Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

HAI KATERYNA!!!!
HAI GEGEA!!!!

32+ cu Eduard Toma
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

BINE AI VENIT PE LUME EBRU!
SA FII SANATOASA SI SA AI MULT NOROC IN VIATA!

FELICITARI, MAMI SELEN! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC PTR URSULEATA!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

eu tot imi amintesc cate ceva ce trebuie sa-mi caut, sa cercetez... si v-am auzit ieri de tommee tippee iarasi, si de uituca ce sunt... am mai cautat o data. La noi in tara se gaseste numai o varianta de pompa manuala, si numai niste biberoane. Si nu sunt din gama fara bpa pe care am vazut-o pe site la ei. Asa ca deocamdata oscilez intre nuk si medela. Astept sa-mi spuna Moni cum au fost nukurile (manuala si electrica). Cred ca ar fi mai bine nuk pentru ca gasesc peste tot biberoane de sticla sau de plastic fara bpa. Nu trebuie sa-mi comand de pe net, ca cele de la medela.

No, da n-am vrut eu sa va plictisesc cu asta. Am si eu stresuri care revin periodic . Cum ar fi tampoanele alea pentru spital, ca n-a pus nimeni nici o pozica, sa vad cat de late/subtiri le-au iesit. Din descriere, chiar daca vata aia vine indoita in doua... e subtirica, la mine si un ciclu normal ar trece prin ea intr-o ora... Sau curge mai putin ca la ciclul?

32+ Alex

Mergi la inceput

Hai mai techila chiar vrei sa ma faci sa ma innamorez si mai tare de techiloasa ta?

Mi-au dat lacrimile... scumpa de ea... cum s-a mirat ca-s doi...

32+ Alex

Mergi la inceput

Hai Katteryna!!!

(noi stam linistite in fotolii si altii sunt in travalii... ofof... dar cine isi va strange imediat in brate printesa??? )

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

intru sa fac capitol

Aida ... 36+ AMR max 17 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Am fost plecata pana la mama si nu am avut net, asa ca abia acum va scriu mesajul de la Kateryna de la 13.29:

"Multumesc fetelor! Tre sa mai am rabdare vreo 2 ore pana la epidurala."

Asadar, in continuare:

HAI KATERYNA

Recuperez si revin.

----------------------------------------------
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

am fost pe la ikea sa-i luam evei patut de fata mare insa nu ne-am decis la nimic .. asa ca o sa-i facem pe comanda, cu lada dedesubt ca sa avem loc de depozitat.

din pacate, nu am vesti de la cris. o sa-i dau mesaj sa vad ce fac bebitzu ei. sper sa fie bine!

lucia si eu tai etichetele hainelor .. nu le sufar! numai la jucarii le las ca-i place evei sa le rontzaie ..

ralu uff prin ce ai trecut si tu cu stefanutz .. bine ca e ok acum si sunteti acasica.

roxxy hai mai ca e simpatica domnisorica de doctor de familie .. hihihhi ..

santorini DA! mi-a plans eva odata aproape 3 ore .. dar plans din ala cu lacrimi de crocodil, cu urlat si inrosit la fata .. un pic mai aveam si fugeam cu ea la spital .. cred ca mancasem eu ceva aiurea si s-a simtit in lapte imediat. eva facea tare rau la capsuni si mancare chinezeasca .. neaparat sa- faci pe bebe sa scoata aerul dupa ce papa ca si din cauza asta il doare burtica.

ramsan deci sa scoatem o agitata si ptr tine? sau mai stam?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

180 e gata preparat si nici macar septembrie nu a inceput ... mai un pic si sarbatorim 200
enjoy in continuare

Mergi la inceput