Redoutistele fidele LR France (173)
Raspunsuri - Pagina 18
miky81 spune:
Miki, preturile pentru barbati erau si ele buna: pulovere 40-60, pantaloni 70-100, geci 70-120. Da, Grand Arena este in Berceni.
ella_74 spune:
am fost si eu la Kiabi in seara asta.
ma felicit ca nu am comandat online de la ei; nici poveste de calitatea H&M, Zara sau Okaidi; T-a-o e mult peste calitatea Kiabi.
As compara insa Kiabi cu LR.
Ce bluzite cu maneca lunga frumos imprimate am luat de la Okaidi; material fin, bumbac cu putin elastan; astea de la Kiabi dintr-un bumbac ordinar, de chiloti tetra si modele comune ca sa nu zic urate.
Prefer sa astept reduceri la Okaidi decat sa iau Kiabi in sezon.
Am luat de vreo 5 mil ca tre sa merg la un botez in weekend si cum sunt foarte prinsa si nu mai am cum sa ajung in alt mall, a trebuit sa iau de aici; dar m-am straduit vreo 2 ore sa culeg ceva sa arate bine.
ca sa nu arunc cu rosii de tot in Kiabi, au jeansi draguti pentru baieti dar are asa de multi ca n-aveam de ce sa mai cumpar.
Pentru am luat bluze de corp si boxeri.
alte puncte bune: diversitate la lenjerie de copii, multe modele de body, pijamalute, saci de dormit si nu in ultimul rand sunt ieftine fata de brandurile amintite.
Iar la femei,poate chiloti sa-mi iau, ca hainele erau majoritatea de duzina, gen kenvelo, terranova.
poate am avut eu expectatii prea mari si de asta sunt dezamagita.
nushulica spune:
numai mie imi place kiabi?
eu chiar sunt incantata de hainele de la ei si sincer nu pot sa le compar cu lr,ella
pt mine lr e cosmar fata de kiabi![]()
editez ca sa zic ca=mi plac hainutele de copii , pt mine nu am fost f incantata iar pt sot am luat doar tricourri care sunt f bune,am spalat toata vara la ele si-s perfecte nu s-au lalait,decolorat...
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica numai mie imi place kiabi? de DavidPoveste HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!![]() |
Nushu,
cred ca conteaza categoria de varsta; cele de bebe, adica pana intr-un an sunt ok desi am aceleasi rezerve in privinta materialelor;
Eu m-am uitat pentru , adica la 3 ani si n-am gasit nimic, in afara de pantaloni, sa-mi placa; doar boxeri si bluzite de corp; daca doar atata am gasit sa cumpar atunci asta spune totul despre Kiabi.
e doar o parere...a mea
si cu intarziere "La multi ani"! pentru David; si tot pe 24 e nascut
ChrisDun spune:
Idem.
Mihaser, in Buc este Catimini pe Calea Victoriei: cand vrei sa intri iti deschide portarul usa
... si o bluza de fetite costa acum doi ani vreo 80 de lei 
M-as bucura sa gasesc la Kiabi niste pijamale decente pentru fetite (ma scoate din minti Hello Kitty
)... pe LR nu am mai gasit ceva calumea, si daca apar se epuizeaza tare repede. Oare de ce nu fac mai multe ?! I-am luat fiica-mii doua pijamale anul trecut (cea alba cu flori verzi si albastre, col Claudine, si cea roz cu stelute - superbe amandoua !) - dar s-au epuizat, din pacate.Cristina, inima, bine ai revenit.

mihaser spune:
Ella exact asta m-a lovit de cum am intrat pe usa (ma avertizase un prieten ca sunt chinezarii!) Sunt de duzina rau hainele de dama! Erau pe umerase si erau sifonate...parca am intrat intr-un 3,8...La hainele de copii m-am uitat in mare si erau culori terne, modele prea simplute...Ma grabeam si am decis sa nu mai bat atat cale pana la ei ca nu merita! In Al Campo aveau body-uri chinezesti cu 1 euro si erau mai frumusele...Am luat 2 ca nu puteam sa ratez asa o oferta! ![]()
Aoleu deci asa cu Catimini din capitala...au portar? La outlet nu era...si era 20 de euro o bluzita acum!
...cica sunt haine de designer si de aia sunt asa scumpe...Am vrut sa iau sosete cu 3 euro dar ar fi trebuit sa platesc cu cardul si am renuntat...in unele parti daca nu cumperi de 6 euro nu poti plati cu card.
Si eu am o dambla cu pijamalele...Cri are unele cu Micky de la H&M si sunt superbe...sper sa-i mai gasesc asa...iar ptr Eli o sa caut pe la frantuzi...astept reducerile! ![]()
Va pup!
ella_74 spune:
mihaser,
aproape totul se face in China
; si pe hainele luate de la Kiabi scrie China , chiar am zambit ca m-am uitat pe toate luate in seara asta sa vad daca e ceva facut in FR; dar nu asta e problema, ca si h&m si Okaidi sunt tot in china dar conteaza linia, culorile, combinatiile , materialul, etc.
Eu o sa mai iau de la Kiabi doar pentru dar asta pentru ca unele isi fac banii chiar asa cum arata, iar la reduceri vor fi chiar chilipir.
As fi naiva daca as astepta oferta aia cu platesti unul(cel mai scump) si primesti 3-4-5 articole, aia de era pe site asta vara?![]()
mihaser spune:
Cred ca exista mangoshop si ptr Ro mai nou...asa ca putem comanda on line...Eu plicul ala negru deja il am...dar vreau si pe mov ![]()
ingeras2 spune:
Fetele,eu va recomand cu caldura http://www.generation-shopping.com/vetements-femme.html mai ales in perioada reducerilor.Eu am fost foarte multumita de tot ce am luat copilului.Pentru mine nu am incercat nk,dar sunt hotarata sa o fac.Stiu ca cineva a luat in vara de la http://www.veti-fami.com/?cmpid=news_vf_300909_gs&utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=vf_300909_gs care sunt afiliati cu g.s.Imi aduc aminte ca si ei ii placuse ce luase.
In alta ordine de idei,Nushulica sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de nazdravaniile lui, care vor veni odata cu varsta.Suntem doua pe lista de fani ptr hainute kiabi-sectia copii,ca restul nu am incercat.
nushulica spune:
ingeras
merci pt urari
eu am luat de la veti fami in vara
da,sunt ok!
miha ce de-a cumparaturi ai facut![]()
de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!