..pana la jumate din primala Catalin nu am mai putut..ca era flamand.si nu-l mai puteam chinui eu....cu ...nebunia mea, dar te tzin la curent

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ALEXANDRU, ALEXANDRA

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput