Redoutistele fidele LR France (173)
Raspunsuri - Pagina 12
Kontiki spune:
| Citat: |
Apropo de bijuuri, pt cine vrea sa le admire, sunt jos la semnatura. Cateva poze deocamdata, dar mai punem |
Nushu ... sa aveti parte numai de bucuriile vietii

Madau... sunt faine bijuteriile, astept cu nerabdare urmatorul "lot", imi place setul pe mov, insa si celelalte-s reusite. Bravos!!!
miki68 spune:
Helau!
Am ramas cam in urma cu stirile asa ca urez si eu (tarziu, e drept) La multi ani Davidutzu! la implinirea unui anisor, cat si casnicie lunga, prospera si plina de fericire parintilor lui!
In alta ordine de idei, am primit o invitatie pe un www.fashiondays.ro/shop/" target="_blank"> site romanesc (de fapt e un club privat de vanzari online, cu capital strain) care vinde produse originale (haine, incaltaminte, accesorii...) cu discount. Eu n-am apucat sa iau nimic pentru ca unele produse se vand f.repede (mi-as fi dorit un ceas Mango, insa la ora 9 dimi cand am intrat pe campania respectiva, ceasul era deja "sold out"). Site-ul apartine aceleiasi firme care are si un site de lentile de contact&stuff de la care eu am cumparat si am fost multumita.
Deci, cine doreste, sa-mi trimita PM cu adresa de mail si-i fac invitatie pe site (altfel nu poti intra)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
Miki ai PM![]()
Kontiki saru mana pt aprecieri. Adevarul e ca si eu sunt indragostita de setul mov
, ca de altfel de toate. Cu greu imi vine sa le vand, eu sunt innebunita dupa bijuterii si-ti dai seama ca le-as pastra pe toate. Halal business-woman
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
UNIQUE BIJOUX
inima25150 spune:
Helloooooooooooo!!!!!!!!!
Aici Frranta!!!!
ce fac fetele?
sper ca sunteti bine si ca ati petrecut o vara la fel de frumoasa ca mine!
ei, da, vacanta s-a sfarsit ( ce bine ar fi fost daca era mai multa!!!!!!!!!!!!!!
)
dar a fost foarte bine si asa;
2 luni acasa
.... e prima si, cred, ultima data cand mai pup eu asa ceva
de acum incolo la servici si concediu 3 saptamani pe vara
va pup pe toate si pe curand
Ah! uitam![]()
Nushu,
La Multi Ani!!!!!!!!!!pentru David si multi ani de casnicie fericita in continuare
sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin de viata pe care o aveti
Mami de
Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inima25150 Helloooooooooooo!!!!!!!!! Aici Frranta!!!! ce fac fetele? sper ca sunteti bine si ca ati petrecut o vara la fel de frumoasa ca mine! ei, da, vacanta s-a sfarsit ( ce bine ar fi fost daca era mai multa!!!!!!!!!!!!!! )dar a fost foarte bine si asa; 2 luni acasa ![]() .... e prima si, cred, ultima data cand mai pup eu asa ceva![]() de acum incolo la servici si concediu 3 saptamani pe vara ![]() va pup pe toate si pe curand Ah! uitam Nushu, La Multi Ani!!!!!!!!!!pentru David si multi ani de casnicie fericita in continuare sa fiti sanatosi si sa va bucurati din plin de viata pe care o aveti Mami de Eva Nazdravana(13.12.2007) In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort ! |
doamnaaaaaaaaa de cand te asteptam!!!bine ai revenit!!! ca tare mult ai stat
multumesc de urari tuturor!

de
DavidPoveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
danadc spune:
Buna.
Pt cine mai comanda de la Kiabi: puteti folosi codul webn20 reduce 20 e din 50 la produse nereduse. Si merge folosit si la o a doua comanda de pe acelasi cont.
Codul il am de la Nushu cred, careia ii multumesc frumos.
Cred ca ar fi o idee buna sa mai postam coduri care sunt inca functionale pt Kiabi, LR si altele....
Pt toate,
.
P.S. Sunt tare fericita: coletul meu a ajuns la Cristina.
Graviduta spune:
Miki, merci. Nu am studiat bine situl, dar ma uit maine.
Cristina, bine ai revenit!
Madau, astept bijuurile cu semipretioase ![]()
Off topic: imi puteti recomanda o bona buna care sa vrea sa vina in zona Crangasi? Program 9-19.
inima25150 spune:
'Neata!!!!!!!!
iata un site pe care tocmai l-am descoperit intr-un mesaj al sotului meu pe un alt site
sunt produse de marci recunoscute si am avazut ca au si ceva reduceri in acest moment
reduceri de la preturi de produse de marca, of course!!!!![]()
http://www.modz.fr/
Mami de
Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !