Redoutistele fidele LR France (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

La plata prin Paypal se foloseste cardul cu care te-ai inregistrat pe contul de paypal, asa e, dar tranzactia e mai safe pt ca datele cardului tau nu ii apar vanzatorului, cum se intampla, de ex, pe LR/Next.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

total offtopic

azi face david al meu 1anisorva vine sa credeti??mai stiti ce faceam anul trecut pe vremea asta?ce disperate eram sa mai dam cate o comanda doua pe lr pana se taie macaroana

dau de baut in cinstea copilului meu dar si in cinstea celor 4 ani de casnicie pe care ii implinim tot azi

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Nusu sava traiasca puiutul , sa creasca mare ,sanatos si sa aiba muuult noroc in viata si voi sa va bucurati de el.
a , si voua La multi ,multi ani impreuna!

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

La multi ani pentru David! Sa creasca mare, sa fie sanatos si sa asculte de mami si de tati! La multi ani si pentru voi. Ce frumos sa sarbatoriti in aceeasi zi doua evenimente atat de importante!
Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani, David!!! Ce repede ai crescut!
Fetelor, am comandat pe http://www.shoesforkids.co.uk/index.htm ghetute si am reusit sa le platesc cu paypal.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Aaa, si n-a fost nevoie sa ajung la banca pentru vreun cod la Paypal. Doar m-am inregistrat, mi-am introdus datele cardului (banuiesc ca trebuie sa fie cardul tau, cu numele tau, adresa corecta....adica sa se potriveasca totul). Mi-au trimis mail pin care am activat contul paypal si l-am putut folosi sa achid ghetele.

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

A comandat cineva pe ebay? Unde si ce? In cat timp vin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

La multi ani pt pui, Nushu!

Ieri am fost la targul de bebelusi (cum ii spun eu ) la Sala Polivalenta. Printre firmele preyente hop si LR romania. Ma bag in vorba cu tanti de acolo, cer un catalog si-mi ba o brosurica. Eu am vazut ca au si caramizile de cataloage si-i pun intrebari despre livrare, durata, modalitate de refuz. Ea nu stia mare lucru despre firma, dar vazandu-ma interesata mi-a oferit caramida de catalog in lb. rom gratuit, of cors. L-am luat sa ma mai itesc si eu ce se poarta, dar nu ma uit la preturi ca ma ia cu ameteala..

Si deci se face acum un an de cand LR fr nu mai vine la noi....
Oare merge lr.ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La multi ani, nushu! Sa fiti fericiti toti 3 si asteptam sa ne dai vestea despre bb2!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nushu la multi ani sa fiti fericiti toti 3 si sa aveti parte de tot binele din lume!!!!

Prin Paypal am facut si eu cateva cumparaturi pana acum, dar nu hainute ci accesorii pt bijuterii (deh, v-am zis ca m-a lovit rau microbul, acum m-am apucat de lucrat cu Swarovski impreuna cu o mai veche cunostinta de-a noastra ADDYA). Toate bune, n-am avut probleme iar avantajul e ca poti plati inclusiv pe situri care nu accepta plati din Romania, pt ca nu poti selecta la Billing adress RO.

Apropo de bijuuri, pt cine vrea sa le admire, sunt jos la semnatura. Cateva poze deocamdata, dar mai punem

Pupici si spor la shopping!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

www.breslo.ro/Shop/uniquebijoux" target="_blank">UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput