Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Kea, bestiuta mea doarme pe burta de la 2 saptamani si e ok. Debobicei se intoarce singur e pe spate pe burtica atunc cand vrea sa doarma si cand se trezeste se intoarce singur cu fata in sus sa discute cu albinutele din carusel.

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Altceva vroiam sa va intreb: voua nu v-a fost teama noaptea cand au inceput sa se intoarca pe burta? Keutu azi s-a tot intors, dar nu stie sa-si scoata mana de sub el.

Keutu cheliutu 5 luni

Stai linistita ca imediat invata !! la Alexandra a durat vreo saptamana pana a prins miscarea

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

lysbeth, dar cred ca face demult asta, nu? E deja expert. Noi suntem total incepatori, dar vad ca azi tot asta a exersat.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth
Oliska, si noi am constat ca bestia a crescut peste noapteNu-i mai vin body-urile de 9 luni abia cumparate iar pampersul marimea 3 ii vine fix pe bulanaseSi am luat un pachet de 160 de bucatzi acum 2 saptamani. De unde sa-mi dea mie prin cap ca desi luna trcuta a pus pe el 500d e grame acum in 3 saptamani a fost in stare sa ia 800??Daca mai creste in ritmul asta nush ce ma fac cu atata pampersMami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Il vinzi la juma de pret Si eu am o cutie maare neinceputa inca dar nu ma tem ca n-or sa-i mai vina...ea creste incet dar sigurmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Ioana la 5 luniMulti pupici si...revenim mami de Silvia Ioana
Tare frumoase amandoua Abia astept sa va cunosc!Olga, mamica lui David iepurasul
Mumami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Citat:
citat din mesajul lui cativ13
Ioana la 5 luniMulti pupici si...revenim mami de Silvia Ioana
Tare frumoase amandoua Abia astept sa va cunosc!Olga, mamica lui David iepurasul
Multumim frumos Ti-am mai zis, eu ma straduiesc sa nu fac gashca de rasmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

novus, multumesc, sper sa invete repede, ca ma streseaza, de dormit dorm cu el, sper ca noaptea e ok, de acum nu mai am curaj sa-l las singur pana ma duc in pivnita sa scot carutul. Nu stiu cum o sa facem, il prind in centuri in balansoar.

5 luni

Mergi la inceput

Citat:
lysbeth, dar cred ca face demult asta, nu? E deja expert. Noi suntem total incepatori, dar vad ca azi tot asta a exersat.Keutu cheliutu 5 luni
In ziua in care a implinit 4 luni, Ioana s-a intors prima data de pe spate, pe burta. I-a placut, a exersat vreo 5 zile pana cand...m-am intors sa pun ceva pe noptiera si am auzit pac! si copila pe covor. n-a avut nimic, dar nici ca s-a mai intors de atunci. de-abia se mai da intr-o parte. cred ca s-a speriat si nu mai are curaj sa incerce. oare o sa uite si o sa reinceapa sau sarim peste etapa asta?mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

of joanna iubita mea, cred ca esti terminata; ce sfaturi sa-ti dam noi care avem copii cuminti? ca la noi functioneaza cate o chestie, dar la tine....cred ca ai incercat si imposibilul; si davidutu meu a avut vreo 10 zile absolut haotice, cu plans si marait continuu ziua, si eram zombi; si n-am avut ce-i face, decat sa ma gandesc ca e o pasa trecatoare, calma nu am putut sa fiu, ca deja dupa 2 zile eram lesinata (nu da cu oua, dar na' daca nu eram obisnuita mi-au trebuit decat 2 zile sa lesin), dar ma gandeam ca daca eu sunt asa, el care e asa mic si neajutorat trebuie sa fie mult mai rau; si-mi manca din ora in ora, restul carat in brate, leganat.... cantat, dansat... si el tot marait; dar a trecut, asa cum o sa treaca si la tine; eu cand plange cam rau, il mai asez pe pat si incep sa-i zornai foarte tare o jucarie care-l fascineaza pe el... si uneori reusesc... dar nu mereu; si-i vorbesc foarte calm, si respir adanc adanc cu el lipit de pieptul meu... si chiar functioneaza (si pe langa asta ma calmeaza si pe mine foarte bine); ia incearca si asta, respira adanc adanc, cat mai zgomotos (stii tu, ca la doctor cand te asculta), si nu te descuraja; al meu cam la 1-2 minute reactioneaza, si incepe si el sa ma imite... si se linisteste; AI GRIJA SA NU TE HIPERVENTILEZI!!!!!!!!! DAAAAAAAAAAA???? sa ai de ce sa ma alergi dupa aia la munte prin tot moeciul!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Citat:

Fetele m-am linistit, copilul n-are nimic, cred ca asa se cumintesc ei incepand cu luna a 5-a. Mi-a mancat azi cat de cat, si am observat ca atunci cand mananca in somn mananca tot (rivali, am promis ca-ti spun cand descopar metoda). Dar asa copil care nu plange deloc, eu n-am mai vazut. Inca ma minunez.

Altceva vroiam sa va intreb: voua nu v-a fost teama noaptea cand au inceput sa se intoarca pe burta? Keutu azi s-a tot intors, dar nu stie sa-si scoata mana de sub el.

Keutu cheliutu 5 luni

Kea
-Da ...ce frica mi-a fost intr-o noapte saptamana trecuta, l-am gasit pe Nicholas lipit de barele de la patut intors pe burta...ma trezisem sa merg la baie(continuu sa beau multa apa),si cand l-am vazut, mi s-a taiat respiratiea.L-am intors in prima seara si -am culcat linistita.Peste vreo trei seri iar il gasesc asa...i-am facut intai poza si pe urma l-am atins pe la nasuc sa il irit un pic.El s-a miscat incet incet, s-a intors pe spate ca reuseste sa isi traga manuta de sub el, dar in 10 secunde inapoi pe burta.Abia atunci m-am asigurat ca e autonom si se descurca sa isi obtina singur oxigenul necesar. Cum fac sa il vad si eu pe KEUTU?

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput