Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*
Raspunsuri - Pagina 17
millie spune:
Noapte buna fetelor ,se pare ca eu o sa mai bantui pe aici singurica
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
joanna27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nicky09
Sa stii ca si al meu a urlat asa..bine nu continuu, dar m-a innebunit vreo saptamana si ceva. Au perioade , nu e un motiv anume...se aduna la un loc ba durere de gingii, ba nervi de cald, ba de somn(asta in primul rand) poate sa fie asta ca nu doarme suficient.In momentele astea eu ma calmam prima, aer tras in piept, mi-l luam cu cea mai calda voce pe care o puteam avea si cel mai bland zambet si ma asezam langa el oferindu-i sanul: atentie! culcat nu sezut.Se calma si se si odihnea aproape vreo doua ore( si eu impreuna cu el). TU esti deja plina de nervi in momentul asta, e normal, o saptamana intreaga s-au adunat, iar el tocmai asta simte: nervii si agitatia ta si se enerveaza si mai rau si urla.Asa ca sfatul principal: MULT CALM DIN PARTEA TA, IMPUNE-TI ASTA CU ORICE CHIP, DU-TE IN ALTA CAMERA SI SPUNE-TI CA ASA SUNT COPIII MICI: FACUTI SA PLANGA, NU AI DE CE SA TE ENERVEZI, E UN LUCRU NATURAL. CALM SI SUCCES! AAAAAAAA...SI CANTA-I CEVA LIN LIN LIIIIIIN! Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/ "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
Multumim..incerc intotdeauna sa ma calmez da nu reusesc ..ca a trecut cam mult de cand nu am dormit si sunt rupta.Darius nu mananca numai culcat nu vrea in brate si daca a apuc sa ii cant urla mai tare ..probabil are ureche muzicala si cand aude cum falsez..
Ce mumos e bb tau iti vine sa il mananci.
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
joanna27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lysbeth
Si eu aveam senzatia la un moment dat ca invatz bestiocul sa zboare cu domnul vant de la etajul 8 Ce poti sa faci: - verifica cu atentie sa nu aiba gingiile umflate, cam e varsta de dinti - sa nu cumva sa-l doara burtica de la ceva nou introdus? - sa nu fie prea incalzit - sa nu fie murdar sau iritat de la scutec Daca nu e niciuna din astea pune-l frumos pe burtica in patut, ia un ceas in mana si asteapta sa vezi cat urla. Dar nu mai mult de 15 minute Mai poti incerca sa-l bagi in apa calda (38-40 de grade). Majoritatea se calmeaza instant Cei mai multi copii plang si de oboseala. Al meu e in stare sa se joace si 3 ore ... dar dak depaseste 1 ora jumatate de stat treaz si jucat ma astept automat sa avem si spectacol cu lacrimi de crocozaur Sper sa ii treaca puiului ![]() Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
bestiocu si pe mami.Cred ca am incercat cam tot mai putin cu baia.eventual sa il bag la dus ca mie greu sa car cadita lui..poate merge .
De plans atat poate sa planga ca eu nu rezist, plange si in brate.
Cald nu prea cred sa ii fie la noi e racoare si oricum e numa in body.
Cu somnu stiu nu il tin nici eu mai mult de 2 ore treaz, dar nu doarme decat max 30 min.

millie spune:
ALEXANDRU,ALEXANDRA
LMA si buburuzei mele
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)
joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 of joanna iubita mea, cred ca esti terminata; ce sfaturi sa-ti dam noi care avem copii cuminti? ca la noi functioneaza cate o chestie, dar la tine....cred ca ai incercat si imposibilul; si davidutu meu a avut vreo 10 zile absolut haotice, cu plans si marait continuu ziua, si eram zombi; si n-am avut ce-i face, decat sa ma gandesc ca e o pasa trecatoare, calma nu am putut sa fiu, ca deja dupa 2 zile eram lesinata (nu da cu oua, dar na' daca nu eram obisnuita mi-au trebuit decat 2 zile sa lesin ![]() ), dar ma gandeam ca daca eu sunt asa, el care e asa mic si neajutorat trebuie sa fie mult mai rau; si-mi manca din ora in ora, restul carat in brate, leganat.... cantat, dansat... si el tot marait; dar a trecut, asa cum o sa treaca si la tine; eu cand plange cam rau, il mai asez pe pat si incep sa-i zornai foarte tare o jucarie care-l fascineaza pe el... si uneori reusesc... dar nu mereu; si-i vorbesc foarte calm, si respir adanc adanc cu el lipit de pieptul meu... si chiar functioneaza (si pe langa asta ma calmeaza si pe mine foarte bine ); ia incearca si asta, respira adanc adanc, cat mai zgomotos (stii tu, ca la doctor cand te asculta), si nu te descuraja; al meu cam la 1-2 minute reactioneaza, si incepe si el sa ma imite... si se linisteste; AI GRIJA SA NU TE HIPERVENTILEZI!!!!!!!!! DAAAAAAAAAAA???? sa ai de ce sa ma alergi dupa aia la munte prin tot moeciul![]() ![]() !!!!diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |

multi multi pt mutunelul cuminte si mamica lui.De abia astept sa te "alerg" pe la Moeciu....nu pot sa respir adanc decat in punga ..am o problema si ma hiperventilez..
.Am incercat cam tot ce mi-a trecut prin minte dar ..e bine sa vina cineva cu sfaturi..ute chestia cu zornaitu nu am incercato.
Si mai e o chestie nu se liniste de 2 ori cu acelasi truc..de fiecare data altceva..
ori eu nu sunt atata de "idioata".
joanna27 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 si promit ca la munte ti-l iau si eu pe dariutu mic... daca-i place de mine, ca stiu cum e sa nu vrea sa stea la altcineva... dar si daca ti-l linisteeeesc... al meu e 2 zile; ii dau si titi daca e nevoie ![]() ![]() ), asa ca eu pot sa i-l dau pe al meu lui, si sa-l iau pe al tau; cred ca ne oferim toate cu bebeii cumintei sa-l tinem, cu randul... da' ca sa nu auzim discutii, mai intai e al meu daaaaaaa????bine, davidutu' meu e un copil normal, nu e nici excesiv de cuminte, dar pentru tine sa-ti spun ca se joaca o ora singurel, face nani de 3 ori pe zi si adoarme singur seara ..... e vis probabil ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
eheee he he va vad eu la munte .....da poate se mai linisteste si el pana atunci ca altefl chiar ne trimiteti acasa.
Ce copil cuminte....eu numa visez la asa ceva..

multi multi
joanna27 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 joana uite am vb cu surioara si zice sa incerci sa-i pui un supozitor cu paracetamolca poate totusi il doare ceva; de 125, ca dupa vaccin; si daca se linisteste... ai rezolvat problema; zice ca a mai avut o bebelina care facea la fel, fara sa aiba probleme de dezvoltare, sau diagnostice crizante, efectiv plangea non stop, si i-a dat neurologul un siropl de plante cica; si doarme fata super linistita acuma, si-a mai revenit, ca evident dupa somnic bun, e altfel ; si maine sa mai vorbesti cu ea, poate-ti da vreo idee; la cat putem sa te sunam, ca sa nu deranjam??diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
Diana esti o dulce ,
..ai mai deranjato si pe surioara O sa incerc si cu supozitor la urmatarea trezire..care se apropie

vezi ca nu sunteti deloc ca si babele in troleu..ce ma faceam eu fara voi toate..

Nu deranjezi poti suna ca noi nu avem program...doarme cand il taie capu..nu raspund daca e la tatza..in rest numai daca plange nu ne intelegem.dar azi e si tati cu noi.

va pupam
da cu asemenea copchil mai greu.
sunt mai rau ca o drogata.
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
); ia incearca si asta, respira adanc adanc, cat mai zgomotos (stii tu, ca la doctor cand te asculta), si nu te descuraja; al meu cam la 1-2 minute reactioneaza, si incepe si el sa ma imite... si se linisteste; AI GRIJA SA NU TE HIPERVENTILEZI!!!!!!!!! DAAAAAAAAAAA???? sa ai de ce sa ma alergi dupa aia la munte prin tot moeciul