Redoutistele fidele LR France (173)
Raspunsuri - Pagina 21
inima25150 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristicross Da, dar dimensiunea cearceafului ede 2 persoane. cris |
nu e de 2 persoane pentru ca e cearsaf de pat si nu din acela cu elastic
si cand se face patul se baga sub saltea; si pentru o saltea de 1 persoana ale carei dimensiuni sunt de 90/190, acestea sunt dimensiunile pentru un cearsaf; sa fie suficient de larg si lung ca a nu iasa de sub saltea
iti spun sigur; pentru ca la mine, pentru patul meu de 140/190, am cearsaf de 220/240
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
anne16 spune:
unique, banii iti vor fi deblocati in maxim o luna de zile(daca nu faci nici o interventie)
In rest nu stiu(mi-a fost lene sa merg la banca si sa pierd timpul in tot felul de conversatii inutile cu functionari, care inca nu sunt pregatiti pentru astfel de situatii)
sau fac pe prostii.
Banca trebuie sa castige(asa se comporta-parca le fac statuie-sau sunt neinstruiti in favoarea clientului)
De, traim in RO![]()
miki68 spune:
Am facut CAPITOL NOU ca vad ca va apuca vorbitul cand "oamenii muncii doarme"![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
unique spune:
| citat din mesajul lui nushulica unique numai banca ta poate rezolva aceasta problema,du-te la banca cu mailurile de la next ca dovada ca nu trebuie sa faca aceasta plata si in cateva zile iti vor baga banii n cont |
Am fost cu mailurile la banca si functionara oripilata spunea ca sunt niste simple maluri pe yahoo si ca nu am cum sa controlez activitatea celor de la Next si ca ei pot sa imi scrie orice, iar cand am intrebat ce s-a intamplat cu banii mei mi-a zis "nici nu vreau sa va spun ce e posibil sa se fi intamplat cu banii".
In fine o sa astept sa expire termenul, sa vad daca se deblocheaza. Daca nu....o sa imi iau adio de la banii aia.
amira2 spune:
| citat din mesajul lui Graviduta Legat de ebay.fr, din experienta proprie pot sa va spun ca preturile sunt foarte mari comparativ cu alte site-uri ebay, majoritatea francezilor nu livreaza in RO si, daca livreaza, au costuri destul de mari, in general peste 6 euro, in conditiile in care de pe ebay.uk asta e maximul. Iar in ceea ce priveste ebay.uk, chiar daca unii scriu ca livreaza doar in UK, eu i-am contactat cand ma interesa o licitatie sa-i intreb daca mi-ar livra in RO si au acceptat, sunt super ok. De asemenea, legat de ultimul post al lui miki, sa fiti atente ca la unii vanzatori plata trebuie facuta in anumite zile de la terminarea licitatie/achizitia produsului (in cazul in care e Buy it now). Asa ca, daca licitati fara sa aveti contul de Paypal activ, trebuie sa va calculati daca va incadrati in timp sa faceti plata, ca altfel e posibil sa primiti feedback negativ, ceea ce conteaza la urmatoarele licitatii. Alina si Mara (27 iunie 2007) |
eu am facut multe comenzi pe ebay fr. e adevarat ca nu toti vor sa livreze in Romania, dar daca participi la licitatie si o castigi nu au ce face si stabilesc preturile de livrare.
mi-am cumparat inclusiv haine de la o casa de moda celebra la un pret pe care nu mi-l puteam permite daca era sa comand acolo.
miki68 spune:
Alooo! Avem capitol nou in care s-a scris deja
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Alina si