Burtici fericite de septembrie-octombrie (179)
Raspunsuri - Pagina 18
Lumi_Richard spune:
Am pierdut nasterea in direct
....dar niciodata nu e prea tarziu, am reusit sa citesc si sa ma bucur alaturi de voi!!!
Felicitari prospata mamica Selen!!! Iti doresc refacere usoara, sanatate si sa te bucuri de comoara ta, sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!!!

Bun venit, bebelusha Ebru !

Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
La mijlocul lui octombrie suntem gata cu odiseea ![]() ![]() ![]() sa stim o treaba ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
Ralu bulioneasa pupa fata care merge la aer curat si care profita de soarele putin de acolo...
(imediat imi gasesc eu status de pus sub nume Dana ai grija sa nu te obosesti p-acolo
. Geani
Tinem pumnii maine! Cred ca de-abia astepti. Si ne gandim la tine azi sa treaca usor vremea in spital!!! 

32+
Alex
Lumi_Richard spune:
Tin pumnii pt Katerina, nastere usoara si bb sanatos si papacios!!!
Bafta, Katerina!!!

Lumi
29+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Andrecluj spune:
Doar Camy? Adica pe noi cui ne lasati?
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Camy tu primesti scutire ![]() Cea mai fericita 38 + cu ![]() |
25 +
Chiara Ada
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Doar Camy? Adica pe noi cui ne lasati? ![]()
25 + Chiara Ada |
Ioiiiii.....
mami de Chiara
ramanem aici pana in noiembrie pe baricade .....imi apre rau ca am spus asa ceva 

.....dar vroiam doar sa zic ca prea a inceput devreme ....Imi retrag remarca tampita si iubim toate fetele .....si pe cele din decembrie daca o fi vre-una care ne citeste pe dupa perdea

Cea mai fericita
38 + cu 
ramsan spune:
Salut fetelor!
Am ratat nasterea in direct a Ursulicai de Selen 
dar macar am intrat la timp ca sa ii urez
BINE AI VENIT PE LUME, EBRU!Sa fii sanatoasa, frumoasa, iubita si norocoasa 

Selenica sa te refaci repede si sa te bucuri cu adevarat de prima minune din viata ta
Felicitari, mami curajoasa!

Ramona
Tudor Gruia 34+ 
AMR 6 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Doar Camy? Adica pe noi cui ne lasati? ![]()
25 + Chiara Ada |
Lucia ai buctat-o rau de tot, uite ca mami de Chiara e si mai micuta decat Camy
Hai sa zic ca eu te-as fi iertat ca daca nasc asa prin 15 octombrie nu e rau. Important e sa nu nasc pana in 14, cand trebuie sa va anunt de nasterea puiului lui Adi
32+
Alex
kemsy spune:
Vad ca e destul de liniste pe aici, merg si eu sa stau putin intinsa.
Revin mai pe seara si pe racoare. 

Gianina
35+ cu
Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit!
Fotografii
ramsan spune:
Eu am inceput de aseara sa tot pierd cate putin din vestitul dop gelatinos, si azi continua tot asa.
Bineinteles ca mi-am bagat mintile in cap si mi-am facut bagajelul in regim de maxima urgenta cand am vazut ca se cam ingroasa glumita. Ar mai fi de pus la bagajel cateva lucrusoare pentru bebe (exact alea care trebuie calcate, dar azi fiin sarbatoare cu cruce rosie nu pot calca, si nici maine ca e sarbatoare) si tampoanele ale din vata si tifon.
Deci antrenati agitatele alea ca s-ar putea sa le solicit mai curand
Bine ar fi insa sa mai stea dl. Tudorel in burtik, dar daca vrea sa iasa, il vom lasa.
Raluca_u iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase, am fost acolo alaturi de tine sa stii. Despre depresie post partum, stii doar ca vine si pleaca. Capul sus ca viata e frumoasa, cu doi copilashi frumosi si mai ales sanatosi!
Vei vedea ca totul e ok cu Stefanel al tau, si ca ai avut cele mai bune instincte ca l-ai luat de acolo 
Bazati-va pe instinctele voastre, lasati corpul vostru sa isi urmeze natura si atunci va fi cel mai bine pentru voi dar mai ales pentru bebelushul vostru.
Ramona
Tudor Gruia 34+ 
AMR 6 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)