Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

si am mai vrut sa intreb ceva: voi ce casti de protectie purtati, ca eu de fiecare data cand ma aplec sa-l pup, imi smulge cate un smoc. Numai par e la mine in casa peste tot, ma cheleste curand daca nu iau masuri.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
diana, ai rabdare, ca nu sare peste ele, te trezesti dintr-o data ca le face. Eu in fiecare dimineata ma trezesc cu al meu perpendicular pe mine si cu picioarele in gatul meu. Si ce-i mai place sa se impinga!!!Keutu cheliutu 5 luni
Ha, ha, ha! Si eu mi-am luat ieri dimineata vreo 2 picioare in nas dar am uitt sa ma vait Ce bun e forumul asta, iti mai aminteste ce ti-a mai facut copilu#539;ul.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

mai dar ce am turuit azi!!!

Eu zic ca si parerile astea ale noastre de pe marginea santului pot ajuta. Cand esti obosit, stresat si iti maraie o gagalice din asta in urechi toata ziua, poate scapi din vedere unele lucruri.

5 luni

Mergi la inceput

Citat:
si am mai vrut sa intreb ceva: voi ce casti de protectie purtati, ca eu de fiecare data cand ma aplec sa-l pup, imi smulge cate un smoc. Numai par e la mine in casa peste tot, ma cheleste curand daca nu iau masuri.Keutu cheliutu 5 luni
E m-am mai plans ca mai am par de-o baie,dar atunci doar imi cadea. acum il ajuta si fii-mea sa cada, asa ca mai am par de „doua bai si-un vant„-asta am auzit-o la Mircea Badea Nu am ce sa fac, il adun, imi sterg lacrimile si ma aplec din nou ca daor trebuie sa pupam bebelinamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

joana uite am vb cu surioara si zice sa incerci sa-i pui un supozitor cu paracetamolca poate totusi il doare ceva; de 125, ca dupa vaccin; si daca se linisteste... ai rezolvat problema; zice ca a mai avut o bebelina care facea la fel, fara sa aiba probleme de dezvoltare, sau diagnostice crizante, efectiv plangea non stop, si i-a dat neurologul un siropl de plante cica; si doarme fata super linistita acuma, si-a mai revenit, ca evident dupa somnic bun, e altfel; si maine sa mai vorbesti cu ea, poate-ti da vreo idee; la cat putem sa te sunam, ca sa nu deranjam??

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Citat:
mai dar ce am turuit azi!!!Keutu cheliutu 5 luni
Cred ca am mai ramas noi doua... eu n-am somn ca am dormit cu ea 2 ore azi. Probabil fetele sunt pe la terase, prin cluburi sau pe la nunti, botezuri sau alte sindrofiice bine-o fi Eu, daca nu mai am viata sociala...stau pe forum, imi dau cu parerea, ma uit dupa haine groase pt fii-mea...Kea, tu ce faci?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:

mai dar ce am turuit azi!!!

Eu zic ca si parerile astea ale noastre de pe marginea santului pot ajuta. Cand esti obosit, stresat si iti maraie o gagalice din asta in urechi toata ziua, poate scapi din vedere unele lucruri.

Keutu cheliutu 5 luni

Nu ma bate,nu ma injura, dar tot nu reusesc sa il vad pe keutu....Am intrat cu parola...Si de acolo....?Scuza-ma sunt insistenta..nu te supara pe mine,te rog.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

Aaaa, uite, e si Dyana pe-aici...draguta si saritoare ca intotdeauna.Eu ma simt asa, neputincioasa in fata problemelor joannei...dar o sa ma rog sa ii dea Dumnezeu liniste si rabdare si sa-i linisteasca puiul.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Citat:

diana, ai rabdare, ca nu sare peste ele, te trezesti dintr-o data ca le face. Eu in fiecare dimineata ma trezesc cu al meu perpendicular pe mine si cu picioarele in gatul meu. Si ce-i mai place sa se impinga!!!

Keutu cheliutu 5 luni;

Ha, ha, ha! Si eu mi-am luat ieri dimineata vreo 2 picioare in nas dar am uitt sa ma vait Ce bun e forumul asta, iti mai aminteste ce ti-a mai facut copilu#539;ul.

mami de Silvia Ioana

mie mi-a zburat ochelarii de unspe' mii de ori pana acuma, plus ca are o noua placere... sa te scarpine, da' pana la sange daca-l lasi; am semne pe spinare de zici ca m-ai dat cu smirgel, suge o tzitzi si pe cealalta o scarpina, tu-l pupi, el te scarpina pe obraz, gat... ce nimereste, numai piele sa simta sub unghiute; si dimineatza e fantastic... tipa, chiuie, si daca vede ca nu ma trezesc incepe sa ma scarpine pe ochi, sa-mi cafteasca suturi direct in "pifometru" , sa ma traga de fata si de par... si se distreaza copios

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

nicky, acolo pe undeva, cauti album mamici si gasesti prichindeii. Daca nu reusesti, spune.

o, diana ce m-a bucur sa o poti ajuta pe joanna!!!

5 luni

Mergi la inceput