Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*
Raspunsuri - Pagina 18
millie spune:
Joana a mea mai plange cand se plictiseste,daca de ex o tin mai multa vreme intr-o singura camera urla de mama focului si atunci trebuie sa schimbam locatia.Mergem 1 ora in bucatarie ,apoi mergem in dormitor si tot asa ne plimbarim
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
shasa spune:
Am intrat si eu putin mai fetelor. Sunt la capitolul trecut.
ARIS
felicitari pt decizie. Recunosc ca nu ma astptam sa va doriti inca unul asa de curand. Sa va ajute Dumnezeu sa fie cum vreti voi
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
Karina26 spune:
Hop si eu.
Dimineata buna fetele!
Ufff eu nu pot sa o vad pe bubulina Mihaelei ptr ca nu am parola.Rugam fetele sa ne ajute si pe noi.
Cativ si tu esti fan pepsi?!
Petrean stresul cu vacc exista pentru ca au fost ceva schimbari in comportamentul bebelinei si nu numai.Sper ca la 6 luni sa fie ceva mai bine.
Joanna nu stiu ce sa-ti spun mami in legatura cu palnsetele lui Darius.Fetele deja ti-au enumerat care ar fi putut cauzele si efectele.Dar sa stii ca ne gandim la voi si trimitem o imbratisare si un pupic.
Si ori de cate ori simti nevoia sa te "descarci" aici cu noi nu ezita.Te mai eliberezi un picutz.
KARINA
joanna27 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI !
PITONU1
Millie , Sasha ma gandeam ca sunt singura lunatica pe ici..si cand colo..inca 2
.
Ce face bb Petru?
Milie si e se plicti repede.da noi nu prea stam mult in acelasi loc..mai ales ziua ca suntem tot afara .
Fetelor sunteti alifie de pus pe rana si mangaiere pt suflet..
Abia astept sa va cunosc ...macar o parte din voi.
Parca mi-a mai venit un pic sufletul la loc
Ma duc sa incerc sa tin ochii inchisi macar pana se trezeste berbecu.
Sunt asa de obosita ca nu pot dormi.
Diana sper ca dormi fericita la ora asta si ti-a iesit pasenta cu sotu.
Poate tre sa incerc si eu ceva cu husbandu..simte berbecu ca sunt iritata din lipsa si de aia face si el figuri ![]()
Doamne clar am luat-o razna..de la oboseal.
VA PUP
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
Karina26 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!Sa fie sanatosi si sa aiba noroc in viatza!Si cate o
pentru mamici.
KARINA
shasa spune:
DODO imi pare rau
Cred ca simti ca iti vine a urla. Tocmai tu, fiind patita deja, ar trebui sa mai ceri nu una ci mai multe pareri de la mai multi medici. Parca este prea mult deja sa se repete iar povestea. Poate este doar ceva trecator, sau poate iti este tie deja atat de teama incat sufli si in iaurt? Sper ca Iza sa fie bine si sa nu fi fost decat o alarma falsa
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
millie spune:
Karina nu ai activat Pm-ul.
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
shasa spune:
ADIRYS pup pe nora mea Teona cea mofturoasa. Sper sa va rezolvati problema si sa aflati unde este buba. Iar tie iti doresc sa te intareasca Dumnezeu si sa ai putere sa lupti pt. printesa ta
Florin
Theodor
Petru
New Life Is Born
shasa spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas tuta ce sunt... am vazut ce a scris Shasa Pupam mami de indieni![]() ![]() si... nu stiu cat de grava e intoleranta aia, bine ca ati aflat ce e, pupam si funduletz de bb Petru.Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Pup
Intoleranta este destul de urata dar eu tot sper sa fie tranzitorie. Bineanteles ca nu este foarte grava dar in ochii mei este o mare belea. Cu toate astea ii multumesc lui Dumnezeu ca nu-i ceva mai grav
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
ionica spune:
Kea,
Eu nu mai vin la ghiocei din jena fiindca bebelina mea este la fel,nu o aud plangand mai de loc.
Doarme de la 8pm pana adoua zi dimineata la 8am,credeam ca e ceva in neregula neurologic,m-a luat pediatru de nebuna.
Copila e perfect sanatoasa.
Pitica mea bea biberonul doar culcata la ea in patut,asa s-a obisnuit de cand o alaptam(am intarcat-o la 4 luni),intre mese ii dau ceai de mar cu menta de la milupa, o ajuta foarte bine la digestie.
Eu am niste pernute speciale cu care o calez in patut ca sa nu se intoarca pe burtica, oricum ei stiu sa intoarca ccc capsorul la varsta de 5 luni.
A mea sta ziua doar pe burtica,ii place tare mult.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Fetele m-am linistit, copilul n-are nimic, cred ca asa se cumintesc ei incepand cu luna a 5-a. Mi-a mancat azi cat de cat, si am observat ca atunci cand mananca in somn mananca tot (rivali, am promis ca-ti spun cand descopar metodaAltceva vroiam sa va intreb: voua nu v-a fost teama noaptea cand au inceput sa se intoarca pe burta? Keutu azi s-a tot intors, dar nu stie sa-si scoata mana de sub el. Keutu cheliutu 5 luni |

tuta ce sunt... am vazut ce a scris Shasa Pupam mami de indieni
Mi-a mancat azi cat de cat, si am observat ca atunci cand mananca in somn mananca tot (rivali, am promis ca-ti spun cand descopar metoda