Redoutistele fidele LR France (173)
Raspunsuri - Pagina 9
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kontiki Hello, Pentru fetele mai plinute ... un site interesant, cu preturi acceptabile (si in euro), livrare inclusiv Romania http://www.yoursclothing.co.uk "Shipping to Europe There is a delivery charge of €7.77 on all European orders. Your order will be delivered within 3-7 working days." |
Chiar e interesant! Numai ca acu n-am vazut nimic ce-as cumpara (la sale of corz
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Kontiki spune:
| Chiar e interesant! Numai ca acu n-am vazut nimic ce-as cumpara (la sale of corz cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Depinde de gusturi... eu am ales cateva art. chiar din Sale. Am zis pentru fetele plinute ghidandu-ma dupa "Size Chart", care incepe de la UK:16, USA:14, Europa :44 si se opreste la 32, 30, 62. Marimile la care te referi tu ... nu stiu unde sunt, cel putin eu nu le-am obsv.
O zi insorita!

ChrisDun spune:
| citat din mesajul lui vl-ad eu de cand s-au sistat livrarile LR nu am mai sopinguit nimic , a bada , pt fiu-miu ceva hainute si jucarii cu thomas ca ii inebunit dupa acest personaj daca va intereseaza si sunteti amatori : www.hainuteminunate.ro - aici gasiti hainute cu toate personajele din desene , iar cele care sunt din TM primesc coletul in cateva ore , eu sunt foarte multumita de calitatea hainutelor iar de aici al cumparat trenuletele : www.thomastoys.ro - am dat comanda luni si inca nu mi-a ajuns |
Adina, super misto site-ul cu thomastoys
La preturile alea nu mai gasesti nicaieri locomotive.... Poti, te rog, sa ne spui si noua cand primesti comanda si cum sunt produsele ? Merci 
Acum sa va arat din cele comandate:
www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-t-shirts-fille-pur-coton.aspx?productid=324140429&documentid=346109&categoryid=38152016&pos=48_n_n&numberpage=1" target="_blank">lot de 2 T-shirt - il aveam, imi place; am luat un numar mai mare.
Ghiozdanelul roz cu buline albe - foarte dragut.
Balerinii maro cu floare bronz - foarte foarte draguti si bine lucrati. Piele interior, piele intoarsa exterior.
www.laredoute.fr/vente-leggings-bebe-fille-%28lot-de-2%29.aspx?productid=324140676&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=77_a_n&numberpage=1" target="_blank">Lod de 2 leggings - excelenti
www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-fille-%28lot-de-2%29.aspx?productid=324140709&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=84_a_n&numberpage=1" target="_blank">Lot de 2 pantaloni raiati - marimea 104 - vin foarte bine, au fost o surpriza foarte placuta.
www.laredoute.fr/vente-ensemble-sous-pull-et-robe.aspx?productid=324148972&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=37_a_n&numberpage=4" target="_blank">Ensemble sous-pull et robe - helanca e dementiala, rochia insa se sifoneaza usor. Dar e foarte buna pentru gradi.
www.laredoute.fr/vente-short-enfant-fille.aspx?productid=324141134&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=39_a_n&numberpage=4" target="_blank">Short - dragut, dar i-am luat o marime mai mare, o sa ii vina vara urmatoare
www.laredoute.fr/vente-jogging-veste-et-pantalon.aspx?productid=324148937&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=79_a_n&numberpage=4" target="_blank">jogging - superb ! Culoarea foarte frumoasa, si material foarte bun. Pacat ca au marimi din 2 in 2 ani - i-am luat 116 si, normal, ii este mare (fiica-mea are doar 4 ani).
www.laredoute.fr/vente-bermuda-fille-en-denim.aspx?productid=324140292&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=21_a_n&numberpage=3" target="_blank">bermuda fille - putin cam gros materialul... dar sunt ok.
www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-garcon.aspx?productid=324140250&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=17_a_n&numberpage=2" target="_blank">pull - e foarte mare, si, ce nu mi-a placut - are ochiuri foarte foarte mari (grosses mailles). Am crezut ca e putin mai finut. Iar culoarea nu este la fel ca in poza, e putin mai inchisa (lucru care m-a dezamagit putin).
Am mai avut si T-shirt et echarpe - in dungi bleu canard + violet = extrem de dragut.
www.laredoute.fr/vente-pull-tunique.aspx?productid=324140096&documentid=346109&categoryid=0&prodcolor=5&prodsize=00086&pos=15_n_n&numberpage=1&vsn=lesaub" target="_blank">pull tunique - l-am luat un numar mai mare - pare ok. Tot grosses mailles.
www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-paires-de-collants-bebe-fille.aspx?productid=324146605&documentid=346109&categoryid=0&prodcolor=1&prodsize=00018&pos=8_n_n&numberpage=1&vsn=lesaub" target="_blank">dresuri - am avut de anul trecut pe roz si maro, acum am luat pe gri / mov. Excelenti.
