Redoutistele fidele LR France (173)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Vroiam sa intreb daca a comandat cineva la tao recent si daca a avut probleme cu
www.fia-net.com

Asa cum v-am spus eu am avut prin KIabi cu ei un "litigiu" contra fraudelor prin plata cu carduri.

Vad ca acest serviciu functioneaza si la tao (care livreaza in Romania). Am vazut ca sunt trecuti in josul paginii principale.
Intrand pe contul meu de la fia, m-am uitat cu ce firme inregistrate la ei poti avea, tu, in calitate de client latitor cu cardul, litigii:kiabi, tao, c-discount, dar LR nu figura.

Pe kiabi esi pus in garda:
Les informations en rapport avec votre commande font l’objet d’un traitement automatisé de données dont le responsable est FIA-NET S.A.. Ce traitement automatisé de données a pour finalité de définir un niveau d’analyse d’une transaction et de lutter contre la fraude à la carte bancaire.
FIA-NET S.A. et KIABI sont les destinataires des données en rapport avec votre commande. La non-transmission des données en rapport avec votre commande empêche la réalisation et l’analyse de votre transaction.
La survenance d’un impayé au motif d’une utilisation frauduleuse d’une carte bancaire entraînera l’inscription des coordonnées en rapport avec votre commande associé à cet impayé au sein d’un fichier incident de paiement mis en œuvre par FIA-NET S.A.. Une déclaration irrégulière ou une anomalie pourra également faire l’objet d’un traitement spécifique.
Conformément à la loi Informatique et Libertés du 6 janvier 1978 vous disposez, à tout moment, d'un droit d'accès, de rectification, et d’opposition à l'ensemble de vos données personnelles en écrivant, par courrier et en justifiant de votre identité, à FIA-NET – Service Informatique et Libertés – Traitements n°773061 et n°1080905 - 22 rue Drouot, 75009 PARIS ».
KIABI aura toute liberté de vérifier les données personnelles fournies par le client et d'adopter les mesures jugées nécessaires (demande de justificatifs ou annulation de la commande) pour que la personne dont le compte bancaire est débité soit bien celle qui a passé la commande et à éviter toute utilisation frauduleuse de numéros de cartes bancaires.

Asa ca atentie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare,

Saptamana asta sunt solduri pe LR.
Am gasit un cod care merge :

le code 39225 (sac spiderman)
fonctionne sur les soldes avec fdp = 0

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Helouu,

Am aruncat si eu un ochi la solduri si nu mi sa parut nimic fantastic....Voi ati gasit ceva minunat?

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_dm

Helouu,

Am aruncat si eu un ochi la solduri si nu mi sa parut nimic fantastic....Voi ati gasit ceva minunat?

O zi buna!

Nu. Si, oricum, nimic nu se compara cu soldurile alea adevarate

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

m-am uitat si eu aseara si n-am vazut nimic interesant

nu ne pacalesc ei pe noi cu "reducerile" astea,doar stim cum trebuie sa arate niste reduceri adevarate

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Am gasit un asternut la 2.97 eur
http://www.laredoute.fr/vente-drap-taie-circle-stripes.aspx?productid=324156464&documentid=611809&categoryid=64362947&pos=14_a_n&numberpage=1

dar nu inteleg de ce spune ca dimensiunea cearceafului de 180 x 290 ESTE pt 1 persoana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

da la 2 euro e de o persoana si primesti cearceaf si fata de perna...nu primesti husa de plapuma
Aia ptr 2 pers e 5 euro si ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Da, dar dimensiunea cearceafului ede 2 persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Habar nu am ce naiba sa fac. Va spuneam ca am facut o comanda la Next, iar banii apar in contul meu de la Raiffeisen ca fiind retinuti.
Iata ce mi-au scris cei de la Next:
With regard to your recent order, unfortunately we are unable to process orders to Romania at this time.
Please accept our apologies for any inconvenience this may cause, a full refund has been credit to your card used for your order.

Apoi cand i-am intrebat despre "refund" mi-au raspuns:
Thank you for your recent e-mail and I am sorry for the delay in my reply.
No payment was taken from your card as the order was cancelled. Please contact your card issuer who will verify this.
Please accept my most sincere apologies for any inconvenience this may cause.

Am fost la banca sa intreb ce se intampla cu banii mei si am aflat ca ei au trimis banii si ca e posibil sa fi ramas undeva blocati intre banci.
Cum naiba e posibil asa ceva?
Ce pot sa fac in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

unique numai banca ta poate rezolva aceasta problema,du-te la banca cu mailurile de la next ca dovada ca nu trebuie sa faca aceasta plata si in cateva zile iti vor baga banii n cont

ceva asemanator am patit eu acum 2 sapt cu o plata catre orange,am vrut sa platesc factura cu cardul de debit raiff si nush din ce cauza nu-mi accepta cardul cu toate ca sigur aveam bani pe el,a2a zi cand incerc iarasi imi zicea fonduri insuficiente,zic ok inseamna ca urmeaza sa se faca tranzactia,intru pe online la banca si vad ca banii apar la sume retinute si-mi iau gandul ca zic na dureaza vreo 2 zile sa se deconteze plata

peste cateva zile primesc sms de la orange ca sunt in intarziere de plata intru pe site nu aparea plata sun la ei nu le aparea nicio plata...banii nu-i mai aveam nici la sume retinute pe card...unde-s banii?sun la raiff si zic ca intr-adevar plata nu s-a facut si ca e pus hold pe bani...dar totusi mie nu-mi apareau la retinutisi au zis ca in cateva zile ii vor debloca dupa ce vor lua legatura cu orange=ul...si asa a fost in 2 zile am avut banii inapoi pe card iar eu of course mi-am platit factura cash la casieria orange

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput