Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(57)*
Raspunsuri - Pagina 12
Monnvas spune:
Fetelor, mai e vreuna care ii da cerealele in fructe? Ca vreau sa stiu cate lingurite ii puneti. Io azi am stors un morcov, am adaugat 2 lingurite de faina de orez, am aruncat peste un mar mic si o piersica si am bagat blenderul. Si dupa ce a papat ne-am jucat vreun ceas, apoi somnic, iar fiu-meu inca doarme... De 2 ore si... O dormi asa de satul?
Parol, ca s-a sculat! 
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
pisigri spune:
Monnvas, imi cer mii de scuze, ti-am ramas datoare cu niste raspunsuri legate de caca lu fii-mea![]()
Te lamuresc bita: in afara supei de legume (cu legumele pasate din ea, of corz) la noi nu a prea mers diversificarea, probabil din cauza ca-s eu mai fricoasa. De la sucul de mar simplu a durut-o burtica, dupa marul copt mi-a facut pina la urma 5 caca intr-o zi, azi i-am dat in loc de fructe cereale milupa cu orez si banane pt 4 luni (putin) si a fost ok pina acum. Asa ca prea multe despre caca diversificat nu pot sa spun: de la legume face mai consistent si mai portocaliu, de la marul copt mi-a facut niste bucatele de mar nedigerate si apoi a avut 3 scaune mici cu cite un pic de lapte nedigerat...iar de la cereale aflu miine-poimiine.
Scuze de intirziere si pt detalii
. Fug la nani, vad ca pe masura ce creste asta mica, am din ce in ce mai putin timp de scris, desi citesc tot ce postati...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea olga, l-ai masurat din nou? Cat a crescut? Parca acum de curand a intrebat novus ce lungime are. Keutu cheliutu 5 luni |
Pai l-am masurat acum cateva zile si avea 69. Dar i-am luat masura 80, altele ii sunt mici.

Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, da' chiar asa nestiutoare pretina ta, doar e de la sine inteles ca daca-ti da Maria-Sa Statu' bani sa stai acasa...acasa tre sa stai:)). mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |
pai da, dar daca nu-s de ajuns ce te faci
oricum parca vad ca ramane cu banii luati ca daca nu au depistat-o astia de 2 luni nu cred ca mai au sanse
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!! David a crescut foarte mult in aceasta noapte. Nu-i mai venea absolut nici un body (cele de 12 luni , cu Aris nemachiata+sotul (stiti voi care, acel mai b arbos Acum o asteptam si eu pe surioara mea, caci nu ne-am vazut de 1 luna. Mai citesc din ujrma si revin. PS: Novus body-ul care ni l-ai facut cadou nu ne vine Nu l-a imbracat niciodata.Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
era de 12 luni !!! las' ca o sa iau de acum hainute pt 2 ani sa fiu sigura ca ii vin !!multi

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
lysbeth spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Fetelor help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mai am un pic si o iau pe aratura...parol ca nu mai pot. De mai bine de o saptamana nu ma mai intelg nici cum cu copchilul asta...urla non stop..numa brate ,nu doarme , nu mananca..NU MAI POT. A mai avut perioade din astea dar acum nu ia deloc pauza. Acum l-am lasat in patut si urla dar simt ca daca il iau in barte il trantesc de pereti.. ..Ajutati-ma va rog ca altfel inebunesc..nu are febra, nu ies dintii, nu stiu ce are si ce sa ii mai fac. Cred ca intru in depresie ...nu dorm mai mult de 2 ore pe zi parca e mai rau ca la inceput. Ce program..ce alte cele cand citersc de copii vostri chiar imi vine sa mor. Atat poate sa urle ca se invineteste si se ineaca. ma duc sa il iau in brate si sper sa nu il arunc. ![]() super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) ![]() http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius# |
Si eu aveam senzatia la un moment dat ca invatz bestiocul sa zboare cu domnul vant de la etajul 8
Ce poti sa faci:
- verifica cu atentie sa nu aiba gingiile umflate, cam e varsta de dinti
- sa nu cumva sa-l doara burtica de la ceva nou introdus?
- sa nu fie prea incalzit
- sa nu fie murdar sau iritat de la scutec
Daca nu e niciuna din astea pune-l frumos pe burtica in patut, ia un ceas in mana si asteapta sa vezi cat urla. Dar nu mai mult de 15 minute
Mai poti incerca sa-l bagi in apa calda (38-40 de grade). Majoritatea se calmeaza instant
Cei mai multi copii plang si de oboseala. Al meu e in stare sa se joace si 3 ore ... dar dak depaseste 1 ora jumatate de stat treaz si jucat ma astept automat sa avem si spectacol cu lacrimi de crocozaur
Sper sa ii treaca puiului

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
novus spune:
Alexandru Paul, Iulia Petra, Darius, Silvia Ioana, George Andrei
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
lysbeth spune:
Oliska, si noi am constat ca bestia a crescut peste noapte
Nu-i mai vin body-urile de 9 luni abia cumparate iar pampersul marimea 3 ii vine fix pe bulanase
Si am luat un pachet de 160 de bucatzi acum 2 saptamani. De unde sa-mi dea mie prin cap ca desi luna trcuta a pus pe el 500d e grame acum in 3 saptamani a fost in stare sa ia 800??Daca mai creste in ritmul asta nush ce ma fac cu atata pampers
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
novus spune:
Mihaelacq, tocmai ti-am admirat frumusetea cu ochi albastri cum sta ea pe sezlong 

Shasa cuscra, nu stiu daca am scris sau doar am vrut
dar iti trimit multi 

virtuali !!! si spune-i lui Petru ca la Alexandra ii e dor de el
foarteeee tare !!!
Joanna, imi pare tare rau ca plange Darius dar sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau
; sigur o fi ceva dar ce ???
Aaah iar am uitat sigur ceva, asta e, mai incercam ![]()
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Kea spune:
Fetele m-am linistit, copilul n-are nimic, cred ca asa se cumintesc ei incepand cu luna a 5-a.
Mi-a mancat azi cat de cat, si am observat ca atunci cand mananca in somn mananca tot (rivali, am promis ca-ti spun cand descopar metoda
). Dar asa copil care nu plange deloc, eu n-am mai vazut. Inca ma minunez.
Altceva vroiam sa va intreb: voua nu v-a fost teama noaptea cand au inceput sa se intoarca pe burta? Keutu azi s-a tot intors, dar nu stie sa-si scoata mana de sub el.
5 luni

Nu l-a imbracat niciodata.
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)