Pentru bebelusul finei mele am avut: www.laredoute.fr/vente-gigoteuse-bebe-fille-ou-garcon.aspx?productid=324143866&documentid=346109&categoryid=0&prodcolor=1&prodsize=00070&pos=1_n_n&numberpage=1&vsn=lesaub" target="_blank">Gigoteuse si www.laredoute.fr/vente-tour-de-lit-bebe-fille-ou-garcon.aspx?productid=324143867&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=71_a_n&numberpage=5" target="_blank">tour de lit - foarte dragute si practice.
Pentru mine:
www.laredoute.fr/vente-pull-raye-angora.aspx?productid=324144719&documentid=346109&categoryid=0&prodcolor=2&prodtype=1&vsn=lesaub" target="_blank">pull raye angora - foarte dragut, imi vine foarte bine
restul nu le mai gasesc...
Week-end placut !
miki68 spune:
| citat din mesajul lui Kontiki Marimile la care te referi tu ... nu stiu unde sunt, cel putin eu nu le-am obsv. O zi insorita! ![]() ![]() |
www.yoursclothing.co.uk/P/Plus_Size_Fuller_Figure_White_Crochet_Detail_Sleeveless_Cami- 3706 .aspx" target="_blank">bluza care incepe de la 10
www.yoursclothing.co.uk/P/SequinsLurex_Thread_Dedail_KaftanChocolate- 448 .aspx" target="_blank">alta bluza mar. S
www.yoursclothing.co.uk/Size/Size_12_Skirts- 12_12 .aspx" target="_blank">fuste mar. 12
Sunt putine,nasoale, dar exista
cristina d.
vl-ad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ChrisDun
Adina, super misto site-ul cu thomastoys La preturile alea nu mai gasesti nicaieri locomotive.... Poti, te rog, sa ne spui si noua cand primesti comanda si cum sunt produsele ? Merci ![]() Christina |
Cristina , am primit trenuletele vineri(au venit in 4 zile) .Da sunt super ieftine si daca comanzi mai multe deodata merita cuadevrat maiales ca sunt locomotive pe care nu le-am gasit in magazine.oricum noi cam avem aproape tot ce exista in magazine iar gasirea de noi locomotive este o adevarata aventura pt noi , Vlad are deja peste 65 de locomotive

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
cristina_dm spune:
Va pup, fetele!
Nu am mai dat de f mult timp pe aici...dar va citesc mereu cu drag.
Nu stiu daca stiati de:
www.bonprixsecure.com/fr/Femme-1-shop.htm
www.fringagogo.com/
Evident ca nimic nu concureaza cu La Redoute...dar nu strica sa aruncati o privire.
O zi buna!
ChrisDun spune:
Merci, vl-ad.
Da, cele Taka Along ma intereseaza si pe mine... Cum ati reusit sa strangeti 65 de locomotive
WWWWOWWWW ! E impresionant ! Sunteti adevrati fani !!
Inca o intrebare: locomotivele vin in tzipla dintr-aceea patrata, cu un cartonas cu poza si descrierea locomotivei ? Vazusem la un moment-dat in Cora niste locomotive cu magneti, dar erau in niste cutiute transparente, paralelipipedice, si nu aveau cartonasul cu poza.
Merci mult de tot 
miki68 spune:
| citat din mesajul lui cristina_dm www.fringagogo.com/ |
Astia pareau prietenosi... Dar livreaza oriunde (Togo, Nigeria
) numa'n Ro, Bg, Hu nu.cristina d.
vl-ad spune:
| citat din mesajul lui ChrisDun Merci, vl-ad. Da, cele Taka Along ma intereseaza si pe mine... Cum ati reusit sa strangeti 65 de locomotive Inca o intrebare: locomotivele vin in tzipla dintr-aceea patrata, cu un cartonas cu poza si descrierea locomotivei ? Vazusem la un moment-dat in Cora niste locomotive cu magneti, dar erau in niste cutiute transparente, paralelipipedice, si nu aveau cartonasul cu poza. Merci mult de tot ![]() Christina |
Daaaa , suntem fani , el nu vrea alte jucarii inafara de aceste trenulete si accesoriile lor asa ca ii facem placerea ,le strangem de vreo 2 ani
Da , sunt cu cartonas (noi colectionam si cartonasele
). Eu i-am cumparat cateva din Real si dinacelea de care zici tu in cutiuta insa eu nu vad nici o diferenta intre ele, inafara de ambalaj si de acel cartonas.------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad