Redoutistele fidele LR France (173)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Sau http://www.sizeup.co.uk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kontiki

Hello,

Pentru fetele mai plinute ... un site interesant, cu preturi acceptabile (si in euro), livrare inclusiv Romania http://www.yoursclothing.co.uk

"Shipping to Europe

There is a delivery charge of €7.77 on all European orders. Your order will be delivered within 3-7 working days."

Chiar e interesant! Numai ca acu n-am vazut nimic ce-as cumpara (la sale of corz). Aaa, si nu e numai pt. plinute (numa modelele is dolofanele) pentru ca au si marimi mici (8, 10...)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Citat:
Chiar e interesant! Numai ca acu n-am vazut nimic ce-as cumpara (la sale of corz). Aaa, si nu e numai pt. plinute (numa modelele is dolofanele) pentru ca au si marimi mici (8, 10...)

cristina d.

Depinde de gusturi... eu am ales cateva art. chiar din Sale. Am zis pentru fetele plinute ghidandu-ma dupa "Size Chart", care incepe de la UK:16, USA:14, Europa :44 si se opreste la 32, 30, 62. Marimile la care te referi tu ... nu stiu unde sunt, cel putin eu nu le-am obsv.

O zi insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Citat:
citat din mesajul lui vl-ad

eu de cand s-au sistat livrarile LR nu am mai sopinguit nimic , a bada , pt fiu-miu ceva hainute si jucarii cu thomas ca ii inebunit dupa acest personaj
daca va intereseaza si sunteti amatori :
www.hainuteminunate.ro - aici gasiti hainute cu toate personajele din desene , iar cele care sunt din TM primesc coletul in cateva ore , eu sunt foarte multumita de calitatea hainutelor
iar de aici al cumparat trenuletele :
www.thomastoys.ro - am dat comanda luni si inca nu mi-a ajuns

Adina, super misto site-ul cu thomastoys La preturile alea nu mai gasesti nicaieri locomotive.... Poti, te rog, sa ne spui si noua cand primesti comanda si cum sunt produsele ? Merci

Acum sa va arat din cele comandate:
www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-t-shirts-fille-pur-coton.aspx?productid=324140429&documentid=346109&categoryid=38152016&pos=48_n_n&numberpage=1" target="_blank">lot de 2 T-shirt - il aveam, imi place; am luat un numar mai mare.
Ghiozdanelul roz cu buline albe - foarte dragut.
Balerinii maro cu floare bronz - foarte foarte draguti si bine lucrati. Piele interior, piele intoarsa exterior.
www.laredoute.fr/vente-leggings-bebe-fille-%28lot-de-2%29.aspx?productid=324140676&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=77_a_n&numberpage=1" target="_blank">Lod de 2 leggings - excelenti
www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-fille-%28lot-de-2%29.aspx?productid=324140709&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=84_a_n&numberpage=1" target="_blank">Lot de 2 pantaloni raiati - marimea 104 - vin foarte bine, au fost o surpriza foarte placuta.
www.laredoute.fr/vente-ensemble-sous-pull-et-robe.aspx?productid=324148972&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=37_a_n&numberpage=4" target="_blank">Ensemble sous-pull et robe - helanca e dementiala, rochia insa se sifoneaza usor. Dar e foarte buna pentru gradi.
www.laredoute.fr/vente-short-enfant-fille.aspx?productid=324141134&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=39_a_n&numberpage=4" target="_blank">Short - dragut, dar i-am luat o marime mai mare, o sa ii vina vara urmatoare
www.laredoute.fr/vente-jogging-veste-et-pantalon.aspx?productid=324148937&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=79_a_n&numberpage=4" target="_blank">jogging - superb ! Culoarea foarte frumoasa, si material foarte bun. Pacat ca au marimi din 2 in 2 ani - i-am luat 116 si, normal, ii este mare (fiica-mea are doar 4 ani).
www.laredoute.fr/vente-bermuda-fille-en-denim.aspx?productid=324140292&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=21_a_n&numberpage=3" target="_blank">bermuda fille - putin cam gros materialul... dar sunt ok.
www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-garcon.aspx?productid=324140250&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=17_a_n&numberpage=2" target="_blank">pull - e foarte mare, si, ce nu mi-a placut - are ochiuri foarte foarte mari (grosses mailles). Am crezut ca e putin mai finut. Iar culoarea nu este la fel ca in poza, e putin mai inchisa (lucru care m-a dezamagit putin).
Am mai avut si T-shirt et echarpe - in dungi bleu canard + violet = extrem de dragut.
www.laredoute.fr/vente-pull-tunique.aspx?productid=324140096&documentid=346109&categoryid=0&prodcolor=5&prodsize=00086&pos=15_n_n&numberpage=1&vsn=lesaub" target="_blank">pull tunique - l-am luat un numar mai mare - pare ok. Tot grosses mailles.
www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-paires-de-collants-bebe-fille.aspx?productid=324146605&documentid=346109&categoryid=0&prodcolor=1&prodsize=00018&pos=8_n_n&numberpage=1&vsn=lesaub" target="_blank">dresuri - am avut de anul trecut pe roz si maro, acum am luat pe gri / mov. Excelenti.

Pentru bebelusul finei mele am avut: www.laredoute.fr/vente-gigoteuse-bebe-fille-ou-garcon.aspx?productid=324143866&documentid=346109&categoryid=0&prodcolor=1&prodsize=00070&pos=1_n_n&numberpage=1&vsn=lesaub" target="_blank">Gigoteuse si www.laredoute.fr/vente-tour-de-lit-bebe-fille-ou-garcon.aspx?productid=324143867&documentid=346109&categoryid=63103847&pos=71_a_n&numberpage=5" target="_blank">tour de lit - foarte dragute si practice.

Pentru mine:
www.laredoute.fr/vente-pull-raye-angora.aspx?productid=324144719&documentid=346109&categoryid=0&prodcolor=2&prodtype=1&vsn=lesaub" target="_blank">pull raye angora - foarte dragut, imi vine foarte bine
restul nu le mai gasesc...

Week-end placut !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kontiki
Marimile la care te referi tu ... nu stiu unde sunt, cel putin eu nu le-am obsv.

O zi insorita!

www.yoursclothing.co.uk/P/Plus_Size_Fuller_Figure_White_Crochet_Detail_Sleeveless_Cami- 3706 .aspx" target="_blank">bluza care incepe de la 10
www.yoursclothing.co.uk/P/SequinsLurex_Thread_Dedail_KaftanChocolate- 448 .aspx" target="_blank">alta bluza mar. S
www.yoursclothing.co.uk/Size/Size_12_Skirts- 12_12 .aspx" target="_blank">fuste mar. 12
Sunt putine,nasoale, dar exista

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Citat:
citat din mesajul lui vl-ad

eu de cand s-au sistat livrarile LR nu am mai sopinguit nimic , a bada , pt fiu-miu ceva hainute si jucarii cu thomas ca ii inebunit dupa acest personaj
daca va intereseaza si sunteti amatori :
www.hainuteminunate.ro - aici gasiti hainute cu toate personajele din desene , iar cele care sunt din TM primesc coletul in cateva ore , eu sunt foarte multumita de calitatea hainutelor
iar de aici al cumparat trenuletele :
www.thomastoys.ro - am dat comanda luni si inca nu mi-a ajuns

Adina, super misto site-ul cu thomastoys La preturile alea nu mai gasesti nicaieri locomotive.... Poti, te rog, sa ne spui si noua cand primesti comanda si cum sunt produsele ? Merci

Christina

Cristina , am primit trenuletele vineri(au venit in 4 zile) .Da sunt super ieftine si daca comanzi mai multe deodata merita cuadevrat maiales ca sunt locomotive pe care nu le-am gasit in magazine.oricum noi cam avem aproape tot ce exista in magazine iar gasirea de noi locomotive este o adevarata aventura pt noi , Vlad are deja peste 65 de locomotive .Despre calitate ce pot sa spun decat ca sunt la fel ca si celelalte pe care le aven (cele din seria cu magnet Take Along) adica rezistente

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Va pup, fetele!

Nu am mai dat de f mult timp pe aici...dar va citesc mereu cu drag.

Nu stiu daca stiati de:

www.bonprixsecure.com/fr/Femme-1-shop.htm

www.fringagogo.com/

Evident ca nimic nu concureaza cu La Redoute...dar nu strica sa aruncati o privire.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Merci, vl-ad.
Da, cele Taka Along ma intereseaza si pe mine... Cum ati reusit sa strangeti 65 de locomotive WWWWOWWWW ! E impresionant ! Sunteti adevrati fani !!
Inca o intrebare: locomotivele vin in tzipla dintr-aceea patrata, cu un cartonas cu poza si descrierea locomotivei ? Vazusem la un moment-dat in Cora niste locomotive cu magneti, dar erau in niste cutiute transparente, paralelipipedice, si nu aveau cartonasul cu poza.
Merci mult de tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_dm

www.fringagogo.com/

Astia pareau prietenosi... Dar livreaza oriunde (Togo, Nigeria ) numa'n Ro, Bg, Hu nu.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Merci, vl-ad.
Da, cele Taka Along ma intereseaza si pe mine... Cum ati reusit sa strangeti 65 de locomotive WWWWOWWWW ! E impresionant ! Sunteti adevrati fani !!
Inca o intrebare: locomotivele vin in tzipla dintr-aceea patrata, cu un cartonas cu poza si descrierea locomotivei ? Vazusem la un moment-dat in Cora niste locomotive cu magneti, dar erau in niste cutiute transparente, paralelipipedice, si nu aveau cartonasul cu poza.
Merci mult de tot

Christina

Daaaa , suntem fani , el nu vrea alte jucarii inafara de aceste trenulete si accesoriile lor asa ca ii facem placerea ,le strangem de vreo 2 ani .
Da , sunt cu cartonas (noi colectionam si cartonasele). Eu i-am cumparat cateva din Real si dinacelea de care zici tu in cutiuta insa eu nu vad nici o diferenta intre ele, inafara de ambalaj si de acel cartonas.

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput