Redoutistele fidele LR France (173)
Raspunsuri - Pagina 19
ClaudiaDia spune:
Nushulica, si eu sunt fan hainute Kiabi. Am luat de la ei atat pentru Dragos (care are aproape 5 ani), cat si pentru mine si sotul meu. Mi se par super, atat din punct de vedere al calitatii, cat si al pretului. Dar e foarte adevarat ca magazinul nou deschis in Bucuresti m-a dezamagit (n-as putea sa spun exact de ce, poate aglomeratia, poate hainutele ravasite, poate faptul ca n-am gasit ceea ce vroiam de pe site...).
In alta ordine de idei am o intrebare pantru fetele care au facut cumparaturi pe t-a-o: corespund marimile?
Multumesc anticipat si pupici tuturor,
Claudia
ingeras2 spune:
Claudia,da marimile corespund cu cele de la redoute,poate doar o idee mai lungute.Lui Radu(4ani si 9 luni)i-am luat 102 de la t.a.o.si ii vin tocmai bine acum,in timp ce 102 de la redoute sunt mai scurte la maneci si in talie.Dar la redouti am observat ca difera de la o marca la alta.In vara am luat marimea 110-114,pentru 6 ani si sunt maricele.De la Kiabi am luat 110,ptr 5 ani, si vin tocmai bine.
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristicross Ingeras site-urile date de tine livreaza si in Romania? cris |
vad ca www.generation-shop nu livreaza la noi
la celalalt nu m-am uitat
13+
inima25150 spune:
Nici GS , nici Vetifami nu livreaza in RO
cine a comandat la ei le-a livrat in relais la mine
si un site doar pentru copii :
http://www.lacompagniedespetits.fr/HomePage.aspx
Mami de
Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
madic spune:
Buna fetelor,
N-am mai scris de mult pe aici, partial datorita faptului ca n-am mai comandat nimic de cand a sistat LR livrarile in Romania (dar mi-am facut un stoc serios in toamna trecuta
), partial ca timpul meu alocat DC a scazut dramatic.
Dar v-am citit mereu, asa ca sunt la curent cu noutatile.
Voiam sa spun, celor care nu stiati, ca si DPAM vor deschide magazin in Bucuresti, am primit azi anunt pe Bestjobs
:
Pentru magazinul DU PAREIL AU MEME care se vor deschide in Cotroceni Mall cautam persoane motivate ...
Compania S.C. KIDS FASHION S.R.L, detine dreptul exclusiv de franciza pentru brandul Du Pareil Au Meme in Romania. Du Pareil Au Meme este lider de piata in Franta pentru comertul cu haine de copii ( 0-14 ani) si detine un numar de 350 de magazine in toata lumea
Va pup si sper sa mai dau si eu curand o comanda, ca mi se cam termina "rezervele".
ChrisDun spune:
Buna,
Sa inteleg ca nici DPAM nu va mai livra in Ro ?! Din cauza de franciza ? Brr !
iriss27 spune:
DU PAREIL AU MEME are deja magazin in Feeria, cred ca de cand s-a deschis Feeria.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Laura Ioana spune:
Fetelor, cat e taxa de livrare de la DPAM?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
inima25150 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Fetelor, cat e taxa de livrare de la DPAM? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete La mare - iulie '09 La mare - sept '09 |
Où puis-je me faire livrer et à quel prix?
Nous livrons la quasi-totalité des pays du monde, et si vous souhaitez vous faire livrer dans un pays non desservi, nous vous l’indiquerons lors du passage de votre commande. Nous négocions pour vous des tarifs de frais de port préférentiels, et nous vous donnons le choix, lorsque c'est possible, entre plusieurs modes de transport, dont les prix varient en fonction du délai qu'ils proposent, du poids des articles commandés, du pays de destination et du mode de transport choisi.Notre site dispose d'un système de calcul automatique de vos frais de port : ainsi le montant de vos frais de port est calculé spécialement pour vous ! Tous vos envois disposent d'un suivi à chaque étape de leur parcours, que vous pouvez retrouver en cliquant sur l'icône "où est mon colis?" de notre page d'accueil.En cas de doute sur une destination, n'hésitez pas à nous contacter : serviceclient@dpam.fr.
taxa se calculeaza in fctie de tara unde livreaza si in fctie de greutatea coletului
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !