Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)
Raspunsuri - Pagina 19
simonette spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
Ioiiiii..... mami de Chiara ramanem aici pana in noiembrie pe baricade .....imi apre rau ca am spus asa ceva ![]() ![]() .....dar vroiam doar sa zic ca prea a inceput devreme ....Imi retrag remarca tampita si iubim toate fetele .....si pe cele din decembrie daca o fi vre-una care ne citeste pe dupa perdea ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
Iote ca chiar âi!!!!!

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in 24+
cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lutonianaIoiiiii..... mami de Chiara ramanem aici pana in noiembrie pe baricade .....imi apre rau ca am spus asa ceva ![]() ![]() .....dar vroiam doar sa zic ca prea a inceput devreme |
25 +
Chiara Ada
raluk16 spune:
Ramo ce calma esti!!! 

Recunosc ca imi vor lipsi mult pentru o perioada posturile tale pline de sfaturi bune bune pentru mamici si burtici ![]()
Stiu ca ai zis ca nu te stresezi, ca bebe e mai mare de fapt decat saptamanile de sarcina. Dar vorba ta, poate totusi mai sta putin 
32+
Alex
simonette spune:
Felicitari Selen!!!!! Bravo!!!
Curaj Katerryna!!!! Daca nu cumva te uiti la minune chiar acum!!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
24+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana [quote]citat din mesajul lui Andrecluj [ Imi retrag remarca tampita si iubim toate fetele .....si pe cele din decembrie daca o fi vre-una care ne citeste pe dupa perdea ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() |

esti o dragalasa si jumatate...stai linistita ca nu se supara nimeni pe tine...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
anamaria1979 spune:
Sanatate multa Selen! Bine ai venit pe lume Ebru!
Bafta Kateryna!

Gegea draga am inteles ca pleci spre spital! Atunci un bebe sanatos sa fie si la tine cat mai repede!

+ 38
diamar78 spune:
Felicitari Selen!Bun venit pe lume ursulica Ebru!
Hai Katteryna, nu te lasa!

Bag 
si pentru gegea.
Luto, lasa ca si pe mine m-a luat o depresie astazi la biserica din cauza lui David ca nu statea intr-un loc si a trebuit sa-l mai iau si in brate sa-l urc niste scari ca sa ies mai repede de acolo ca facea scandal. Si ne mai da trezirea si la 7 si apoi e somnoros si impiedicat si astazi si-a facut si 2 cucuie impiedicandu-se pe loc drept. Asa ca nu stiu cum o sa fie cu 2.
35+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
techila spune:
am alaptat balenii, care sunt acum foarte cumintei, ii trezim noi ca sa manance, desi sunt sigura ca intr-o zi-doua isi vor da arama pe fata
. am inceput sa am si eu mai mult laptic, nu suficient...inca dar sper sa mai sporeasca. ii pun la san din 4 in 4 ore si ii tin juma de ora, dupa aia le da alaptatorul formula nan1.
techila mea cand i-a vazut a belit niste ochi...
si dupa aia s-a prins ea ca-s doi...
. i-am dat noi sa ii miroasa ca se invartea ca proasta ca nu stia ce-s aia....su dupa aia cand eram eu culcata si alaptam (pe rand deocamdata) a venit si l-a mirosit si a inceput sa il linga pe picioare, dupa aia la al doilea balen la fel, si se punea jos langa noi si ne pazea. e asa draguta...
acum nu avem ajutor, sotz mai are 2 sapt de concediu....dupa aia vom vedea....trimit si mai revin...sper
Techila - actuala mamica de printzeshii
andrei si
stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia 
titi143 spune:
Techila chiar eram curioasa cum vor reactiona caini mei la vederea printisorului meu. Daca o sa reactioneze asa de bine ca al tau atunci o sa fie totul bine. Nu stiu de ce dar am impresia ca relatia dintre bebe si caine va fi mai apropiata odata cu trecerea timpului.
32+ cu
Eduard Toma
Evolutia noastra
aidaciolac spune:
dragelor , cine ne mai spune si noua ceva de crissbebe si monicutz ?
Aida ... 36+
AMR max 17 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()