Redoutistele fidele LR France (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Si mie mi-au raspuns cei de la next ca nu pot procesa comenzile primite din Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutsa spune:

fetele..am fost ieri la Grand Arena Mall din Berceni si vreau sa va zic ca era plin de reclame cu Kiabi :) cica din 30 septembrie s`ar deschide si acolo, dar si in Titan si Militari ..asteptam :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Buna. M-am intors din vacanta. Am fost la Caciulata unde ghiciti.... nu era niciun internet cafe....Si eu care trebuia sa urmaresc comanda Kiabi si sa-mi rezolv cu FIA-netul.

In concluzie pe la hoteluri gasesti un amarat de wireless, dar nu peste tot.

Sa va spun ce-am mai facut cu comanda Kiabi care a ajuns in sfarsit in relais.

Imediat dupa ce m-am inscris la Fianet, acestia au instiintat Kiabi si au dat drumul la comanda (pt cine nu stie am explicat pe 15. 09 problema cu comanda blocata de catre fianet).

Eu, ce-i drept, le-am promis ca le trimit copii dupa un document de identitate.

Am expus aici ce mi s-a intamplat pt ca voi cele care mai comandati sa nu aveti probleme similare sau sa stiti ce pasi sunt de urmat. Initial eu vroiam sa renunt, dar lagandu-ma la FIA mi-am dat seama ca pot primi comanda, daca ma inscriu la ei.

Ce sunt ei si ce vor?
Se descriu a fi un organism internatiol de lupta contra fraudelor cu carduri banmcare. Analizeaza comenzile, dar dupa criterii -zic ei- care nu includ nume, adresa, card, solvabilitate..., ci doar date legate de comanda in sine> ce ai comandat, valoare. etc. In urma evaluarii ti se acord un pozitiv sau un negativ, cum am luat eu. Kiabi nu demareaza nimic pana nu au unda vede de la ei. Asa ca te inscrii, intri intr-un dialog de cateva zile, prin care ti se cer: o copie xerox dupa permis, CI sau pasaport si un cec anulat. Chestia cu cecul...noi suntem in Romania....

Ideea e ca ei dau un feedback imediat ce te inscrii. Pt. viitoare comenzi insa ti se spune ca e nevoie de feedbackul tau. Acum nu stiu exact.

Cristina-Inima, chiar tin cont de asa ceva? Cei de la banca m-au sfactuit sa nu le trimit nimic. Nu ca as avea carnet de cecuri, dar nu stiu cum voi proceda.

Comanda mea a ajuns in relais pe 21 si a fost facuta pe 15, iar pe 16 validata de ei.

Sper ca am fost concisa in explicatii.

Acum abia astept s-o ia Cristina.

Spor la shopping!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele! Am gasit un site englezesc care livreaza si in Romania incaltaminte de firma, de f buna calitate. Ieri le-am scris sa-i intreb cum e cu livrearea in Romania si mi-au raspuns ca nu e o problema, ca au f multi clienti de aici. Eu, f fericita, aleg niste pantofiori, niste adidasi, le scriu ca le vreau, imi trimit ei o pagina securizata pe care pot plati cu cardul meu Visa Electom cu care am achitat mereu la Next si a mers si....surpriza, nu vrea sa mi-l accepte sitemul. Nu inteleg de ce...care o fi problema???

Aaa, era sa uit! Site-ul este http://www.shoesforkids.co.uk/index.htm

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Am uitat! Am dat sambata o comanda la Next. Am primit mail de confirmare...si acum astept. Credeti ca nu sunt sanse s-o primesc??? Nu mai are David incaltari...i-a crescut piciorul cu 2 numere si nu gasesc nimic calumea sa-i iau. I-am luat niste adidasi care nu erau din piele si nu-i suport, ca ii transpira piciorul ingrozitor si s-au julit deja in varf...de buni ce sunt!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Am uitat! Am dat sambata o comanda la Next. Am primit mail de confirmare...si acum astept. Credeti ca nu sunt sanse s-o primesc??? Nu mai are David incaltari...i-a crescut piciorul cu 2 numere si nu gasesc nimic calumea sa-i iau. I-am luat niste adidasi care nu erau din piele si nu-i suport, ca ii transpira piciorul ingrozitor si s-au julit deja in varf...de buni ce sunt!!

Baga un ochi si pe ebay.uk. Eu i-am luat Marei vreo 6 perechi de pantofi de-acolo in ultimele 2 luni (bine, masuri diferite, unii o sa-i vina la anul probabil). Majoritatea mi-au venit in maxim 5 zile lucratoare. Sau aici http://www.elitesuperstores.co.uk/catalog/index.html.

Mergi la inceput

Pai si cum platesc, daca cardul nu imi e acceptat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Pai si cum platesc, daca cardul nu imi e acceptat?

Plata electronica pare sa nu fie mereu agreata cu carduri care provin din Romania.

Mai multe persoane mi-au confirmat ca in Vest au putut scoate bani de la bancomat, dar nu au putut plati cu cardul (acelasi) in magazine. Nu a fost acceptat. De ce? Nu se spune. Se pare ca motivul este tara de provenienta si frauda prin intermediul cardurilor. Dar nu vor spune niciodata asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Graviduta, cum se plateste pe ebay? trebuie sa-mi fac un cont, ceva? Ce inseamna paypal? Nu e tot plata cu cardul?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Se plateste prin PAypal si este foarte simplu. Iti faci cont pe paypal cu adresa de email si-ti inregistrezi cardul/cardurile (eu am doua: un Visa Electron de la ING si un MAstercard de la BRD). Paypal iti debiteaza contul cu un 1 euro si in mesajul de debitare iti trimit un cod cu care tu iti confirmi cardul. E treaba de cateva zile, pana iti apare tie tranzactia pe extras sau online, daca ai acces la BRD-net, Home ING sau cum se numeste serviciul in fct de banca. Apoi platile se fac foarte simplu.In strainatate nu am avut deloc probleme cu card din RO. O sg data, la un H&M din Austria au marait ca era cardul sotului si nu au vrut sa-mi accepte cardul, dar le-am dat pasaportul lui si a fost ok pana la urma, desi cred ca au facut o exceptie. Tb sa folosesti cardul personal.

Mergi la inceput