Redoutistele fidele LR France (173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salut, fetele!

Madau, imi place setul rosu!!

Tocmai am primit coletul Next, trebuie sa ma duc la Posta.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Buna, Miki! Nu stiu ce se intampla, dar nu primesc e-mailul de confirmare pentru inscrierea facuta. Asa mult dureaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky81

Buna, Miki! Nu stiu ce se intampla, dar nu primesc e-mailul de confirmare pentru inscrierea facuta. Asa mult dureaza?

La mine in cont apari deja ca prietena care a acceptat invitatia
Cred ca de tine-i vorba (Mihaela M...), nu? Incearca totusi sa intri in cont cu adresa de mail cu care te-ai inscris si parola aleasa. Vezi ce se intampla. Nu stiu cat dureaza in timpul zilei si al saptamanii pentru ca eu m-am inscris intr-o sambata seara si confirmare am primit abia luni dimineata.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

gata, miki, am primit e-mailul. Da, eu sunt Mihaela m. Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna Cristina,sa ti fie de bine concediul!

Fetelor eu am facut o comanda la www.mytoys.de ,tot de aici pe forum am aflat de site si am luat ceva lego pt baiat(e ziua lui acusi)si am primit coletul acasa printr-o firma.Eu il asteptam prin posta.Asa prin firma direct la usa e f fain.Cel putin pt mine.Transportul a fost 16 euro.Ma gandesc in perioada reducerilor,cand aveau haine dragute destul de ieftine,merita.Cred ca de anul nou tot de aici am sa iau jucarii.Pana la urma next livreaza la noi sau nu?Cine i mi da si mie site-ul?La kiabi nu prea au multe produse acum...Va urez o zi buna si spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alipiticot

Buna Cristina,sa ti fie de bine concediul!

Fetelor eu am facut o comanda la www.mytoys.de ,tot de aici pe forum am aflat de site si am luat ceva lego pt baiat(e ziua lui acusi)si am primit coletul acasa printr-o firma.Eu il asteptam prin posta.Asa prin firma direct la usa e f fain.Cel putin pt mine.Transportul a fost 16 euro.Ma gandesc in perioada reducerilor,cand aveau haine dragute destul de ieftine,merita.Cred ca de anul nou tot de aici am sa iau jucarii.Pana la urma next livreaza la noi sau nu?Cine i mi da si mie site-ul?La kiabi nu prea au multe produse acum...Va urez o zi buna si spor la cumparaturi!

Paula si iubirile ei! Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)si Cosmin Mihai(d.n.1.10.2006)

poze noi

Merci, Paula si tuturor fetelor care mi-au urat bun re-venit
uite site-ul pe care l-ai cerut
se pare ca pentru unele fete au livrat iar altora li s-a spus ca we are sorry..................
spor la cumparaturi si pe curand

http://www.nextdirectory.eu/index.asp

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Inima bine ai revenit! Sa-ti fie de bine sederea "acasa" in Ro

Numeioana mai ca ma intarati sa risc si eu o comanda pe Next. Ma bucur ca ti-au placut bijuurile.

Graviduta te anunt cand apare colectia de "semipretioase"

La situl recomandat de Miki eu am primit imediat confirmarea.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Eu am facut comanda la Next si mi-au zis ca nu pot procesa comenzi din Romania si ca imi ramburseaza banii, dar inca sunt blocati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am fost la Posta ieri si am ridicat coletul Next. Super tricouri cu maneca lunga, adidasi, pantaloni de trening si sapcuta de iarna...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Unique, eu am cautat pe extrasul de cont tranzactia cu Next-ul si nu o mai gasesc. Cred ca banii fusesera doar blocati cand am dat comanda si i-au deblocat dupa ce au anulat-o. In alta ordine de idei, intra pe ebay.uk si vezi ca sunt multe produse Next. Eu am luat cateva la un pret apropiat de cel de pe site. Iar livrarea din UK este in general 6 euro, poate si mai putin, in fct de vanzator.

Mergi la inceput