Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*
Raspunsuri - Pagina 20
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean dyana..ma intrebai..dc merge decalotarea ..la gemeni..aseara am incercat la Vlad..dupa baie..si a mers brici..pana la jumate din prima ![]() |

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
cativ13 spune:
Buna dimineata!La multi ani sarbatoritilor zilei, Alexandrilor si AlexandrelorMaimuta mea s-a trezit la 7jum, am pasat-o la mama si am dormit ca boierul pana la 9. DAAAR, am culcat-o la 9 si 20 iar acum s-a trezit
Iar ma urla...si la pranz mergem la masa la socrii, unde o sa fac circ. Soacra-mea se teme ca o sa-i zica fii-mea ,,tanti" si se incapataneaza sa o ia in brate, desi ea urla cum o priveste.Ma duc sa o imbrac pt plimare si aere de tzara
mami de Silvia Ioana
Dodo-pui spune:

La multi ani
celor ce-si serbeaza azi
onomastica
Alexandrilor si Alexandrelor

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
chatonel spune:
Neata tufete ![]()
Am intrat si io umpic si-am vazut pe shasa
sanatate la BB Petru!
Dodo, m-ai speriat cu Isa, ca nu-si tine capul!!! 
bine ca a fost doar o alarma falsa! Sa stii ca si dragoana uneori se moleseste, o fi lenea mare citeodata
ca daca o stimulez cu ceva ce-i place imediat e iar operationala ![]()
LA MULTI ANI copilasilor de azi si mamicilor lor fericite 

Pupam pitonul si pe gigel mami de piton 

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Soacra-mea se teme ca o sa-i zica fii-mea ,,tanti" si se incapataneaza sa o ia in brate, desi ea urla cum o priveste. Ma duc sa o imbrac pt plimare si aere de tzara mami de Silvia Ioana |
al meu nici gand sa stea la soacra'mea; zici ca are ace-n maini; abia se linisteste cat sa mai stae sa o vada, dar si aia greu; ea saraca ar vrea sa-l iubeasca, dar daca nu ma asculta si-l zgandare de fiecare data... asa-i trebuie; vad ca e destul de raspandita "dragostea asta"
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
al meu nici gand sa stea la soacra'mea; zici ca are ace-n maini; abia se linisteste cat sa mai stae sa o vada, dar si aia greu; ea saraca ar vrea sa-l iubeasca, dar daca nu ma asculta si-l zgandare de fiecare data... asa-i trebuie; vad ca e destul de raspandita "dragostea asta" diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
Soacra-mea nu a vazut niciodata fata

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
alina.n spune:
citat din mesajul lui provista![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexandru Paul, bebe de Zori ![]() Iulia Petra, bebe de Zsuzsu ![]() Darius, bebe de Danonique Silvia Ioana, bebe de Cativ13 George Andrei, bebe de Inna30 ![]() sa cresteti mari sanatosi,frumosi,destepti si bogati si parintii sa se bucure de voi. ![]() ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragostea mea |
La multi ani!! si din partea nostra sarbatoritilor de azi dar si celor de ieri cu intarziere

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
Dodo-pui spune:
Capitolul 58![]()

Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
alina.n spune:
Mai fetelor va tot aud cu mese de cate 200ml de laptic o data...pai a mea nu apapat niciodata asa mult deodata ea papa 50-100ml cel mai mult papa seara inainte de culcare maxim 150ml dar in 2 transe.
Noi avem 4luni jumate asa mananca toti bebeii acum 200ml/la o masa? A si noi papam de 1000ori pe zi
Mai face careva asa? cum as putea sa o dezvat...ceva sfaturi?
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui petrean eurespal e pentru tuse...se cam da acum de la nastere..ca e foarte bun..dar are un gust..de-ti vine sa-ti iei campii ![]() chiar e de efect..dar...degeaba..dc facem alergie Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
Eu i-am dat nataliei pt tuse ambroxol si a fost ok(sunt picaturi)
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!

Dragos (28.02.2009)