Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*
Raspunsuri - Pagina 14
dyana27 spune:
si promit ca la munte ti-l iau si eu pe dariutu mic... daca-i place de mine, ca stiu cum e sa nu vrea sa stea la altcineva... dar si daca ti-l linisteeeesc... al meu e 2 zile; ii dau si titi daca e nevoie![]()
![]()
si ti-l dau la plecare![]()
![]()
; mutzunelu meu e indragostit de tati lui, care e muuuuuuult mai cooperant de cand s-a facut baiatul mare (ei, nu asa mult, dar oricum

), asa ca eu pot sa i-l dau pe al meu lui, si sa-l iau pe al tau; cred ca ne oferim toate cu bebeii cumintei sa-l tinem, cu randul... da' ca sa nu auzim discutii, mai intai e al meu daaaaaaa????![]()
![]()
![]()
bine, davidutu' meu e un copil normal, nu e nici excesiv de cuminte, dar pentru tine sa-ti spun ca se joaca o ora singurel, face nani de 3 ori pe zi si adoarme singur seara ..... e vis probabil

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
Kea spune:
O, cati, eu cred ca uita.
daca s-ar fi nascut la termen, si el ar fi avut 4 luni, am vazut ca multe le face conform varstei recalculate. Vad ca si la Ioana si la Alexandra, tot vreo saptamana a durat perfectionarea. O sa fiu si mai cu ochii pe el decat pana acum, dar asta cu caruciorul chiar ma streseaza.
5 luni
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 si promit ca la munte ti-l iau si eu pe dariutu mic... daca-i place de mine, ca stiu cum e sa nu vrea sa stea la altcineva... dar si daca ti-l linisteeeesc... al meu e 2 zile; ii dau si titi daca e nevoie ![]() ![]() ), asa ca eu pot sa i-l dau pe al meu lui, si sa-l iau pe al tau; cred ca ne oferim toate cu bebeii cumintei sa-l tinem, cu randul... da' ca sa nu auzim discutii, mai intai e al meu daaaaaaa????![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate![]() |
daca sta...A mea sta foarte bine cu tati,a sa ca n-o sa fie nicio problema. ne plimbam, ii povestesc, ii cant
mami de Silvia Ioana
Nicky09 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 si promit ca la munte ti-l iau si eu pe dariutu mic... daca-i place de mine, ca stiu cum e sa nu vrea sa stea la altcineva... dar si daca ti-l linisteeeesc... al meu e 2 zile; ii dau si titi daca e nevoie ![]() ![]() ), asa ca eu pot sa i-l dau pe al meu lui, si sa-l iau pe al tau; cred ca ne oferim toate cu bebeii cumintei sa-l tinem, cu randul... da' ca sa nu auzim discutii, mai intai e al meu daaaaaaa????bine, davidutu' meu e un copil normal, nu e nici excesiv de cuminte, dar pentru tine sa-ti spun ca se joaca o ora singurel, face nani de 3 ori pe zi si adoarme singur seara ..... e vis probabil ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
Dyana-ce bine de tine ca iti adoarme singurel seara....eu inca mai exersez, dar fara san nu am nici o sansa.Vrea mereu san inainte sa adoarma si ma refer si la celelalte nanitze din timpul zilei...nu stiu ce o sa fac e pe 14 sept cand o sa incep munca....cred ca o sa ii vina greu sotului meu.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
dyana27 spune:
vad ca unii bebei sunt chiar avansati nu asa... al meu e tacticos nene; e tot o veselie pe el, se zbate toata ziua.... dar e lenes la facut multe chestii care nu-i plac; adica s-a intors de cateva ori pe burta, a vazut ca nu-i place, asa ca acuma hotomanul se controleaza, si se intoarce asa, pe semiburta, de unde e el sigur ca poate sa ajunga usor iar pe spate; de pe burta pe spate nici gand sa incerce

; se impinge in picioruse daca simte suport sub talpute, dar nici gand sa incerce ceva singurel; aduna cersafurile sub el, ceva de speriat, in 20 de secunde face rotatii complete pe spate sprijinit in caput![]()
![]()
, isi trage jucariile in cap, se urca cu picioarele pe ele... o sa va pun filmulete, ca l-am urmarit ca nebuna cu camera; da' nu are de gand sa se grabeasca la nimic... el merge la grafic![]()
![]()
![]()
![]()
cativ13 spune:
| citat din mesajul lui Kea O, cati, eu cred ca uita. daca s-ar fi nascut la termen, si el ar fi avut 4 luni, am vazut ca multe le face conform varstei recalculate. Vad ca si la Ioana si la Alexandra, tot vreo saptamana a durat perfectionarea. O sa fiu si mai cu ochii pe el decat pana acum, dar asta cu caruciorul chiar ma streseaza.Keutu cheliutu 5 luni |
Kea spune:
nicky, trimis pm.
cati nu pot, ca abia trag caruciorul dupa mine
. Nu sunt multe trepte, dar caruciorul are vreo 13kg, il trag cu ambele maini de fortoasa ce sunt. Stau la parter, dureaza putin, ca fac repede repede totul, dar ai vazut si la tine, o secunda de neatentie si buf, trebuie sa-l prind in centura de la sezlong, in altceva n-am in ce sa-l fixez. In mod normal, aici lumea isi lasa caruciorul la intrarea in bloc, inauntru, dar eu nu pot ca e usa fix in mijloc usa si ba ii incomodeaza la urcat in bloc pe dreapta, ba la deschis usa, pe stanga. Si sunt majoritatea persoane in varsta, unul nici nu vede bine, mi-e teama sa nu se impiedice de el (pe langa ca mi-ar comenta
).
5 luni
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui cativ13 joanna, ai incercat toate astea, paote chiar mai mult si stiu cum e sa ai nevoie de 5 minute doar ale tale. Noi te putem ajuta doar cu sfaturi (babele pricepute de pe marginea santzului) si sa-ti fim alaturi sufleteste ![]() mami de Silvia Ioana |
ca bine zici, si noi ca babele din troleu... ne dam cu parerea; sigur ca fata le-a incercat pe toate, dar na' ma simt neajutorata sa nu pot sa-i dau un sfat salvator

si joana, te cred pe cuvant cand zici ca nu mai poti; esti un erou daca oricum stai toata ziua cu el singurica; macar scrie aici, te mai incurajam si noi cum putem; macar asa, virtrual, sa simti ca ai pe cineva aproape la nevoie; si numarul meu il ai da?? oricand nu mai rezisti... suna-ma te rog;

Kea spune:
diana, ai rabdare, ca nu sare peste ele, te trezesti dintr-o data ca le face. Eu in fiecare dimineata ma trezesc cu al meu perpendicular pe mine si cu picioarele in gatul meu. Si ce-i mai place sa se impinga!!!
5 luni